Şimdi Ara

ttnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşaler bu ttnet in 8mb e kadar destekleyen tarifesini kullanıyorum ilk 2 ay her şey düzgündü ortalama6-7 mb le giriyordum ama şu son 1-1.5 aydır hızım 1mb bile değil nerdeyse... aradım bizlik bir şey yok hattınız yoğunluğundan felan dediler.. ama önceden böyle bir şey yok.... Ben bundan 2 a önce modemi değiştirdim tp-link w8901g diye bir modem aldım acaba bundan mı oluyor lütfen yardımcı olunn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal4 -- 14 Mayıs 2010; 23:34:21 >

• TTNET müşteri hizmetlerini ara ne saçmalarsa itiraz et 1 ay önce böyle değildi filan falan...
  • aradım bilik bir şey değil santralden kaynaklanıyor dediler
  • 8Mbit altyapısı yok şu anda o 6-7mbitle indirdiginde göstermelik eğer yeni abone olduysan bendede aynı sorun yaşandı ttneti aramanada gerek yok vericekleri cevap şu ; 'beyfendi şu anda 8 mbit alt yapımızda sorun var o nedenle hızınız normaldir.'
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal4

Arkadaşaler bu ttnet in 8mb e kadar destekleyen tarifesini kullanıyorum ilk 2 ay her şey düzgündü ortalama6-7 mb le giriyordum ama şu son 1-1.5 aydır hızım 1mb bile değil nerdeyse... aradım bizlik bir şey yok hattınız yoğunluğundan felan dediler.. ama önceden böyle bir şey yok.... Ben bundan 2 a önce modemi değiştirdim tp-link w8901g diye bir modem aldım acaba bundan mı oluyor lütfen yardımcı olunn

Bende de öyleydi. 512 gibi indiriyordu. Bende 1mbit e çevirdim bu aylığına. Bir dahaki aya tekrar 8mbit e çevircem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.