Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11 Agustosta MS yeni Uppdate'i yapacak,...haydi bakalim, cogumuza gecmis olsun
  • Evet izledim filmi fena degil eglenceli bir filmdi.Nerden buldun bu filmi yav
  • Mücahit YURTSEVEN / KONYA DHA 22 Temmuz 2009

Dumansız hava fırsatçıları

Alkollü içki satışı yapılan eğlence yerlerinde, sigara içme bahanesiyle dışarı çıkarak hesabı ödemeden giden müşterilerin sayısının artıyor.

Konya'da genişletilmiş sigara yasağının 19 Temmuz'da yürürlüğe girmesi ile birlikte, kahvehane, kafetarya ve restoranların kapalı alanlarında sigara içilmiyor. Kapalı alanlarda sigara içilmemesi ise bazı uyanık müşterilere yaradı. İçkili bir lokal işletmecisi, bazı müşterilerinin sigara içme bahanesiyle dışarı çıktığını ve sonradan hesabı ödemeden kaçtığını iddia etti.

Karatay ilçesinde bulunan bir derneğe ait içkili lokalde, sigara yasağından dolayı kapalı alan olduğu için sigara içilmiyor. Sigara içmek isteyen müşteriler, lokal dışına çıkarak kaldırımda veya sokakta sigarasını içiyor. Ardından tekrar içeri giriyor. Lokal işletmecisi Muzaffer Polat, bazı müşterilerinin sigara içmek bahanesi ile dışarı çıktığını ve hesabı ödemeden kaçdığını iddia etti.

Polat, "Yasak nedeniyle kapalı alan olduğu için müşterilerilerimize sigara içirmiyoruz. Bu yüzden de müşteri sayımızda düşüş oldu. Bazı müşterilemiz, sigara içmek bahanesi ile dışarı çıkıp, hesabı ödemeden kaçıyor." dedi.

bide bunu okuyun.

Damacana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 22 Temmuz 2009; 14:46:02 >

• Burası TÜRKİYE !!! Ne kadar kazma insanlarımız olsa da seviyorum.
  • Musa,
    Super bir filim yaw...Ne ararsan var. Mike Tyson, Kaplan, Dishlek Doktor vs.vs.

Burak,
    Normaldir, muhakkak iyiyle beraber curukte gelecektir. Bu bahsedilen yemek hesabi ödemeden kacmalar cogunlukta degil bayag bir azinliktadir diye dusunuyorum

Arkadaslar,
    Gears2'ye yeni bir ek haritalar geliyor...7 multiplayer haritasi ve karierinde 1 bölum (Takriben 90 dakika uzunlugunda)...aliyoruz degilmi
    Fiyzati: 1200 MS Puani...gayet uygun bir fiyat - karsiliginda verilene bakilirsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 22 Temmuz 2009; 16:27:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Musa,
    Super bir filim yaw...Ne ararsan var. Mike Tyson, Kaplan, Dishlek Doktor vs.vs.

Mike Tyson cikinca biran dumur oldum Saka maka iyi rol yapmis yine.Severim kendisini bana Fight Night Round 4 aldiran insan
  • Traileri

Favori bölumlerden biri

• Live'a gelde BF atalim
  • quote:

Burak,
    Normaldir, muhakkak iyiyle beraber curukte gelecektir. Bu bahsedilen yemek hesabi ödemeden kacmalar cogunlukta degil bayag bir azinliktadir diye dusunuyorum

abi zaten herkes kaciyo yazmiyoki. hesabi ödemeden kacanlarin sayisi artti diyo. bizde zamaninda taksimden az bardak, kültabagi, tuzluk getirmedik evimize. eee ögrenciyken bunlara para verilmez.

• Elegan abi, zamanında map packleri çekemediğimiz gibi bu Gears2 paketinide Trde çoğu kişi indiremeyecek muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 22 Temmuz 2009; 17:28:21 >
  • arkadaşlar Batu kardeşimle birlikte bu gece Halo 3 Coop Legendary moda başlayacağız, henüz Legendary modda bitirmemiş arkadaşlar varsa burdan bilgi versinlerki hep beraber ach.ın dibine vuralım

haberlerinizi bekliyoruz akşam 20.30-21.00 gibi start veririz oyuna
  • Evet bugün Halo 3 Koop Koop Partisi var artık bitirelim diyoruz Ahmet abiyle Mert nerdesin ses ver
  • Dun aksam Klan-Toplantim vardi...bugun Live'dayim

Amiral Battida benden korkan, Halo3'te co-op'a kacsin diyorum bende

Banada RE5'te co-op'cu lazim...yanlis anlasilmasin özel birine cagri yapmiyorum, bas harfleri Musa'yla basliyor ...birde Kenan, senle Worms'un Achievmentlerini alalim

Condemned2'yide bitirmek istiyorum ama...amada kaliyoruz hep, o oyun icimi daraltiyor, fakat sonunda oynayip-bitirecez. Icimdeki Achievment sevgisine lanet olsun
    Prototype'i aldim gecen gun, acip oynasam bir turlu-oynamasam bir turlu... halen kabinda duruyor

• çıkardım füzelerimi derinden derinden gidiyor gemilere doğru akşama sende olur elegan abi
  • quote:

Banada RE5'te co-op'cu lazim...yanlis anlasilmasin özel birine cagri yapmiyorum, bas harfleri Musa'yla basliyor
    Condemned2'yide bitirmek istiyorum ama...amada kaliyoruz hep, o oyun icimi daraltiyor, fakat sonunda oynayip-bitirecez. Icimdeki Achievment sevgisine lanet olsun
    Prototype'i aldim gecen gun, acip oynasam bir turlu-oynamasam bir turlu... halen kabinda duruyor

Hicte caktirmadin hani Ben herzaman hazirim
    Bu arada Condemned2 de Achievment almayi bekliyorsan daha cok beklersin vermiyor o oyun

• Batu,
    Bring it Ooooooooooooooooooooon

Musa,
    Bir atasözu vardir,...

"Hicbir Achievment puani veren oyunu kucumseme" - Konfucyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 23 Temmuz 2009; 17:11:44 >
  • quote:

Batu,
    Bring it Ooooooooooooooooooooon

Musa,
    Bir atasözu vardir,...

"Hicbir Achievment puani veren oyunu kucumseme" - Konfucyuz

Ulen az A.W değilsin sen.

A.W : Achivement Whore

quote:

Orijinalden alıntı: fleshbattoo

çıkardım füzelerimi derinden derinden gidiyor gemilere doğru akşama sende olur elegan abi

Tabiki karavana

İtina ile gemileriniz batırılır...

• Şu oyunları bende indireyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

İtina ile gemileriniz batırılır...

Anzeeeeeeeeeerrrr Balllliiiiiiiiii, Satilik Anzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeerrrr Ballliiiiiiiiiiiiiii....kilosu 5 YTL, geeeeeeeeeellll vatandaaaaaaaaaasssshhhh geeeeeeeeeellll

A.W. Teh Biggest There Is
  • amiral battı oyunu baya sarmış sizi.oyunun tam adı nedir
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.