Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batu akşam live'dayım hepsini bitiricez teker teker merak etme. Umarım fifada bol bol antreman yapmışındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Bende PGR2'yi 9 ve Forza 1'i de 10 dolara almıştım

Yani uygun fiyatlara oyun bulunuyor
    Ben, benim COD4'u 5 dolara aldim (Kampanya vardi), genelde oyunlarimin fiyati 20-25 dolar arasi fakat Forza MotorSport III'le bayag bir kazik girecek... 1 tane CE + 2 tane normal toplam 3*Forza3, hanim bu defa kesin bosar beni

Elegan Abi bak bu yazıyı okuyunca dün star haberde eşlerini bilgisayar oyunu ile aldatan erkekler boşanmaya sebep oluyor diye haber yaptılar Bi adamı çekmişler elinde xbox gamepadi cod 5 geow 2 falan oynuyor. Bi kadın la roportaj yaptılar. kadın kocam işten gelio tv nin karşısına oturuo kalkıyo işe gidio gelio gene oturuodu boşadım gitti die. Youtubeda bulursam koyıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Bende PGR2'yi 9 ve Forza 1'i de 10 dolara almıştım

Yani uygun fiyatlara oyun bulunuyor
    Ben, benim COD4'u 5 dolara aldim (Kampanya vardi), genelde oyunlarimin fiyati 20-25 dolar arasi fakat Forza MotorSport III'le bayag bir kazik girecek... 1 tane CE + 2 tane normal toplam 3*Forza3, hanim bu defa kesin bosar beni

Ağbi sende sınırları zorluyorsun, evlilik konusunda Jedi konumunda birinin böyle tehlikeli hamleler yapmaması lazım.

Benim makinanında Dvd-Rom'unda var birseyler. Elime yeni gecen oyunlarda bile Dvd' kirli yada ıvır zıvır diyip okumuyor. Hdd'ye yükleyene kadar 3-4 defa deniyorum resmen HDD'ye yüklemeden oyun acamaz oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 6 Ağustos 2009; 18:13:06 >

• yakında open tray hatası vermeye başlar kardeşim, değişmek zorunda kalırsın DVD romu sorun çözülür, bendede olmuştu DVDrom değişti parayı bayıldım işlem tamam
  • Ilker,
    Sistemi kurduk, dedim rahata kavustum ama bu defada Forza3 cikiyor...Allah'tan her yil zirt-pirt Forza cikarmiyorlar

Babur,
    Istemem, koymayasin sakin videoyu...görmek istemiyorum

Murat,
    Osmanli dedigin yumrugunu masaya caktimi, hanim odanin kösesine siner vs. vs. bu arada guzel bir atasözumuz vardir: Atin ölumu arpadan olsun

Birazdan Live'dayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 6 Ağustos 2009; 19:25:45 >

• Elegan Abi, eminim grafikler çok iyi şekilde çıkacaktır, zaten benim Forza 3'ten en son beklentim grafiktir. O kadar çok önem versem grafiklere Forza 2'yi oynamazdım ki Forza 2 çıktığı zamana göre gayet güzel grafikleri olan bir oyundur, bu benim kişisel düşüncem. Bu oyuna beni bağlayan simülasyon olmasıdır ama yinede o fotoğraflardaki gibi görüneceğine kesinlikle ihtimal vermiyorum. Bu arada Burak abi telefon numaramı biliyorsun, yola çıktım geliyorum demen yeterli. Artık double İskender mi? istersin, mangal mı? ne istersen iste kolay.

Yeni güncellemeye gelince beğendim özellikler; menüler hatta oyun içinde'de dahil bunu FIFA 09'da farkettim gözle görülür bir biçimde hızlanmış ve takılmalar olmuyor. Parti'den düştüğünüz zaman otomatik olarak tekrar partiye bağlanıyor. Oyunlara rating verme özelliği'ni çok başarılı buldum. Games on Demand ile veya Live Arcade oyunu indirmek isterken artık Top Rated bölümüne bakarak daha seçici oluruz. Oynamadığımız oyunlara rating veremiyoruz. Achievement Progress bölümümüzde bütün oynadığımız oyunların toplu olarak nekadar Achievement'e sahip olduğunu nekadarını açtığımızı gösteriyor. Bütün Achievementlerini açtığımız oyunlar görünüyor. Şimdilik bu kadarını görme fırsatım oldu. Final sürümü ile daha yeni ve iyi özelliklerle karşılarız umarım. Ayrıca şuan Games on Demand'da Bioshock satışa sunulmuş durumda gördüm 29.99 usd olarak gözüküyor fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 6 Ağustos 2009; 20:29:37 >

• Bioshock'u neden ms points olarak eklememişler bilmiyorum. 30 usd bana göre kutusuz ve artık eski bir oyun için çok. İndirmek istediğinizde Add payment options adında seçenek çıkıyor ya kredi kartı eklemenizi yada kod girmenizi istiyor. Elegan abi bunu 2 kişi bir oyunu paylaşmasın diye yapmış olabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 6 Ağustos 2009; 20:36:16 >
  • Şimdi diğer oyunlarıda gördüm arkadaşlar. Mass Effect, Nfs Carbon, Viva Pinata ve Sonic The Hedgehog 20 usd. Assasins Creed, Call of Duty 2, The Elder Scrolls Oblivion 4, Lego Star Wars: TCS 30 usd. Açıkçası Ms point ile satılmaması kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 6 Ağustos 2009; 20:48:46 >
  • quote:

Geymer:

Murat,
    Osmanli dedigin yumrugunu masaya caktimi, hanim odanin kösesine siner vs. vs. bu arada guzel bir atasözumuz vardir: Atin ölumu arpadan olsun

Birazdan Live'dayim

Bugun denk gelemedik ağbi, misafirler vardı gittiler girdim bu seferde sen yoktun. Her atasözünü dinlemek iyi sonuçlar doğurmayabilir
  • Dun aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar, super eglendim

Kenan,
    Paylasim icin tesekkurler
    Dun konustugumuz gibi,...Redeem Code yaziyor dedin ayni anda...bu da MS puani anlamina gelmesi lazim. Bende tam anlamis degilim fakat eminim MS Puansiz satisi yapmazlar, en iyisi ayin 11'ini beklemek, surada sali gunune 4 gun kaldi sadece

**Yalniz fiyatlarini cok pahali buluyorum**

Murat,
    Batti Balik Yan Gider
    Bizler genelde aksam-geceleri Live'dayiz...Vampir Takimi

Bu arada grubumuza 2 yeni uyeyede hosgeldiniz diyorum... StormRage ve HellScream (HellScream'i cok aradinmi, **bak diyorum, seni kazikladilar** )

Safak 75

• Hells Cream abi o ahahahahaha ahh Batu ahh 3 harfli olanı yap dedim sana daha kötüsü çıktı gördünmü

Hells Cream = Cehennemden gelen saç çıkartıcı
  • General ODST Team evet aykut keşke yapsaymış

çok yaşa WoW Brotherhood; Stormrage - Hellscream - Gorefiend.... on numara oldu
  • Gamertaglerimizi üçümüzünde bir aralar hastası olduğu (halen daha delisiyiz çaktırmıyoruz) World of Warcraft serisinden aldık, kişiler için açıklamalar alttaki linklerde mevcut.

Stormrage için bilgi : http://www.wowwiki.com/Illidan_Stormrage
    Hellscream için bilgi : http://www.wowwiki.com/Grom_Hellscream
    Gorefiend için bilgi : http://www.wowwiki.com/Gorefiend

• BİRAZ NOSTALJİ YAPALIM

Filmation Ghostbusters (EN ESKİSİ)(EN SEVDİĞİM)

TTM Klan Kulubu

The Real Ghostbusters (Gerçek ghostbusters)

TTM Klan Kulubu

Son Olarak
    Slimer and The Real Ghostbusters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 7 Ağustos 2009; 16:06:48 >

• süperdi bu ghostbusters çizgifilm serisi. müziği bile hala tüylerimi diken diken etmeye yetiyor doğrusu
  • Benimde Ghostlands'de LvL 70 Draenei Mage Duruyor SpellFire Setli

WOTWK Çıksın Bırakıcam Demiştim Bıraktım İyikide Bırakmışım Hem Xbox Live Hem WoW Evden Çıkamazdım Valla

C.R.U.I.S.E.R Bu İlki Hakkaten Daha Güzeldi. Şimdi Çıksa gene Seyrederim...
  • Elegan abi,
    Valla bu Hellscream amcamızın hikayesini okuduktan sonra bu amcanın adı ***scream olsaydıda koyardım valla
    güzel güzel beğendim
  • aynen batu Warcraft kitabını okuduktan bide Warcraft 3'teki videoyu izledikten sonra adama hayran olmamak elde değil
  • Paylasim icin tesekkurler beyler...
    World Of Warcraft karakterleri cok saglam...yalniz iyiki bu oyun X360'a cikmamis yoksa ne Halo, ne de Forza bunlarla yarisamazdi yaw

Benim oglum bir ara WoW oynuyordu, 3 ay yuzunu göremez olduk adamin

Ghostbustersin ise muzigine hastayim, ne zaman duysam aklima eski anilarim gelir

Bugun Batman'in demosunu denedim, gayet guzel bir oyun, simdiye kadar oynadigim en iyi Batman diyebilirim

Bu arada hep beraber oynayacagimiz en yakin oyun Halo3 ODST olacaga benziyor, cikis tarihi eylul 22 (Safak 46 ), sonrada Forza MotorSport III ve COD MW2. 3 yil ileriye baska bir oyunada ihtiyac kalmiyor ondan sonra aslinda

Forza MotorSport III'un resmi sitesinde yasi 30+ olan biri baslik acmis,... bu yasta bilmem kokpit aldim, direksyon seti aldim vs. gibi, bayag zevkli bir okuma. Ben kedimi yasli saniyordum,...bir tanesi 55'mis
    http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/2829394.aspx

• Elegan abi IFCA'da bizle yarışan F4H Red Pod diye biri vardı onun yaşıda 56 idi
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.