Şimdi Ara

TTnet:(:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yenisini yapmak için eskisini yıkmak gerekir politikası herhalde.
    Her restorasyon sırasında verimin düştüğü gerçek olduğuna göre... Biraz da öngörüyle bakılırsa...
    İlerde daha mı iyi olacak? Evet
    Bunun için biraz sorun yaşayacak mıyız? Evet
    Değer mi? Evet.
    Bu da geçer , neler geçirdi Türkiye ^^
  • Birşeyler oldu ttnete hayatımda hiç 120+ görmemiştim biraz önce çektim bu resmi.
     TTnet:(:(
  • 3 G muhabbetine ne olduysa oldu internet hızına .. zaten tt.net. alt yapısı neki 3G ye el atıyor olacağı buydu
    müşteri hizmetlerini aradım genel sorun türkiyede var diyor internetin gidip gelmesi artık ne zaman düzelir..iyikide premıum almamışım yoksa haybeye gidecekti .
  • ttnet kendini düzeltmek istiyor mu ki bakalım düzelsin. bu yapılandırma da göz boyama zaten maksat gelişiyoruz izlenimi vermek halbuki dünyanın en pahalı interneti türkiyede.gercek bu dünyanın en pahalı internetiisteseler en iyisini yaparlar para akıyor cunku demekki istemiyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 21 Eylül 2009; 2:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Birşeyler oldu ttnete hayatımda hiç 120+ görmemiştim biraz önce çektim bu resmi.

oha

• şuandada her yer poplulated ama bende oyun açılmıor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Birşeyler oldu ttnete hayatımda hiç 120+ görmemiştim biraz önce çektim bu resmi.

şu an ttnet sınırsız tarife sahiplerine bi geçici olarak 8 mb a çıkartmış bana 677 kb az geliyo be hacı
    Ayrıca TTnete her zaman Ban ayriyetten Joymaxa'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.chucky -- 23 Eylül 2009; 23:13:43 >

• hala devam ediyor calısma yaw
  • ya bıktım artık bu dc sorunundan ya Allah kahretsin (Şuan oyuna girebilen var mı) bende c9 veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellcat876 -- 29 Eylül 2009; 12:27:11 >
  • gına getirdi şu dc ler ne biçim bakımdır anlamadım gitti..Ne zman bitcek tam olarak bu bakım bilgisi olan var mı?
  • baban olayım ttnet
  • uçan internet işte çok hızlıya pcler kaldırmıyo dc oluyoruz sağlam bir pc almak lazım
  • dc dc dc dc dc dc.... nereye kadar ..
  • Bugün 100 kere dc yemişimdir. Şimdi de yedim. Birazdan yine deneyeceğim ve yine yiyeceğim. Yine devam ederse olmadı bunun sorumlusu kimse ona okkalı bir küfür eder bırakırım oyunu. Uğraşılacak gibi değil.
  • autologinde kafayı yedi bende
  • televizyonda 2de bi reklam yapcaklarına adam gibi bakım yapsınlar.
  • Yha çıldırmamak elde deyil 2de 1 dc
  • bu telekoma bi rakip gelse ahhh ahhh ne süper olacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.