Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Ninja Kaplumbağalar bugün Live'a düşüyor, batu ve ben alacağız oyunu 4 kişiye kadar coop desteği var, alacak olan varsa hep birlikte takılabiliriz
  • Ahmet,
    Ninja Tosbaglardaki yerimi tutun, Ben Leonardoyum
  • Okul bitsin, Jasper çekeceğim altıma 2005 Xenon var hâlâ
    Ondan sonra aranızdayım
  • cok sagol, aslinda recover edecek birsey yokdu ki. Az evvel Live'dan eski mesajlardan takip ederek nerdeyse 15 tane kadar requset yaptim sizlere.
    Hatta ilk kabul Aykuttan geldi, sagolsun. Live'da tekrardan gorusmek uzere.

Burak nerden cikartiyorsun kardesim 1.80 boyunda, yakısıklı filan diye, allah allah

Bu race seatlerdeki direksiyon(G25) sisteme dahilmis
    Apartman dairesinde bununla oynasan acaba alt kata cok ses gidermi, malum saga sola salliyacak diye sordum.
    Showroomda denemek lazim once, sonucta 1500 TL vericez, gamerpoint degil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Okul bitsin, Jasper çekeceğim altıma 2005 Xenon var hâlâ
    Ondan sonra aranızdayım

Bizler öyle Xenon, Jasper ayrimi yapmiyoruz vallaha...Xbox-Xbox'dur, istedigin zaman Xenon'la bile hosgelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vulakil

cok sagol, aslinda recover edecek birsey yokdu ki. Az evvel Live'dan eski mesajlardan takip ederek nerdeyse 15 tane kadar requset yaptim sizlere.
    Hatta ilk kabul Aykuttan geldi, sagolsun. Live'da tekrardan gorusmek uzere.

Burak nerden cikartiyorsun kardesim 1.80 boyunda, yakısıklı filan diye, allah allah

Bu race seatlerdeki direksiyon(G25) sisteme dahilmis
    Apartman dairesinde bununla oynasan acaba alt kata cok ses gidermi, malum saga sola salliyacak diye sordum.
    Showroomda denemek lazim once, sonucta 1500 TL vericez, gamerpoint degil yani

Bana birsey gelmedi henuz...Aykutun arkadas listesinden yeniden eklemeyi denerim birazdan

1500YTL'ye sadece kokpiti veriyorlar, 1500 dolara G25 ve Logitech ses sistemi dahil. G25'in Xbox360 destegi yok malesef!

• quote:

Orijinalden alıntı: vulakil

Bu arada Musa Ip man'i seyrettim, muthis!! valla benden 10 puan
    Sagol tavsiye ettigin icin (ikinciside yoldaymis)

Rica ederim Alper film müthis gercekten.Bu arada tavsiye ettigim onca insan arasindan birtek sen IP-ledin baska izleyen olmamis filmi
  • Musa,
    Benim haberim yok...ne filmi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Musa,
    Benim haberim yok...ne filmi bu?

Kungfu ismi IP MAN abi kacirma izle

Edit : Bu arada ninja tosbaglari bende aliyorum bakalim nasilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 5 Ağustos 2009; 13:39:13 >
  • Musa,
    Eger dedigin bu filimse, super gözukuyor

Ben bu sanmistim önce

• Selamlar Herkese

Alper Abi Geçmiş Olsun 120 GB Harddisk Almayı Planlıyordum Bende Alıcaktım Bu Transfer Kit Zımbırtısından Anlaşılan Hiç Bulaşmıyım 20 Olsun Bizim Olsun

Dün Gittigidiyordan Kigndom Under Fire Circle Of Doom Diye Bi Oyun Düşürdüm Açık Artırmadan Bayaa Uygun Bi Fiyata RPG Oyunu Olduğunu Görünce Direk Atladım Ama İşllh Güzeldir. Sonradan İçimde Patlamaz. Varmı Oynamış Olan bu Oyunu İyimidir Acaba???

Power Seatde Hakkaten Güzelmiş.

TTM Klan Kulubu

750Tl Şu 2 Boru Parçasına Vermektense Sahibindendeki PowerSeat'i Almak Çok Daha Mantıklı. Yukarda resmini Verdiğim Seat 250-300 Olsa Anlarım Değeri Odur. Ama 750 Çok Fazla.

Belki D-Box Amortisörler Piyasaya Çıktığındada Alınıp Direk PowerSeatin Altına Monte Edilebilir. Buda Dbox Amörtisör Şuan Konsol Desteği Yok Fakat E3'de Forza 3 Standında Geleceği Söylendi.

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Elagan Abi Wuuuuzaaaa Nası Bi Efekttir Yaw İlk Kez Senden Duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 5 Ağustos 2009; 15:18:07 >

• yok be Baburcum valla ogrendimki aslinda bizim hiyarligimizdan olmus.

Su 4 gunluk sehir disina ciktigimda arkadasa sadece harddiskimi yapsin islemi diye birakmistim, o da (az evvel telefonda bunaltinca itiraf etti)
    islem sirasinda o kadar uyariya ragmen, sen okuz ayir kabloyu

Bir de MS'e rezil oldugumuzla kaldik, neyse buna da sukur.

Kablonun cok is gordugune eminim ama diger ucundaki mal ise yapacak birsey yok yani

Musa o kadar begendimki filmi bi sonraki gamertagim IPMAN bile olabilir
    CSI Miamideki Horatio'dan sonra gordugum en cool adam

Babur o efekt galiba soyle olacakti ''hadi hava cok sicak, atlayin beyler haawuuuzaaa''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 5 Ağustos 2009; 15:31:20 >

• Tosbağa severler Ninja Turtles in Time RS çıkmış bulunmakta şu anda marketplace te. hemen asılıyorum. batunun puanları sağolsun
  • Babur,
    Power Seatten baska yere hic bakmayin...defalarca inceledim resimleri ve kokpit harbiden cok iyi gözukuyor. Tek bilemedigim kalitesidir, onuda alirken test edersiniz. Power Seat su haliyle Playseate 10 ceker

Wuuuuuuuuzzzzzaaaaaaaa, ise Bad Boy 2'den calinti yaw, orada Rahatlama amaciyla Martin Lawrence söyler hep

Alper,
    Hic takma kafana, sonunda öyle yada böyle duzeltecez
  • Ozmn Ben Transfer Kiti Araştırmaya Devam Ediyim. Kabloyu Çekmiycem Aklımda

Elegan Abi filmide İzledim Ama Hiç Aklımda Kalmamış Hergün 1 Film İzliyorum Nerdeyse Herşey Birbirine Karışıyor

Bu Arada GI Joe'nunda Filmi Gelmiş Benim Eski Oyuncakların Değeri Bi Anda 10 Katına Çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Bu Arada GI Joe'nunda Filmi Gelmiş Benim Eski Oyuncakların Değeri Bi Anda 10 Katına Çıktı

• Beyler,
    Son Pittpass Raporunu yeni okuma firsatim oldu...
    http://forzamotorsport.net/en-us/_templates/NewsDetail.aspx?id=1209

Yeni American Muscle araclari haricinde yeni bir gercek/Fantazi pistte aciklanmistir. Sedona Raceway...gercekte bu pist yoktur fakat Sedona gercektir ve Arizona eyaletindedir. Sedona Raceway 4 pistten olusacak... 2'si yaris (4.13 ve 2.02 mil), 1'i Oval (1.51 mil) ve sonuncusu degisik uzunluk ve modlarda yarisabilecegimiz DRAG pisti

Bende basladim Ninja Tosbaglari yuklemeye

• Akşam Tosbağaların günü olucak demekki Michelengelo'yu seçtim bende Nunçakucuyum vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Power Seat dehset birsey ve yapanlarin Izmirli olmasi tabii ki benim icin özel olarak bir gurur kaynagi
    1500 YTL'lik sistem evlere super gider, hem fiyat olarak cok cok iyi...özellikle avrupayla karsilastirdiginda, hemde görunusu dehset, kacirmayin derim

Bir resim ekliyorum, benim cok cok hosuma gitti vallaha...taksitlede satiyorlarmis, daha ne duruyorsunuz, hemmen siparis edin
     TTM Klan Kulubu

Elegan abi kimmiş bu İzmirli arkadaşlar, merak ettim Siteleri vs. varmı?

• ohh TK bir numaralı adamım Leonardo'yu kapmış hemen tam dedim iyi madem michealengelo olayım onuda batu almış

eh artık bende Donatello olayım odunla döverim adamları

bu arada herkese hayırlı kandiller arkadaşlar, akşam ninja tosbağalarda görüşürüz
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.