Şimdi Ara

Tarife değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana önerilenler harici bir tarifeye geçmek istesem geçemiyor muyum? Vodafone sitesine giriyorum sadece yeni abonelere tarifeler gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faıthful kullanıcısına yanıt
    mh arayin size gore olan tarifeler soyler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onlar da büyük ihtimal yanımda uygulamasında önerilen tarifeleri söyleyecekler faturasıza mı geçsem acaba yeni tarife önerileri çıkması için

Siteden bana ulaşın kısmından şebeke içi geçiş-hat iptali sebebini seçerek kendinizi arattırın..Arayan kişiyede tarifeler çok pahalı,uygun birşey önermezseniz başka operatöre geçeceğim deyin yardımcı olurlar..Ama sabah 9 akşam 9 arası deneyin..Ben birkaç kişiye yaptım oldu..Online işlemlerden falan değil..Siteden bana ulaşın kısmından yapın..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

evet son çare dediğiniz gibi çünkü müşteri hizmetlerinin bir dediği bir dediğini tutmuyor birinin bildiğini diğeri bilmiyor. Biraz uğraşıp ucuz bi tarifeye yaparım inşallah

Bu dediğm bölüm uzman müşteri temsilcileri..Bunların verdiği tarifeleri normal müşteri temsilcileri göremiyor..Umarım uygun bir tarife alabilirsiniz..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

aaa bilmiyordum evet belki dediğiniz gibi daha ucuza tarife önerirler umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet tarife seçimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunlar da aynısını diyor önerilen tarifeler varmış sadece başka bir operatöre geçsem bu sefer hat ücreti de vericem kapana kısıldık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.