Bana önerilenler harici bir tarifeye geçmek istesem geçemiyor muyum? Vodafone sitesine giriyorum sadece yeni abonelere tarifeler gösteriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tarife değişikliği
-
-
mh arayin size gore olan tarifeler soyler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
onlar da büyük ihtimal yanımda uygulamasında önerilen tarifeleri söyleyecekler faturasıza mı geçsem acaba yeni tarife önerileri çıkması için
-
Siteden bana ulaşın kısmından şebeke içi geçiş-hat iptali sebebini seçerek kendinizi arattırın..Arayan kişiyede tarifeler çok pahalı,uygun birşey önermezseniz başka operatöre geçeceğim deyin yardımcı olurlar..Ama sabah 9 akşam 9 arası deneyin..Ben birkaç kişiye yaptım oldu..Online işlemlerden falan değil..Siteden bana ulaşın kısmından yapın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet son çare dediğiniz gibi çünkü müşteri hizmetlerinin bir dediği bir dediğini tutmuyor birinin bildiğini diğeri bilmiyor. Biraz uğraşıp ucuz bi tarifeye yaparım inşallah
-
Bu dediğm bölüm uzman müşteri temsilcileri..Bunların verdiği tarifeleri normal müşteri temsilcileri göremiyor..Umarım uygun bir tarife alabilirsiniz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aaa bilmiyordum evet belki dediğiniz gibi daha ucuza tarife önerirler umarım
-
bunlar da aynısını diyor önerilen tarifeler varmış sadece başka bir operatöre geçsem bu sefer hat ücreti de vericem kapana kısıldık
Benzer içerikler
- cepinfo nasıl iptal edilir
- vodafone sms servisi açma
- vodafone 6 aylık paketler
- red"li fırsat 30 gb ultra paketi detayları
- sim kart kalıcı olarak engellendi nasıl açılır
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone redbox
- mobil imza nasıl alınır
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X