Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Babur su siteyi bi incele istersen, amerikadan iste'nin alternatifi, ayrica personel shopper diye guzel bi hizmetide var.

www.myus.com

Burak Ring'de dedigin yeri anladim ama cok cok benziyorda olabilir, degilde Catalunya ise bile yinede cok guzel pist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 29 Temmuz 2009; 11:19:31 >

• Twingo ve Alfa Romeo Nurburgring'de, gerisi Catalunya pistinde cekilmis

Catalunya pisti PC'de yaristigim favori pistlerden biridir, her arac klasina uyar

Bugun benim klan-toplantim var 11 gibi baslayacaz,...o zamana kadar sizlerleyim. Bugun Forza2 yapalim hep beraber. Bu arada Aykut'umuzda hayirlisiyla sali-carsamba askere gidiyor, özleyecez seni Aykut. Askere gitmeden evvel senle bir Amiral Batti yapalim birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

Hayırdır herkez tatile gitti herhalde ayıptır kardeşim bu konuyu sayfa sonuna itelemeye utanmıyormusunuz?

TTM uyuma :

Bak FORZA3 ün geliyor öyle süzülme,

Değmez beklemeye hiç birşeyi 3-5 sene,

3-5 poligona kendini mahkum etme,

Fozanın kıymetini bil değer o herşeye,

Adam olana bir forza çok bile,

Kandırma kendini hasar olmayan replikelerle

Yar olmaz bu forza her geymere,

Sadece sevene değerini bilene,

Arkasından söversen gamee,

Bırakırlar seni manuele.

Sev onu tüm kalbinle.

Oynatır seni 365 gün yedi gece,

Az kaldı, çıkıyor, dur hele acelen ne.

Beklemicen nasıl olsa üç beş sene ,

Kaldı şurda az birşey ekime,

Durma ver gazı millete.

Pre-order etmeyi sakın boş geçme,

Bulamazsın sonra malı aman yanlış eyleme.

Geçince forza3 ün eline,

Eğlencen bol olsun tüm sene,

Oyna dilediğin kadar tüm sevdiklerinle.......

ANONİM

Seviyorum böyle şeyleri :)

Eline diline sağlık

• Youtube'da eger su hata mesajini '' An error accured, please try again later'' aliyorsaniz,

ya alttaki linkteki programi kullanin yada resimdekileri uygulayin, ikisi de çalıştırıyor

http://www.chip.com.tr/blog/pire/youtube-a-girmenin-en-kisa-yolu_2020.html

TTM Klan Kulubu

• Sağolun Başka sitelerde Gamersyde Forzacentral Falan Gördükçe eklemeye Çalışıyorum.

Alper Abi Baktım Siteye Package Forwarding Olayı Süper Hakkaten. ben Bilmiyodum Böle Bi Servisin Olduğunu. Bu Anlattığın DNS İşlemini Yapınca Sadece Youtubea Girmekle Kalmıyorsunuz Başı You İle Başlayıp Tube İle Bitmeyen Yada Tube İle bitip You İle Başlamayan Her Türlü Mühtelif Siteyede Girebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Temmuz 2009; 15:09:47 >
  • Alper abi sağol 2 gündür youtubeda video izleyemedim sinir oldum hemen deneyeceğim. Bu arada 2009 Focus RS'e resmen dibim düştü valla mükemmel görünüyor.
  • Babur mesaj alindi

Kenan dene bakalim, olmasi lazim. Insan alisinca ariyor valla video izlemeyi
    Aksam live'da olurum, konusuruz.

• su bmw reklamlarina hastayim
     TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• Bunlarda benden olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

tarih boyunca egemenlik altina girmemis tek millet olmamizdan dolayi gurur duyuyorum. iste o yüzden bu millete yasak koyulmaz abi. islemez o yasak.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12162570.asp?gid=229

sigarayı çeken abi ciğer kıfamına gelmiş ama.Sigaradan değil de nefes çekicem diye gidecek.

• alper abi youtube çözümü için teşekkürler.elegan abi sanada videolar için teşekkürler ilk video da önce giden bmw bayagı pisiko gitti askere giden kardeşimede şimdiden hayırlı teskereler dilerim.zaman cabuk geçer merak etme
  • Bu aksamki yarislar ve muhabettler icin tesekkurler arkadaslar...her zamanki gibi sizlerle Live'da cok keyifli zamanlar geciriyorum

Bu arada, yeni bir demo gelmistir Live'a... IL2 Sturmovik, bu Pc'de en favori savas simulasyonlarindan biridir, kacirmayin derim...1.22GB, bunun haricinde her carsamba oldugu gibi Live'a yeni Arcade oyunu gelmistir, Marvel vs. Capcom

Safak 83, baska yok
  • Forza 3 kariyer modu arkadaşlar (IGN Ön-İncelemesi)
    http://xbox360.ign.com/articles/100/1008721p1.html

İki yeni resim ve kariyer etkinliklerinin logoları bulunuyor.
    Kariyer takvim destekli daha gelişmiş olacakmış.
    Ayrıca menüler artık zaman kaybettirmeyecekmiş.

Yes, It really does look this good! (Evet, gerçekten bu kadar iyi görünüyor!)
     TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 30 Temmuz 2009; 9:29:39 >

• Ise yaramasina sevindim arkadaslar

C.R.U.I.S.E.R,

Sagol bilgiler ve resimler icin

Bu arada ne yaristik dun, artik bizde ufak ufak zorluyoruz sizleri pistlerde

Elegan abinin koydugu 1. videoda Nürnburgring'i izleyince forza2 nin ne kadar gercekci oldugunu bir kere daha gordum,
    bunun üzerine Forza 3teki zevki dusunemiyorum valla
  • TK sana gelsin bu meşhur Bekiroğlu Sütlacı :)

http://2.bp.blogspot.com/_U7aPadxUCFI/SlgmRAGjLrI/AAAAAAAAAVI/q20rXbAUV5Y/s400/New+Image3.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 30 Temmuz 2009; 14:47:53 >
  • C.R.U.I.S.E.R,
    Paylasim icin tesekkurler

IGN'deki yazi, 3 bölumden olusacak cunku Forza MotorSport III'un karier bölumu o kadar genis, Forza2'nin 2 katindan daha fazla, toplam 220 turnuva ve her turnuva birkac yaristan olusuyor ...Bu bölumde Sezon uzerine kurulmus karier bölumu anlatiliyor.

Sezona ilk basladigimizda birkac sorulari yanitlamamiz gerekiyor mesela: Nasil bir yariscisin, hangi zorlukta yarismak istersin vs. vs. tabii ki bu secenekler kalici degil, her yaris basinda bu secenekleri degistirebilme imkanina sahibiz. Daha sezona baslamadan evvel ilk yarisimiz Audi R8'le oluyor, tabii ki bu araba bize ait degil sadece kullanimina izin veriliyor,...ilerde paramiz oldukca satin alabiliriz tabii ki. Ilk yaristan sonra bize 7 hediye araba sunuluyor ve bazi sorulari yanitlamamiz gerekiyor...buradaki secimimiz sezonunumuzun gidisatini belirliyor, yani buradaki secimimiz cok önemlidir. Misal olarak Avrupadan bir araba sectiniz, sizlere ilerdeki yarislardan gelen hediyeler avrupadaki araclara odaklanmis olmayacaktir, her defasinda degisik klas ve degisik kitalarin/ulkelerin araclari sunulacaktir

Ayni anda sunuda aciklamakta fayda var, eger hardcore yariscisi degilsen..."A" tusuna tiklayarak direk yarislara ve sana uygun görulen bir aracla yarisabilirsin...Forza MotorSport III'teki Ai dinamiktir ve buna kendisi karar veriyor özellikle ilk Sezonda ve yaristikca senin nasil bir yarisci oldugunu kavrayarak sana daha uygun yarislar ve araclar sunuyor otomatikman

Yaristikca surucu olan senin ve surdugun araclarin XP'leride artiyor. Forza MotorSport III'te Forza2'deki gibi 50 level var ve aradaki fark, Forza MotorSport III'te her levelde sana yeni bir araba hediye ediliyor.

Sezonlardan resim...
    http://media.xbox360.ign.com/media/143/14345839/img_6997701.html

Ilk Sezonda yarislar, Level atlamalar ve araba hediyeleri haricinde birde Achievmentlere agirlik verilmistir, IGN'nin deyiminle sanki Las Vegasdasin ve sans Tanrilari yuzune gulmus gibi her yarista, her kazanista vs. vs. Pling-Pling Achievmentler yagiyor

Ilk Sezon 5 turnuvadan olusuyor ve her turnuva takriben 2 hafta suruyor (Virtuel 2 hafta, gercek degil), ve degisik yarislar iceriyor mesela: Racing, Drag, Drift...
    Her 2 haftada bir Sampiyona Turnuvasina katilma imkanimiz var ve bu Sampiyona Turnuvalari bayag zor deniyor, yani bizlerin gercek yarisciligini, Drift ve Drag'daki kabiliyetimizi ölcuyor

Önumuzdeki gunlerde, Online destegini, Advanced Livery Editöru, dahada gelismis Tuning secenekleri anlatilacak.

Ahmet,
    Eyvallah, yemis kadar oldum vallaha
     TTM Klan Kulubu

Bu da Halo3 ODST'nin yeni Traileri, iyi izlemeler...
    http://www.gamereactor.se/nyheter/18844/Ny+fet+Halo+3%3A+ODST-trailer/

• Forza 3 gümbür gümbür geliyor anlaşılan. Bu arada arkadaşlar 11 ağustosta gelecek olan update'i bugün yaptım gerçi şuan için Achievement Browser, Game on Demand gibi daha adını hatırlayamadığım bir kaç özellik aktif değildi. Solutions adında Live ve xbox 360 hakkında yardım menüsü koymuşlar. Menülerde herhangi aman aman bir değişiklik yok ancak menülerde geçişler gözle görülür bir şekilde hızlanma var. Şuanki sürüm preview sürümü muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 30 Temmuz 2009; 19:58:46 >
  • Abow yeni bilgiler süper ya hele drag drift süper olucakmış bu arada oyunun pal verisonu 23 eylülde çıkıcakmış.

Ntsc versionu 1 ay sonra deniyor.
  • bugün forza 3 limited edition siparisi verdim. daha sistemi acmamislar ama gamestopta calisan arkadasin yanina ugradim. oda limited edition siparisini yakinda sisteme koyacaklarini ve gercekten sadece 2-3 gün devam edecegini söyledi. yani limited edition gercekten limited olacakmis. ekranda banada okuttu sinirli sayida oldugu yaziyordu. bende siparis acilir acilmaz yapmasini söyledim. almanyadaki fiyati 80 euroydu, 69 euroya anlastik arkadasla. cikmasina 1-2 gün kala bile gelebilir dedi. eger erken ellerine gecerse verecek bakalim. ama orjinal olsa bile cikis tarihinden önce oynamak sorun yaratir heralde.
  • Burak Abi Hayırllı Olsun. Gamestopdakiler Ntsc-u Oluyo Bildiğim Kadarı İle Bide Benim İçin Şipariş Verseydin Ya

Hele Bide Harbiden Limitli Sayıda Üretilicekse Sittinsene Bulmam Ben Limited Mimited

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Temmuz 2009; 21:49:27 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.