Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elegan Abi Oyun Zevkli Gözüküyor Ben Bi Triali İndirip Deniyim Bu Akşam...
  • Babur,
    Splosion Man super yaw...

Yeni bir Forza MotorSport III videosu...iyi seyirler

• Burak dün bağlantım gitti 3e kadar filan da gelmedi yarıda kaldı bizim gears of war 2. bugün girersen devam edelim
    Hakan abi biz şimdi kimi yencez fifada beİyi tatiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkartal85

Burak dün bağlantım gitti 3e kadar filan da gelmedi yarıda kaldı bizim gears of war 2. bugün girersen devam edelim
    Hakan abi biz şimdi kimi yencez fifada beİyi tatiller

ben ne güne duruyorum mert bugünde gidemedim şubeye yarın gidecem artık. yarında bi bahane bulurum kendimce yine

• yorulma Aykut sen evden gelip alıyorlar var servisleri özel arabalarıyla ama biraz ani olabilir
  • Valla birlikte gidip aynı yere koyucaklarını bilsem seni yanlız bırakmazdım abi ama olmuyor işte napalım Full 1 sene boyunca X-box sohbetli bir askerlik geçirirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshflesh
    ben ne güne duruyorum mert bugünde gidemedim şubeye yarın gidecem artık. yarında bi bahane bulurum kendimce yine

bende aynen warlockun yazdigini yazacaktim. hakikaten aykut hic ugrasma abi. bekle biraz onlar gelip alsin. hem evin önünde polis arabasi durunca mahallede hava atarsin.

• Limited Editionla Gelicek Extra Arabalar ;

* 2009 Aston Martin DBS
    * 2009 Chevrolet Corvette ZR1
    * 2007 Ferrari 430 Scuderia
    * 2007 Lamborghini Gallardo Superleggera
    * 2007 Porsche 911 GT3 RS (997)

Artı Olarak Turn 10 Tarafından Seçilip Boyanmış Collectors Edition Car Pack

* Audi R8 5.2 FSI Quattro
    * Acura NSX (Forza Motorsport Cover Car)
    * Nissan Fairlady (Forza Motorsport 2 Cover Car)
    * Aston Martin DB9 (Forza Motorsport 2 European Cover Car)
    * 2008 Dodge Charger Stock Car (with Xbox 360 livery)

Çok Önemli Not : Kredi Kartım Yok. Banada Haber Vermeden NTSC-U Collectors Edition Alanın Endurancelarda Arabasının Tekeri Patlasın Takla Atsın Geride Saramasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Temmuz 2009; 14:09:20 >

• Dikkatimi Çekti Lambonun İçindeki Pilotun Kaskının Camının Üstündeki Yansımaları Bile Yapmışlar Yaw.

Helal Olsun...
  • tekrardan merhabalar, tanidik simalar hala burada : ) 2-3 haftaya tekrar online olacagim yeni bir TV almaya calisiyorum, tekrardan forza gecelerine dönmek icin sabirsizlaniyorum : )
  • Dun aksamki muhabbetler ve Splosion Manler icin tesekkurler

Hayirdir beyler, Aykut'a ne oldu? Askerligine daha var diye biliyorum

Babur,
    Limited Edition Forza 3 super, yanina bir Forza MotorSport III anahtarligi ve Forza3 dizaynli 2GB'lik USB...bu 2GB'lik USB'yle yaristigimiz yarislarin High-Defini aktarip dunyayla paylasabilecez...diyorum ya, youtube yandi. Armut, Elma, Karpuz, Kiraz, Bioshock, Assassins Creed, Halo-Meylo ne yazarsa yazsin millet karsilarina muhakkak Forza MotorSport III filimleri cikacak

Araclarin detaylari ve grafikler harbiden top-notch, birde bu araclara istedigimiz dizaynlari yapabilecez, ustune ustluk hasar modeli...kaldi 88 gun, baska yok

Benim favorilerim...

Bu arada, Gears2'nin yeni haritalariu ve singeli cikti...oglum oynarken seyrettim, gayet saglam singeli var

hllfire,
    Simdiden yeni TV'n hayirli ugurlu olsun

• Buda İşte O Collectors Edition İçeriği ;

Supper Ya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Temmuz 2009; 14:09:49 >

• Yukardada Gözüktüğü Gibi Limited Collectors Edition Coverı Son Halini Almış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Temmuz 2009; 14:10:17 >
  • Harbiden cok guzelmis, paylasim icin tesekkurler Babur
  • tarih boyunca egemenlik altina girmemis tek millet olmamizdan dolayi gurur duyuyorum. iste o yüzden bu millete yasak koyulmaz abi. islemez o yasak.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12162570.asp?gid=229

• Iyi bir paylasim Burak,
    Demokraside careler tukenmez

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=3588

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 28 Temmuz 2009; 17:31:27 >
  • İspanyadan Circuit de Catalunya'da Forza 3 Compact Cars

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Temmuz 2009; 21:41:39 >

• ahanda ring
  • Bu aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler

Babur,
    Masallah, Forza Tanrilari seni basimizdan eksik etmesinler...resim ve haber ekleyecem...hersey hazir bile, supersin

Arabalar, pistler ve grafiklerin hepsi cok guzel, Safak 84 gun baska yok
  • babür eline sağlık süper resimler forza 3 bomba gibi geiyor
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.