Şimdi Ara

TT Tribe yi bağladım şu an çook iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gün aldığım TT Tribeyi haytımda ilk defa anakartı söktüm ve baya bi uzun zaamanda takabildim ve stok fanla 68-71 arası olan işlemcim şu ana yükte en fazla 56 dereceyi gördüm ama blokta bi sorunvar ışığı yanmıo o yüzden bloğu götürecem pazartesi deişttirecem ben şu an memnun oldum su soğutmamdan

• Load 56 su sogutma ıcın baya yuksek bır sıcaklık!!

ayrıca ıdle kac derece?
  • idle 40 derece ama şu anda oyuna az evvel girdiğimde en çok 56 dereceyi görmüştüm belkide macunu iyi süremedim o yüzdende olabilir ama sora hmn 53 - 50 derece arası oluo ama dediğim gibi bloğun ışığı yanmıo çalışmıo heralde kablosunda bi temassızlık var ayrıca benim işlemci bildiğiniz gibi deil acayip ısınıodu stok fanla oyunda 68-71 arası oluodu vede bi keresinde 75 i bile görmüştüm o yüzden yani bu değerler bence çook iyi ayrıca suyu yeni doldurdum yani daha adam gibi çalışmadı soğumadı bile diyebiliriz ama yeni bloğu aldıktan sora tam olarak randıman alabilirim bence çünkü macunu pek iyi süremedim sanırım kendi macununu sürdüm zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

idle 40 derece ama şu anda oyuna az evvel girdiğimde en çok 56 dereceyi görmüştüm belkide macunu iyi süremedim o yüzdende olabilir ama sora hmn 53 - 50 derece arası oluo ama dediğim gibi bloğun ışığı yanmıo çalışmıo heralde kablosunda bi temassızlık var ayrıca benim işlemci bildiğiniz gibi deil acayip ısınıodu stok fanla oyunda 68-71 arası oluodu vede bi keresinde 75 i bile görmüştüm o yüzden yani bu değerler bence çook iyi ayrıca suyu yeni doldurdum yani daha adam gibi çalışmadı soğumadı bile diyebiliriz ama yeni bloğu aldıktan sora tam olarak randıman alabilirim bence çünkü macunu pek iyi süremedim sanırım kendi macununu sürdüm zaten

AS5 alıp sur macun olarak ıslemcının uzerıne ortaya 1 pırınc tanesı kdr sık ve parmagına poset gecırp onu guzelce yay

Zalman WB3 beklıyoruz senden

• bende as5 düşünüom ama kendi macununu sürerken jiletle yaydım ama ortasında bence boşluk kaldı bastırınca o yüzden yani bu derecelere yükselio ama stok fanla idlede 56-59 arası gibiydi şimdi macunu kötü sürmeme rağmen bu dereceler bile bana ilaç gibi geldi

zalmanın bloğunu almayıda düşünmüom aslında 90 ytl bence çook para zaten ocağımıza incir ağacı dikti zaten TT Tribe

ama bence şu blok ışıkları çalışan bi blokla deiştikten sora düzgüncene macunu çekersem dahada aşağılara düşeceğine eminim neredeyse

ayrıca arkadaşla neredeyse 2.5-3 saat uğraştık ee nede olsa ilk defa takıoruz

hee bide bi sorum olacak as5 sizce ne kdr farkettirir yani almaya değermi

haa bide manhattan macunu hiç önermem stok fana en son onu sürdürtmüştüm onu temizlemek 15 dk sürdü bi türlü çıkmıo işlemcinin üzerinden manyak macun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 20 Ağustos 2006; 0:37:55 >

• AS5 baya farkettırır 3 derece cıvarı bnde ole olmustu
  • o zaman ışıkları çalışan bi blokla deiştiriyim aldığım yere söliimde böle böle çalışmıo deiştirirler dimi

as5 de yeni bloğa sürerim artık o zaman izlenimlerimi iletirim size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.