Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırdır herkez tatile gitti herhalde ayıptır kardeşim bu konuyu sayfa sonuna itelemeye utanmıyormusunuz?

TTM uyuma :

Bak FORZA3 ün geliyor öyle süzülme,

Değmez beklemeye hiç birşeyi 3-5 sene,

3-5 poligona kendini mahkum etme,

Fozanın kıymetini bil değer o herşeye,

Adam olana bir forza çok bile,

Kandırma kendini hasar olmayan replikelerle

Yar olmaz bu forza her geymere,

Sadece sevene değerini bilene,

Arkasından söversen gamee,

Bırakırlar seni manuele.

Sev onu tüm kalbinle.

Oynatır seni 365 gün yedi gece,

Az kaldı, çıkıyor, dur hele acelen ne.

Beklemicen nasıl olsa üç beş sene ,

Kaldı şurda az birşey ekime,

Durma ver gazı millete.

Pre-order etmeyi sakın boş geçme,

Bulamazsın sonra malı aman yanlış eyleme.

Geçince forza3 ün eline,

Eğlencen bol olsun tüm sene,

Oyna dilediğin kadar tüm sevdiklerinle.......

ANONİM

• quote:

1.) You can export video and it will put up a 720p wmv file on forzamotorsport.net

2.) Auto-braking follows the braking line for its braking. You just steer and gas now. They said multiple times that auto-braking is NOT as fast as someone who brakes on their own. It just makes you more consistent.

3.) You get infinite rewinds per race. using time rewind will mark your lap time as "uncertified" along with anytime there is drafting in the same race.

4.) Lap times listed on the leader boards will be listed as "certified" first and then "uncertified. So the worst certified time will be above the fastest uncertified race.

5.) There is now a clutch button, and it is on the left shoulder button on the controller. Hold button, clutch is engaged. Then you shift, then let off of the clutch. There is a missed shift if you don't hit it right. You can damage the car if you miss a shift with sim damage on. The clutch pedal mode is faster than without.

6.) There is now a.) automatic b.) manual and c.) manual + clutch.

7.) In multiplayer there is no rewind, however there is auto-braking. It can be turned off like any other assist.

8.) Auto-upgrade system. "generally useful script" that adds parts to a car based on top of the class. So pick A class, say auto-upgrade, and it will upgrade the car to the PI at the top of that class. If you can't afford all the upgrades for the top of A, it will get you as close as it can then stop.

9.) Auto-upgrade does NOT auto-tune the car. You must tune the car yourself still.

10.) Multiplayer is now like Halo3 and Call of Duty 4 party type of system now is how multiplayer works in FM3. Meaning there will be prebuilt game types that you can join publicly with your party, or you can just build your own private server with exactly your specifications. Things like vote to kick someone, vote to skip a track on these public servers.

11.) Examples of how public servers will be are class and type. ie C class drag, B class drift, A class road racing etc.

12.) They monitor our private matches and if a lot of people are playing a certain setup, they can make a new server based on those settings for the public server list.

13.) All multiplayer modes give you credits. There is no more career or exhibition race. If you race on forza3 in multiplayer (even like cat and mouse) you get credits.

14.) New modes not just racing. Tag mode where you tag someone they are it. There is smear the *** where someone is it, and they have to be tagged for points. There is also army/virus/zombie tag. There is now elimination mode. Finally there is now cat and mouse mode. It really sounds like they just swiped the halo setup and made it for cars.

15.) Scoring on time or drift or damage or whatever.

16.) Starting grid based on PI, gamer-score, car type etc.

17.) Delay start, let players have a 5 second lag between starts for instance.

18.) All cars in FM3 get a Performance Index (PI System). The race-cars classes are now part of the other cars classes. For example you can upgrade your car up to the R classes and through them as well. Some R class cars now have upgrades that can be done to them as well.

19.) Pi is now calculated on the ability of the car and not the ability of the AI to drive it. In FM2, to calculate PI they had the AI calculated what time it could get with each car. This had 1 flaw that the AI can not drive cars. Usually lots of power and poor tires tripped up the AI. Now in FM3, the capability of the car is represented. They hope (fingers crossed) this is more accurate of the cars potential.

"A virtual track that the system looks at. Literally looks at the cars maximum speed through each turn would be and tries to achieve that speed on every straightaway. The cars accelerate, brake, and corners with maximum perfect friction. The only way a player would be able to achieve that same performance would be to drive the car perfectly."

20.) Power-train swaps now split into engine and drivetrain swaps.

21.) Can flip cars on multiplayer. Just jostle the left stick back and forth and you can rock the car back onto its wheels.

22.) This was mentioned but is NOT confirmed yet. Every weekday (5 days a week) from now until launch 1 new car will be revealed with pictures and a little write up.

Bunlar son podcast notları. Dikkatimi çekenleri çevireyim;

* Singleplayer'da sınırsız rewind olacak, fakat BURAYA DİKKAT: Bir tek bile rewind yaptınız mı yarışınız "onaysız" oluyor! VE DAHA ÖNEMLİSİ LEADERBOARDS'da önce "onaylı" yarışçılar sıralanıyor, onlar bitince onaysızlar sıralanıyor. YANİ BU ŞU ANLAMA GELİYOR: Rewind yaptığımızda leaderboard'daki birinciyi geçsek dahi uncertified olduğumuz için en son certified'dan sonra geliyoruz

* Multiplayer'da rewind yok. Ama otomatik fren var. (istenirse kapatılabiliyor)

* Clutch olacak. Vites sistemi üç çeşit: Otomatik, Manuel ve Topuz+Manuel. Vites geçişlerinde yanlışlık yaparsak eğer hasar simulasyon modundaysa araç zarar görecek.

* Otomatik upgrade sistemi olacak. Fakat ince ayar kısmı otomatik değil; tuning bize bırakılacak.

* Multiplayer sistemi Halo 3 ve Call of Duty 4 parti sistemi tarzında olacak.

* Multiplayer bize Kariyer kredisi kazandıracak.

* Kedi-Fare multiplayer modu olacak.

buraya da yazayım dedim

• Son 24 saatim çöpe gitti arkadaşlar.. Herhalde ben Paypalda başka bir account açıp kartımı oraya yazmışım.. Şimdi elimde bulunan paypal ile 12 aylık live code almak istiyorum fakat "kredi kartınız kullanılıyor başka kart yazın" diye hata veriyor.. Bende live üyeliğim golddan silvere düştüğü için oyunlara katılamıyorum. Başka bir kartla alışveriş yapmakta istemiyorum.. Deliricem:)

@C.R.U.I.S.E.R son derece güzel. Artık çıksada oynasak.. Bende mahsus forza 2 oynamıyorum nasılsa 3 gelecek diye.. Arabasızlıktan bıktım artık:)

@Geymer koyduğun videoda menuler sade ve anlaşılır.. Bir oyunda menu dandik oldumu ben oyun güzel olsada ısınamam.. O bakımdan iyi olmuş.. Oyun içide çok güzeldi ama genelde dışarıdan kullanmış.. Keşke ön tampondan uzun bir video izleyebilsek..(ne gerek varsa zaten bir süre sonra demo gelir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 26 Temmuz 2009; 14:53:16 >
  • Forza forumlarında iyi bastırdık Kokpiti gölgede bile aydınlatmışlar Şaka maka kokpitin aşırı karanlıkta kalmasına kıl oluyordum iyi oldu böyle. Gölgeye gelince yine kararıyor ama gene okunuyor eskisi gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 26 Temmuz 2009; 15:11:14 >
  • Mass Effect
    Splinter Cell Double Agent
    Tom Clancy´s Endwar
    Assasians Creed
    Fear 2

bu oyunlardan en güzeli sizce hangisi?
  • Aslında hepsi güzel ama ben live desteği için Fear 2 alırdım, single playeride güzel.
  • Assassins Creed En Guzeli Bence. Multisi Yok Ama Single İ Kesinlikle Oynanmali.
  • Hakan,
    Sair kardesim benim

C.R.U.I.S.E.R,
    Paylasim icin tesekkurler, emegine saglik

Levent,
    Yeni bir Paypal hesabi acamiyormusun?
    Aynen yazdigin gibi, yakinda demo gelecek...Safak 90'in altinda artik

Burak,
    Hepside guzeldir, hepsini al

Bizim yillik Klan-Toplantimiz bitti, cok eglendik fakat sizleri özledim. BU aksam Live'dayim

C.R.U.I.S.E.R'in paylasiminda party/klan destegi olacak gibi...public servers deniyor, hmmm...acaba serverbasedmi olacak bazi yarislar?
    Butun araclarini R-Klasa (Racing) getirebileceksin ve R-Klasdaki araclarida artik istedigimiz sekilde uppgradeliyecez
    Degisik yaris modlari, vites sistemi ve debriyaj hasar görebilecek, Online destegi Forza2'deki 40 secenekten 100'un ustune cikacak...vs.vs.

Bu sali yeni pittpass raporu gelecek...umarim yeni pistler aciklarlar

Isvec'te COD4 MW2'nin Prestige Editioni dun ön siparise sunuldu ve XBox360 versiyonu bitti bile...ben yetisemedim, artik Mafia kontaklarimizdan almaya calisacam

• Yenisini açabilirim tabi.. Fakat gene benden kart isteyecek ve ben zaten paypala kayıtlı olan kartı vericem..

Şimdi olayı çözdüm fakat maximus dan aldığım ve hotmail adresi verdiğim için spam oldu benim live code.. Adamlara mesaj attım bana gelen oto mesajda "bugun tatil mesai gününü bekle" dedi.. Bütün hafta sonumu rezil etti bu olay çok kızdım çook
  • Ya Arkadaşlar Forza 3 Limited Edition'un Ntsc-u Versionunu Nerden Pre-Order Yapabilirm ???
  • aramızda ne cevherler varmış yaw hakan abi tek kelimeyle süpersin
  • Siire gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Ya Arkadaşlar Forza 3 Limited Edition'un Ntsc-u Versionunu Nerden Pre-Order Yapabilirm ???

ebayden yapabilirsin babür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Ya Arkadaşlar Forza 3 Limited Edition'un Ntsc-u Versionunu Nerden Pre-Order Yapabilirm ???

ebayden yapabilirsin babür.

Hakan abi baktım şimdi ama sanırım pre order yok çıktığında sipariş edicez...
  • Bu aksam icin tesekkurler arkadaslar
    Bu gece sanki herkez Achievment pesindeydi gibi bir his vardi...

Sizleri yeni Arcade oyunumundan bir videoyla birakiyorum...bu platform oyunudur. Crash Bandicoot dusunun
    SPLOSION, Live uzeri 4 kisi co-op destekli, Timetrial, Leadreboards vs. vs. fiyati 800 MS puani ve parasini fazlasiyla hak ediyor. Muhakkak deneyin beyler

Sair Hakan'imizada iyi tatiller diliyoruz, seni özleyecez...Halo3 ODST ve Forza MotorSport III'e geri dönmeye calis

• quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Yenisini açabilirim tabi.. Fakat gene benden kart isteyecek ve ben zaten paypala kayıtlı olan kartı vericem..

Şimdi olayı çözdüm fakat maximus dan aldığım ve hotmail adresi verdiğim için spam oldu benim live code.. Adamlara mesaj attım bana gelen oto mesajda "bugun tatil mesai gününü bekle" dedi.. Bütün hafta sonumu rezil etti bu olay çok kızdım çook

Levent,
    Hic takma kafani, senin kulaklarini cinlattik biraz party-chatta. Malesef Silver uyelikle party-chata katilinamiyor ancak privat-chat yapilabiliyor

• Dün gece güzeldi Kenancım sağol Halowars daki achivmentlar için

Babür ben e-bay de forza nın pre-order ının gördüm. TR ye de yolluyorlar adamlar, olmadı bakıp sana bildireyim adresini (oyunun bende dönünce vericem sana)

Elegan seninle muhabbet her zaman güzel ve keyifli.

Burak geçmiş doğumgünün kutlu olsun

Musa kendine iyi bak ,Erhan & Ercan ' a da selam söyle.

Safak 89 diyelim mi artık

Az biraz live da yokum ama burdan devam ederiz.

Forumu boşlamayın bensiz fazla fifa da oynamayın

Kendinize iyi bakın, sevgiler ,iyi oyunlar....

• Hakan siir supermis, sana iyi tatiller bol bol dinlen

Burak dogumgunun kutlu olsun, nice senelere
  • Hakan abi sende kendine cok iyi bak.
    iyi tatiller,iyi eglenceler,bol dinlenmeler
  • Beyler,
    Splosionun co-op'unu denedim ve tek kelimeyle mukemmel, super eglenceli...olurda alirsaniz haber verin
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.