Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aksamki Halo3'ler ve muhabbetler icin tesekkurler...asker anilarimizida tazeledik. Artik Aykut hic gitmez askere

Burak,
    Unuttum söylemeyi, Xbox360'ida al yanina... 5 hafta bu, az degil vallaha

Hakan,
    Aykut gitmedi daha askere, gidip-gitmeyecegide tam belli degil, özellikle bu aksam askerde yedigimiz dayaklardan konu acildi, muhabbetler superdi vallaha

Safak 78, baska yok

• Che: Yarın Yeni Resimler ve Oyun Detayları geliyor!
    http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=16956599&postcount=4616

TTM Klan Kulubu

Porsche Cayenne ile Drift Videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 4 Ağustos 2009; 2:11:06 >

• sagol cruiser forza 3 gelsin suv drift drag hertürlü yapicaz isllh

evet bugun sali haftanin buyuk gunu

bakalim ne gelicek bu sefer isllh su painting davasini bi acikliga kavustururlar catliyacagim yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Ağustos 2009; 2:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

Musa ne zaman uçuyorsun keşkem ben buralardayken gelsen de yüzün görsek.
    Hem rakı balık achivement ınıda birlikte alırdık.

Valla süper olurdu be abi ama benim gelmem birkac ayi bulur daha ama ben geldigim zaman Erhanla Ercan'da gelecek Bodrum'a müsait olursan sende gel
    Ondan sonra daha Elegan abinin yanina gidecez xbox partisi yapmaya.Hem daha Elegan abiyle sen Münih'e gelecen ohooo yapacagimiz cok sey var daha ya

• Tesekkurler C.R.U.I.S.E.R,
    Cayenne'yle harbiden guzel drift yapmis adam yaw,...arabayi bayag bir zorladigi belli

Resimdeki bayanda Natacha'dir, Forza MotorSport III yengemiz. F2 yariscisidir, yegeni Sebastian Buemi'de F1 yariscisi

Babur,
    Bugun degil,...her 2 haftada 1 yeni pittpassraporu gelecek, gecen hafta gelmisti son rapor. Bu ayin sonunda Spa'da F1 yarislari basliyor,...buyuk ihtimalle orada Spa pistini aciklarlar, gecen haftada Nurburgring GP'de toplanip yaristilar, bu yuzden Burburgring GP'de olur diye dusunuyorum, bunlarin ikiside cok cok saglam pistlerdir
    Istanbul Park'ida eklerlerse cok guzel bir surpriz olur

Musa,
    Yapacaz kardesim, hepsini yapacaz...bu yil eger sizlerede uyarsa bir Stockholm yaparsiniz. Live'da tum arkadaslar bulusalim ve konusalim yaw...Hakan'in tatili bitsin bir...gerisi kolay

Burak desen, adam TR'ye askerlige gidiyor, yolun acik olsun Burakcim

• Dikkat dikkat!!!
    alper isminde (forumdaki ismi vulakil) 1.80 boyunda genc yakisikli bir arkadasimiz kayip olup, 30.07.09 tarihinden itibaren kendisinden haber alinamamaktadir. görenlerin veya duyanlarin hemen müdüriyete haber vermeleri rica olunur.
  • Burak,
    Alper piyasada yok vallaha...
    Bu arada fikralar supermis yaw
  • herkes tatilde ben de tatildeyim özledim xbox ı mı.size iyi oyunlar
  • American Muscle Cars ;

# 1967 Chevroley Corvette Stingray 427
    # 1969 Chevrolet Camaro Z28
    # 2010 Chevrolet Camaro SS
    # 1969 Dodge Charger R/T
    # 2006 Dodge Ram SRT-10
    # 2006 Dodge Charger SRT8
    # 2009 Dodge Challenger SRT-8
    # 2008 Dodge Viper SRT10 ACR
    # 1970 Ford Mustang Boss 429
    # 2008 Saleen S331 Supercab
    # 1965 Shelby Cobra 427 S/C

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Dan İle Yapılan Drag Röportajı ;

http://uk.gamespot.com/sports/blogs/sports-blog/909097139/26986127/forza-3-drag-racing-qandampa.html?om_act=convert&om_clk=gsupdates&tag=updates;title;1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Ağustos 2009; 21:59:57 >

• acaba bu forza 3 ciktiktan sonra forza 2 yede böyle bi ek paket cikarmi???
     TTM Klan Kulubu
  • OOo yeni pistler görüyorum. Sting Ray ve Mustang FTW
  • Yeni Camaro Nağmıdeğer Bumblebee İle Dodge Ram SRT-10'a Çok Sevindim.

Üstü Açık Cobrada Mükemel Olmuş. Demekki Artık Convertible Araçlar Olucak Üstü Açık Sürücez Püfür Püfür. Gelsin F430 Spider, Continental GTC, DB9 Volante, Gallardo Spyder...

Tvnin Üstüne Bide Vantilatör Koydukmu Feedbackide Halletmiş Oluruz :) Haftayada Convertibleları Açıklasalar Keşke...

Bide Escalade Olsa Ne Güzel Olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Ağustos 2009; 23:38:05 >
  • Ya arkadaşlar alper benim friends list ten uçmuş burakta da yok, nereye kayboldu bu adam ?
  • Ayni Sekilde Alper Abi Benim Listedende Silinmis. Ban Mi Yedi Gamertag Mi Silindi Diecem Ama Orjinal Kullaniyordu...

En Son 4-5 Gun Once Online Oldugunu Gordum Ama 1 Dk Durdu Durmadi. Netten Girdi Galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 5 Ağustos 2009; 1:32:20 >
  • yaw sormayin, bir arkadasimin hardiskinden benim xboxin harddiskine oyun eklentilerini atmak icin
    yurtdisindan aldigi tranfer kit diye birseyi kullandik. Bir sictiki sormayin isim listesinin%85'i, resimler, paketler
    birkac arcade oyun ve oyun demolari silindi. Neyseki arcade oyunları ve paketleri yukeleyebilicem.
    Su an ne hikmetse kimseyi ekliyemiyorum send friend request var ama silik.

Hard diski cikartip taktim. Dur bakalim hayirlisi.
    Bu arada beni tekrardan ekleyin sevgili arkadaslar.

Bi daha denemem tovbe, ama yazdim MSye bu ne bok diye yaw olan listemdeki Ingilizlere oldu hic hatirlamiyorum bazilarinin isimlerini
    Zahmetler icin simdiden tesekkur.

ayin 31den beri de İstanbul disindaydim, haftasonu kacamagi

• Elegan bey hemserileriniz bos durmamis, harika seyler yapmislar
    Forza 3 basliginada link koymuslar bizim boyle calismalarimiz var diye

http://www.sahibinden.com/power_seats_yaris_koltuklari_ps3_xbox_wii-61WQQaXQQ13854484WQQpXQQdisplayitem

Bu arada Musa Ip man'i seyrettim, muthis!! valla benden 10 puan
    Sagol tavsiye ettigin icin (ikinciside yoldaymis)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 5 Ağustos 2009; 11:16:18 >

• Babur,
    Super bir paylasim ve bugun Pittpass Raporu gelmis yaw...2 hafta gecmis demekkili, yaslilik kolay degil

Muscle car + Sedona Raceway + Drag yaw, ne mutlu bizlere Turn10 paylasiyor bilgileri bizlerle

Alpercim,
    Gecmis olsun...benim arkadas listemdende dusmussun, seni ekleyeyim dedim fakat öyle bir GT yoktur diye mesaj aliyorum! Mumkunse Recover yap GT'ni Live'dan...o da olmazsa, gecici bir GT ac ve Live uzeri göruselim.

Power Seat dehset birsey ve yapanlarin Izmirli olmasi tabii ki benim icin özel olarak bir gurur kaynagi
    1500 YTL'lik sistem evlere super gider, hem fiyat olarak cok cok iyi...özellikle avrupayla karsilastirdiginda, hemde görunusu dehset, kacirmayin derim

Bir resim ekliyorum, benim cok cok hosuma gitti vallaha...taksitlede satiyorlarmis, daha ne duruyorsunuz, hemmen siparis edin
     TTM Klan Kulubu

• Bu arada sahsen öyle pek grafik hastasi bir oyuncu degilim fakat Forza3'teki grafikler harbiden Wuuuuuzaaaaa dedirtiyor
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.