Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TTM Klan Kulubu
  • He he he, yaramaza bak

Beyler, bu aralar Live'a cikamiyorum, evde 11 tane 17-20 yas arasinda genc var, benim oglan yillik LAN partisini yapiyor
    Pazartesi LAN partisi bitiyor veeeee ben rahatliyorum...

Bu arada söylentilere göre Spa Francorchamps bu ayin sonunda aciklanacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 2 Ağustos 2009; 10:16:15 >

• Spa Francorchamps

bu nasıl bir pisttir ya güzele benziyor
  • Pist Süpermiş Ya İnişli Çıkışlı Boşa Atıp İnicen Tüm Pisti :)

Bide İstanbul Park Olsaydı Ne Güzel Olurdu Ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

He he he, yaramaza bak

Beyler, bu aralar Live'a cikamiyorum, evde 11 tane 17-20 yas arasinda genc var, benim oglan yillik LAN partisini yapiyor
    Pazartesi LAN partisi bitiyor veeeee ben rahatliyorum...

Bu arada söylentilere göre Spa Francorchamps bu ayin sonunda aciklanacak...

abi senin eve bi gün çatkapı gelicem ha,hazır eşim İsveçe de uçuyor. Fun park gibi galiba ev.

• ben galatasarayliyim ama, fenerli varsa kusura bakmasin. sarki hosuma gitti ondan koydum.

ISTE PARCA ;)) forza3 e insallah kliple beraber koyarlar

• Dun aksamki muhabbetler icin tesekkurler arkadaslar

Gökhan, hemde ne FUN-PARK, gurultu sorunu yok, yerde var...11 genc sabahlara kadar delirdiler. Bir ara ne yaptiklarina baktigimda 4 tanesi Guitar Hero World Tour'da, 2 tanesi Gears2'de, 2 tanesi Battlefield 1943, 2 tanesi Lips'de, 1 taneside Iphone'da egleniyorlar...sesler birbirlerine karismis ama demekkili insan gencken hangi ses (gurultu) sana ait ayirt edebiliyor
    Bir Diskotek dusunun, ve simdi o Diskotekin icine 4 tane Diskotekin sesini daha ekleyin, sabahin 7'lerine kadar
    Dedigim gibi, ses/gurultu sorunumuz yok yasadigimiz yerde

Gökhan,
    Hosgelirsin, Live'a cikta tarih göruselim

Bugun oglumun LAN partisi bitiyor, birkac saate ev bosaliyor...Live here I come

Bu sabah ust kata ciktim, gencleri uyandirmak icin...birkacinin treni öglende gidiyor, yetismeleri icin. 2 tanesi yan yana koltukta oturma pozisyonunda ellerinde Xbox360 joypadleriyle uyumuslar(adamlar uyurken bile Xbox360'ta oyun oynuyorlar 24/7) , 1 tanesi yerde sizmis, digerleri yataklarinda yatiyorlardi

Ey Forzacilar,
    Bu resimler ve videolar Nurburgring'den cekilmedir, ayni anda sadece uzunu degil...GP'dede yarismalar duzenlemislerdir, yani...buyuk bir ihtimalle Nurburgring GP pistide olacak Forza MotorSport III'te

Resimler ve Videonun kaynagi...
    http://911wheel.de/?q=node/2141

http://picasaweb.google.de/Thomas.Jackermeier/FaceOfForza#

Spa Francorchamps,... Hollanda F1 pisti olarakta kullanilir, 24H Endurance ve 25H'lik yarislarda duzenlenir vs. vs. cok saglam bir pisttir
     TTM Klan Kulubu

Daha fazla bilgi icin,...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Spa-Francorchamps

Bu da benim daha evvel Spa'da zevkine surdugum bir klip...2.30'a gecin

• artik forza 2 nin lafini bile etmiyorsunuz, sizi nankörler sizi.

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• selamlar millet tatilden hepinize kucak boyu güneş .benim yerimede 2-3 el xbox atın
    bir süre daha sizlere burdan yazışıcaz.
    Herkeze selamlar.
  • Hoşgeldin Hakan Abi

Benimde Forza 2 Den Battlefield 1943 Oynamakdan Oyunlar Birikti. 1 Haftadır Single Oynuyorum. COD Serisinden Nefret Ediyordum Ama COD4 ve COD5'i Bitirdim 4 Günde Süper Yapmışlar Yaw. COD 4 Chernobyl ve Game Over , COD 5 Vendetta ve Downfall Bölümleri Beni Benden Aldı. Bikaç Achivement Kaldı Onlarıda Alıyım Online'a Dalıcam...

Bende Bugün Vegas 2 Ye Başlıycam. Co-op Oynamak İsteyen Varsa Beklerim
  • selam hakan abi. iyi tatiller. bende bugün bileti aldim, 2 gün sonra türkiye´deyim. oh bee.
  • BBR,
    valla RSV2'ye adam arıyordum bende başlıyalım co-op bitirelim hemen
  • Tamamdır Başlayalım Akşama :)

Ben Biraz Başladım. COD 4 ve 5'den Sonra Bunu Oynayınca Tuşları Karıştırıyorum Yanlışlıkla Sağa Sola Elbombası Atıp Takım Arkadaşlarrımı Öldürüyorum Biran Önce Alışmam Lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

selam hakan abi. iyi tatiller. bende bugün bileti aldim, 2 gün sonra türkiye´deyim. oh bee.

Sağolun arkadaşlar
    @burak sen nereye geliyorsun bakalım ne kadar kalıcan

@Elegan naber elegancım sesini özledim valla
  • Hakancim, tatil nasil? Mis gibidir vallaha...
    Safak sayiyoruz, 12 gunmu kaldi gelmene...gel artik yaw, özledik seni

Burak,
    Araban cok guzel, bu aksam Forza2 yapalim...aksama TR seyahatini konusuruz

Batu,
    Aykut'un durumlari nasil...gittimi askere? Bak fazla Torpil yaptirmasin sonra benim gibi Irak sinirina duser, aslinda o kadarda fena degildi, en azindan guzel köylu kizlari vardi orada

• Burdayım daha burdayım bi yere gittiğim yok. Haftaya giderim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

@burak sen nereye geliyorsun bakalım ne kadar kalıcan

abi ben balikesire geliyorum. birkac hafta altinoluk´ ta dururum. bide istanbula giderim. gerisini bilmiyorum neyaparim. 5 hafta kalicam. 5 agustostan 10 eylüle kadar. 5 hafta baya bi zaman. biz kenanla bi raki icelim diyoduk ama bu gidisle bikac defa icicez heralde.

@aykut: ulen bugün dedin yarin dedin hala gitmedin askere. senin gidesin yok heralde. bak yakinda gelip alirlar seni merak etme. gerci haklisin valla, kim isterki simdi live i birakip askere gitmeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 3 Ağustos 2009; 19:54:56 >
  • Gel Burak abi bekliyorum valla. Hakan abi istersen sende atla gel çok iyi olur özlettin kendini.
  • Hakan abi iyi tatiller bol bol ye,ic,yat,yüz,güneslen.Su kurs aradan ciksin bende Bodruma ucuyorum hayirlisiyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Hakan abi iyi tatiller bol bol ye,ic,yat,yüz,güneslen.Su kurs aradan ciksin bende Bodruma ucuyorum hayirlisiyla

Musa ne zaman uçuyorsun keşkem ben buralardayken gelsen de yüzün görsek.
    Hem rakı balık achivement ınıda birlikte alırdık.

Burak kenan ayarlıya bilirsek görmek isterim sizleride ama şimdilik buralardayım

aykut askere gittimi?

Bodruma yolu düşen olursa haberim olsun....

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.