Şimdi Ara

ttnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys_7747 -- 1 Kasım 2014; 0:41:42 >

• Sizi yanlış bilgilendirmiş veya sallamış...Müşteri taattüt sürünsince alt tarifeye geçemez diye bir ibare var...Siz adam kurbanısınız gibime geliyor hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemer

Bana telefonda söylenen buydu, kayıtlar duruyordur açsınlar baksınlar, suç ttnet e ait.

Benim müşteri olarak bu konuda yapabileceğim bir şey yokmu? Valla artık Allah bin belalarını versin diyip cezasını da ödeyip interneti kapattırmayı düşünüyorum şuan...

Telekom İl Müdürlüğü binasında TTNET'in avukatları var onlara derdini bir anlat hocam ne diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemer

7-8 ay önce ttnet' ten aradılar, 24 ay taahhüt karşılığı 6 ay indirim verileceği söylendi:Sınırlı olursa çok cüzi bir fiyat(şuan hatırlamıyorum), sınırsız olursa 30 tl olacağı söylendi .Bende 6 ay sınırsız kullanıp daha sonra sınırlıya geçebilir miyim diye sordum evet dedi arayan kişi.
    Şimdi yaklaşık bir buçuk aydır uğraşıyorum, hala sınırlıya geçirtemedim.24 ay boyunca paket değişikliği yapılamıyacağını söylüyorlar, bunun üzerine 2 tane şikayet dilekçesi gönderdim operatör aracılığıyla ve kimsenin cevap verdiği yok.

o bişimi limitsiz abonelere bedava diye verdikleri Antivirüs bir süre sonra baktımki 1 yıl bedava sonra parayla

öyle bi yazmışlarki Limitsiz abonelere bedava diye sevinir gibi oldum kampanya şartlarını okuyunca anladım,

bunlar Şarlatan efendim

• ttnet işte ne beklersin dolandırıcılıkda bir numara..
  • "Ttnet" duyduğun an olabildiğince hızlı bir şekilde koşarak kaçıcaksın
  • bence hem sahtekar hem sorumsuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • milleti modern olarak yasalara uygun bir şekilde dolandıran sahtekar ve sorumsuz bir şirket
  • Sahtekarlık ne kelime adamı ayakta....... olay şu;
    internet faturalarını düzenli günü gününde ödersin sonra bir bakıyorsun son 4-5 ay yaptığınız ödemelerin hiçbirinin yapılmamış olduğunu görüyorsunuz daha bitmedi durun fatura ödenmediğinde sanki elektrik anahtarındaan ışığı kapatıp tekrar açar gibi internetinizi her aya karşılık kapatılıp açıldığınıda öğrenmiş oluyorsunuz ki her açma kapama işlemide 15 tl şimdi bunlar başınıza geldi mi ?
    eğer elinizde yatırdığınıza dair makbuz yok ve ya kaybettiniz gidip paşa paşa ödeyeceksiniz başka türlü hiç bir şekilde ispat edemiyorsunuz yani ttnet 2 sene önce ki herhangi bir ayın/ayların faturalarını ödemediğinizi söylerse (ki 2 sene öncenin makbuzları büyük ihtimalle yoktur elinizde) bilinki piyango size vurmuştur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 7 Aralık 2011; 9:38:03 >
  • TTNET faturalandırmada müşterilerinin karşısına yanıltıcı fiyatlar çıkartıyor.mesala;

AYLIK ADSL ÜCRETİ:59 Lira diyelim

Telefon hattın olduğu için senden tüketim bedeli istiyor ya da ttnette kampanyaya üyeysende senden 5 liralık hatta 10 liralık farklarda alabiliyor bir yandanda anladınız ttnetin sorumsuz olmasının nedeni bu dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 7 Aralık 2011; 15:39:35 >
  • parayı kuruşuna kadar almakta sorumlu.hizmette sorumsuz,sahtekar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missing

parayı kuruşuna kadar almakta sorumlu.hizmette sorumsuz,sahtekar

parayı kuruşuna kadar almakla kalmıyor ekstradan bişeyler çıkartıp fazla para da alıyor
  • Yalancı, sahtekar bir şirket yani ne dersen yakışır bunlara. Milleti soyup soğana çevirdiler.
  • Alt tarifeye geçemezsiniz, üst tarifeye geçebilirsiniz sadece.

3 ay bedava vınn modem olayı da kandırmaca, ttnet para almıyor güya ama Avea 60 lira ücret alıyor, arkadaşımın başına geldi, dikkat edin hiçbir şey bedava değil TTNET'te.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.