Şimdi Ara

TT netten kurtuldum sanarken bu nedir şimdi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 sene oldu bende kapatalı bu sorunlar yuzunden. Bakıyorum da uydunet 6 senede 1 karınca kadar yol alalamamış!!! yazık yazık......
  • yaklaşık 2 aydır uydunet kullanıyorum.. inanılmaz memnunum.. online oyun dahil (ps3 ile) hiç bir sorun yaşamadım.. yer istanbul - kadıköy / göztepe
  • hiç memnun değilim. 4-5 ay once çok cok kotuydu
    bu aralar biraz duzeldi ama hala kotu. sadece ucuz diye katlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikci

hiç memnun değilim. 4-5 ay once çok cok kotuydu

Şehir neresi?
  • uydunet yeni kablosuz modem kampanyasını başlatmış. 2 yıl taahütlü ona bakabilirsiniz.
  • kablosuz motorola modem ile uydunet kullanıyor arkadaşım.
    defalarca aramamıza rağmen şu berbat interneti yapmadılar duzeltmediler.
    bende ttnet adsl kullanıyorum smile veya biriye gecmeyi düşünüyordum ama geçmicek.
    hızım 8mbit ve hep 49 tl ödüyorum..
  • ben uydunet 512kbs kullanıyorumgayet mennunum hız hiç 60kbsnin altına düşmüyor 70kbsnın ustune cıkmıyor peder koerkusandan ınternetı buyutmuyor bızde bole takılıp gıdok ama ben memnunum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeymisozi

quote:

hiç memnun değilim. 4-5 ay once çok cok kotuydu

Şehir neresi?

istanbul bahçelievler
  • Ben de önümüzdeki hafta TTnet i kapatıp Uydunet e geçeyim diyordum. Kullanıcıların 4/3 ü memnun değil galiba. Ne yapacaz şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furiag -- 1 Ekim 2010; 14:15:22 >
  • bende adsl ye geçmeyi duşunuyorum.
    demin basçek sitesinde video açmaya çalıştım elli kere denememe rağmen olmadı. video başta açılsada yukleme devam etmiyor.
    benzer sorunları sık sık yaşıyorum
  • yer antalya/merkez 2 mbit sınırsız kullanıyorum oldukça memnunum.
  • bekleyeceksiniz beyler, gayrettepe pop larda problem varmış, kime geçerseniz geçin pek farkı olmayacak yani 3 aşağı 5 yukarı aynı ping değerlerinde olacak yine

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp
  • Bu POP olayi hakkinda biraz daha ayrintili bilgi verebilecek varmi? Hangi POP nereyi etkiler? Yurtdisi cikislari ile baglantisi nedir?
    Yaklasik 1 aydir Uydunet baglantisinda problem oldugu ile ilgili acilan/konusulan basliklarda/konularda belirgin bir artis var...bende dahil (Bursa/Nilufer) problem yasayan (ozellikle Ping degerleri) cok kullanici var...bazi kullanicilarda hic problem yasamadiklarini israrla belirtiyorlar..dusuncem yurtdisi cikislari ile ilgili degilde, sanki bolgesel (ve gayet buyuk capli) bir durumun soz konusu oldugu
  • Uydunet kullanıyorum ve ben de pişmanım.. Oyunda devamlı ping sorunu yaşıyorum dalgalanmalar oluyor.Bugün 4 milyon ms gördüm mesela anlık! Sinyal değerlerinin nasıl olması gerek onu da bir yazabilirmisiniz? Tam anlamıyla delirmek üzereyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Uydunet kullanıyorum ve ben de pişmanım.. Oyunda devamlı ping sorunu yaşıyorum dalgalanmalar oluyor.Bugün 4 milyon ms gördüm mesela anlık! Sinyal değerlerinin nasıl olması gerek onu da bir yazabilirmisiniz? Tam anlamıyla delirmek üzereyim..

hiç sorma crysis te bu yüzden hep oyundan atıyorlar beni.
  • quote:

quote:

Uydunet kullanıyorum ve ben de pişmanım.. Oyunda devamlı ping sorunu yaşıyorum dalgalanmalar oluyor.Bugün 4 milyon ms gördüm mesela anlık! Sinyal değerlerinin nasıl olması gerek onu da bir yazabilirmisiniz? Tam anlamıyla delirmek üzereyim..

Uydunet farkı dedikleri bu olsa gerek..
  • quote:

quote:

quote:

Uydunet farkı dedikleri bu olsa gerek..

ya yurtdışı çıkışları sorunlu sorunlu, farkla markla alakası yok adsl de aynı kablo da aynı düzelene kadar da böyle olacak belli ki

• Arkadaşım TTnet kullanıyor,arada onun internetine bağlanıyorum wireless ile ancak oyunda ping sorunu olmuyor.Yani sorun Uydunette.
  • Ben uyduneti bugün bağlantım..Sorsan 5mbit/s ama download hızları yerlerde...Maksimum 50 kbit/s gördüm jdownloaderda...TTNET'i henüz kapattırmamıştım.Şimdi ordan indiriyorum, hiç bir sorun yok, 210- 240 kbit/s. Ben nasıl bir yanlış yaptım böyle diye sormaya başladım kendime...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozturk 6161 -- 2 Ekim 2010; 21:15:10 >
  • quote:

Arkadaşım TTnet kullanıyor,arada onun internetine bağlanıyorum wireless ile ancak oyunda ping sorunu olmuyor.Yani sorun Uydunette.

şirketteki turk net adsl ile denedim orası da aynıydı valla, telekomdakilerin ne yapmaya çalıştıklarını zaten bir anlasam...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.