Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Okul bitsin, Jasper çekeceğim altıma 2005 Xenon var hâlâ
    Ondan sonra aranızdayım

Senin makina nasıl bir canavardır oyle o kadar zamandır tık demedi valla saygı durusu yapmak lazım onunde
  • türkiyeden herkese selam. artık bir süre sadece forumdan yazışacağız.

@alper: gecmiş olsun. foruma yazdığını tabikide okudum ama ben maili dün gece seni arkadaş listesinde göremeyince kendimi kaybettiğim anda yazmıştım. azdaha bugün xboxu atıyodum yaw. sen lıve dan kactıysan ben hertürlü kaçarım kanka yalnız yolla artık şu telefon numaranı. fıtık olduk burda sormaktan. bu arada ben senin forumdaki profilinide acamıyorum. tabi bunların hepsini dün gece arka arkaya farkettiğimde dumur oldum.

herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler.

• Arkadaslar,
    Bu aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler, superdi

Ahmet,
    Yedin bizim Achievmentleri bugun...hepimiz bitirdik Tospaglari ama sadece sen kaptin Altin Achievmenti

Aykut,
    Askere gitmeden alalim su Tospaglarin Achievmentini

Murat,
    Harbidende haklisin, hic dusunmemistim C.R.U.I.S.E.R'in makinesinin milattan kalma oldugunu...peh peh ne aletmis su Xbox360, birde 3K verir derler
    C.R.U.I.S.E.R,
    Resim isteriz senin yadigar X360'dan...kesin 1 gözu mor ve 3 disi eksiktir

Vay Burak, Turk Topraklarimiza hosgelmissin
    Yolculuk nasil gecti? Benim icinde söyle guzel bir double Iskender götur

Ve Alper'le, Kenan'la resimlerinizi bekliyoruz...

Safak 76

Herkeze iyi geceler,

• Soldan Sağa: PGR2, Forza 1, Forza 2, RalliSport Challange 2, PGR3
     TTM Klan Kulubu

Bendeniz
     TTM Klan Kulubu

• quote:

Geymer:

Murat,
    Harbidende haklisin, hic dusunmemistim C.R.U.I.S.E.R'in makinesinin milattan kalma oldugunu...peh peh ne aletmis su Xbox360, birde 3K verir derler

Ağbi benim makinada aslında milattan kalma denilebilir. 2006 Ntsc-J Premium ve bir kere tıkladı suanda masallah hala çekiyor kahrımı.

___________________________________________________________________________________________________________________

TTM Klan Kulubu

İşte o 2005 yılından beri tıklamayan canavar. Ms'in ürettiği nadir örneklerden biri

• 2006 ntsc-j 1 kere 3 k dan tamir gördü gecenlerde 16 saat acık kaldı tık yok maşallah diyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Arkadaslar,
    Bu aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler, superdi

Ahmet,
    Yedin bizim Achievmentleri bugun...hepimiz bitirdik Tospaglari ama sadece sen kaptin Altin Achievmenti

Aykut,
    Askere gitmeden alalim su Tospaglarin Achievmentini

Murat,
    C.R.U.I.S.E.R,
    Resim isteriz senin yadigar X360'dan...kesin 1 gözu mor ve 3 disi eksiktir

Vay Burak, Turk Topraklarimiza hosgelmissin
    Yolculuk nasil gecti? Benim icinde söyle guzel bir double Iskender götur

Ve Alper'le, Kenan'la resimlerinizi bekliyoruz...

Safak 76

Herkeze iyi geceler,

haha evet TK aykut askere gitmeden bitirelim hep birlikte yoksa seninde dediğin gibi kardeşimin gözüne uyku girmeyecek oralarda

• herkese selam, geri geldim akşama live'dayım
  • Resimler super Ilker
    Yalniz, sende daha askerligini yapmamis kadar genc gözukuyorsun...Live'a gelde sana askerlik anilarimizi anlatalim

Arkadaslar,
    Demekkili yine ne varsa su Japonda var... Japon X360 alanlarinki bayag uzun dayaniyor. Benim Ilk gun satin aldigim X360 2 yil kadar sonra 3K görmustu, tamire gitti-geldi ve halen banamisin demiyor. Onun ustune birkac tane x360 daha aldim ve simdilik hicbirinde herhangi bir problem yok masallah

Ahmet,
    Eger Aykut o Achievmenti almadan askere giderse benim gibi gözume uyku girmeyecek yaw

MS'den yeni haberler...

GOD yani Game On Demand, direk Live'dan yukleyip oynayabilecegimiz oyunlarin listesi,...fiyat olarak 1600MS puani olacagini dusunuyorum cunku Mass Effect o civarda olacak.

Assassin's Creed
    Burnout Paradise
    Call of Duty 2
    Elder Scrolls IV: Oblivion
    Fight Night Round 3
    Kameo: Elements of Power
    Lego Star Wars: The Complete Saga
    Mass Effect
    Meet The Robinsons
    MX vs. ATV Untamed
    Need for Speed: Carbon
    Need for Speed: Most Wanted
    Perfect Dark Zero
    Prey
    Sega Rally
    Table Tennis
    Test Drive: Unlimited
    Rainbow Six: Vegas
    Tomb Raider Legend
    Viva Piñata
    Viva Piñata 2: Trouble in Paradise

Fena bir liste degil, umarim yakin zamanda yeni oyunlarda GOD uzeri direk yuklenilebilir

Kenan,
    Forzacentral resimlerine baktim biraz ve evet cok daha dusuk kalitede gözukuyor grafikler...buyuk bir ihtimalle cözunurlukten kaynaklaniyor bence. Grafiklerin bu denli kötu olabilecegine neden inanmiyorum...sebebi basit, E3'te Forza MotorSport III'un aylarca eski demosunu oynayip-denemis olanlarin hepsi grafiklerin dehsetötesi oldugunu söyluyorlar ve su anki calismalar o aylarca eski olan surumden cok daha fazla uzerinde calismislar.

Bir kucuk ihtimal, Turn10...piyasaya dunyanin en super grafikli yaris simulasyonunu cikartacaginin farkina vardilar ve rakiplerine farki fazla acmamak icin mahsustan Forza MotorSport III'un grafiklerini dusurmeye calisiyorlar ama dedigim gibi bu cok kucuk bir ihtimal

Sonuc olarak,...Kedidir-Kedi

Forzacentral'de geneldeki resimlerin boyutu 720'dir, fakat dusuk cözunurluklude var,...karsilastirmani yaparsan aradaki farkji görursun

http://www.forzacentral.com/gallery/browseimages.php?c=143

Safak halen 76

• Mert,
    Hosgelirsin...aksama görusuruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Resimler super Ilker
    Yalniz, sende daha askerligini yapmamis kadar genc gözukuyorsun...Live'a gelde sana askerlik anilarimizi anlatalim

Küçükken "Askerden ne zaman geldin?" diye sorarlardı, şimdiyse "Ne zaman askere gideceksin?" diyorlar
    23 Yaşındayım; ama evet daha Askere gitmedim.
  • Ilker,
    Gel kardesim gel Live'a...sana anlatacak tonla askerlik anilarimiz var
  • Banlı olmasam gelirdim
  • Gecmis olsun Ilker,
    Live sayesinde yilda 2-3 saglam oyun yetiyorda artiyor bile...orijinal kullanan grubumuz her gecen gun buyumekte, yani takas, alis-veris firsatlarimiz buyuyor

Bu yil, Halo3 ODST, COD MW2 ve Forza3 oyun ve Live'i severim diyen herkezi kafadan 2-3 yil rahatlikla oynattirir...bunun yanina ebay'den...veya degisik sitelerden 2'ci el uygun fiyatlarada oyun bulabilirsin. Live Arcade oyunlari 1 defa ödenip 2 kisi kullanilabilir. Bunlarin haricinde Game On Demand destegi gelecek, eger TR'den yuklenilebilirse o zaman buyuk bir ihtimalle onlarida 1 defa ödeyip 2 kisi nasibini alabilir

En nihayet, yeni makinende orijinal takil bence...bizleri kendinden mahrum etme, bizede yazik

• Sağol abicim, zaten 2. Bangenekon Dalgasında gittim ben
    Valla 15-20'tane orijinal oyun var. Ama kurtarmaya yetmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 6 Ağustos 2009; 13:56:44 >
  • Saglam oyun kutuphanen var, bende de bayag bir oyun var ama cogunu 2'ci el veya sonradan uygun fiyatlara aldim
  • Bende PGR2'yi 9 ve Forza 1'i de 10 dolara almıştım
  • Mert nerelerdesin sen yahu resident , fifa , rainbow ellerinden öper
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Bende PGR2'yi 9 ve Forza 1'i de 10 dolara almıştım

Yani uygun fiyatlara oyun bulunuyor
    Ben, benim COD4'u 5 dolara aldim (Kampanya vardi), genelde oyunlarimin fiyati 20-25 dolar arasi fakat Forza MotorSport III'le bayag bir kazik girecek... 1 tane CE + 2 tane normal toplam 3*Forza3, hanim bu defa kesin bosar beni

• Vaay triple screen yapacaksın yani
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.