Şimdi Ara

TTnet:(:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu lag sorunu 1 ay sürcekmiş diğer konularda okudğuma göre yalnız bazı arkadaşlar "bende lag yok" diyor...Eğer lag sorununu çözmek için yapabilceğimiz varsa aklıma gelen " modem bir ayarı değişme-host-dns vs. bunlardan yada daha farklı yollar ile sorunu çözme şansımız var mıdır??? Şimdiden teşekkürler..

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Dört Kişiden Biri

up
    Bu Dc Yememize Her Ne Sebep Oluyosa Sabahları Hiçbirşey Yok Akşam Oluyor Genelde Sabah Müthiş Hızlı Oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Dört Kişiden Biri

up
    Genel bir problemse eğer yapabileceğiniz bir şey yok. TTnet ne zaman isterse o zaman düzeltir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hemen ttnete suc atamyin !!

bu oyundaki bug olayi isi biraz .ok etti onceden yoktu bu bug bugdan sorna oldu ne olduysa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

bu oyundaki bug olayi isi biraz .ok etti onceden yoktu bu bug bugdan sorna oldu ne olduysa..

ne alaka, sadece türklerde sorun var, oyunda bug falan yok. oyunda bug olsa birincisi herkeste olur, ikincisi belirli zamanlarda olmaz herzaman olur.
  • quote:

quote:

ne alaka, sadece türklerde sorun var, oyunda bug falan yok. oyunda bug olsa birincisi herkeste olur, ikincisi belirli zamanlarda olmaz herzaman olur.

Alıntıları Göster
    bencede sorun ttnet guilddeki tüm arkadaşlarla aynı anda dc yiyor aynı anda oyuna giriyoz ne iş anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack55

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    evt arkadaşlar normalde hiç bir zaman dc yemem net gitmedikçe
    Ama belirli aralıklarla dc veriyor allah belanı versin ttnet tg keserkende dc verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Number_One_Wizard

evt arkadaşlar normalde hiç bir zaman dc yemem net gitmedikçe
    Ama belirli aralıklarla dc veriyor allah belanı versin ttnet tg keserkende dc verdi

Alıntıları Göster
    Serverda 300 kişilik boş yer var!Auto loginr alıyor!!!

• quote:

Bende basşta senin gibi düşünmüştüm. Genel bir sorunmu? Joymax'tan mı kaynaklanıyor acaba diye fakat oyundaki bir kac yabacı arkadaşıma sordum; hiç bir problem olmadıgını söylediler. İşin doğrusu yani Türkiye hariç diğer ülkelerde böyle bir problem yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

quote:

Bende basşta senin gibi düşünmüştüm. Genel bir sorunmu? Joymax'tan mı kaynaklanıyor acaba diye fakat oyundaki bir kac yabacı arkadaşıma sordum; hiç bir problem olmadıgını söylediler. İşin doğrusu yani Türkiye hariç diğer ülkelerde böyle bir problem yok...

Alıntıları Göster
    Bende kablo net var. Onda da var aynı problem.
    Türkiye'den giden veri akışında problem olduğu soyleniyor.Zira dikkat ederseniz oyun akıyor ,goruntu var fakat charlar haraket edemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iron99999

Türkiye'den giden veri akışında problem olduğu soyleniyor.Zira dikkat ederseniz oyun akıyor ,goruntu var fakat charlar haraket edemiyor.

Alıntıları Göster
    Sorun uçan internet TTnet'in yurt dışı çıkışlarında...

Kaynak:http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=561268#tick
  • quote:

netlimiterden kontrol ettim, serverdan bize bağlantı geliyor, bizden servera gitmiyor. biz ne kadar işlem yapsakta işlemiyor ama hareketleri görebiliyoruz.
  • quote:

quote:

netlimiterden kontrol ettim, serverdan bize bağlantı geliyor, bizden servera gitmiyor. biz ne kadar işlem yapsakta işlemiyor ama hareketleri görebiliyoruz.

Alıntıları Göster
    Bende yok lag çok nadiren giriyor araya ama belli etmiyor çok hmen geçiyor

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İşkence çektiriyorlar hepimize.Paranla rezil olmak böyle bir şey demek...İnsan bir açıklama yayınlar..

• Öyle demen yaa yine msn açılıyo Türkiyede yaşıyoruz yani heran herşey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_L!F3

Öyle demen yaa yine msn açılıyo Türkiyede yaşıyoruz yani heran herşey olabilir
    TTnet Nene Hızında İnternet(Bi Yerden Görmüştüm Unuttum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

TTnet Nene Hızında İnternet(Bi Yerden Görmüştüm Unuttum )

Alıntıları Göster
    Yaw speed testten kore serverini seçip test yaptım ,ping 750ms çıktı :S Herşeyi anlatıyor bu . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack55

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    7/24'çülere hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANL1TORUNU

7/24'çülere hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    ttnet 3g internet ile birlikte yurtdısı portlarına iyileştirme yapıyor ki yüksek hızda onerdigi download limitlerini fiziksel olarak karsılayabilsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.