Arkadaslar 4 gb kotalı kullanıcıyım. Gcen gunlerde kotayı aştıımı farkettim.Ayın 26 sında fatura geldi 29.50 ytl.Ben de fatura geldi diye kullanmaya devam ettim.bugun itibariyle 5 gb oldu.Fatura kesim tarihinden sonraki kullanımlarım sonraki gelecek olan faturama para olarak mı yansır yoksa fatura kesim tarihim yeni bir ayın başlangıvı olarak mı kabul edilir? Teşekkürler
Ay başında sıfırlanıyor kota(galiba)
Yani ayın 26 sından sonra kullandıklarımı Türk telekom bana hediye etmiş olmaz mı . Bence Fatura kesim tarihimden itibaren yeni bir kota tutuluyo Teşekkürler
arkadaşım sana gelen fatura haziran ayına ait bu ayki de ağustosta gelecek telekomun bişey hediye falan ettiği yok senin anlayacağın malesef
ewt 5 gb ye çıktıysan zaten en az 40 ytl yi bayılcan en güzeli 7 gb olunca 61.50 ytlde sabitleniyo 25 gb ye filan çıkmaya çalış gece gündüz film dizi indir anca öle paranın hakkını alırsın kazıkçı ttnet ten
neo doğru demiş 1 tb materyal indir 61,25 ytl oluyo, 7 gb den sonra ne kadar indirdiğin fark etmiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme