Şimdi Ara

TTNET 3'lü avantaj, taahhüt sonu iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 aydır bu paketten yararlanmaktayım. Taahhüt sonunda TTNET aboneliğimi yüksek ping probleminden dolayı iptal ettirmek istiyorum (TİVİBU , EV TELEFONU , FİBER İNTERNET). Bunun yerine 12 ay sonunda superonline'ın fiber hizmetine geçiş yapmayı planlıyorum.

Sorum şu;
    Taahhüt sonunda 12. ay faturası geldiği anda yeni aya geçmeden servis hizmetimin durdurulmasını istiyorum. Yani 13. ay faturası kullandığım tüm hizmetlerin standart ücreti üzerinden faturalandırılmak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Araştırdım ancak bulamadım. Mantıken düşününce 11. ayda iptal başvurusu yapmak aklıma geldi. Ama olurda iptal işlemini aynı gün yaparlarsa 11 ay kullandığım tüm indirimleri + ekstra masrafları taahhütü bozma olarak görüp tarafımdan tahsilini isteyebilirler.

Bunun yolu yordamı nedir, ben taahhüt sonunda ttnet abonelik iptalimi nasıl yapabilirim?

• Lizuferum kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yeni bir konu açmak istemedim. Ben de tam olarak aynı şeyi sormak istiyorum.

Taahhüt sonunda herhangi bir ceza ile karşılaşmadan ve taahhüdü yenilemeden, tam taahhütün bittiği tarih itibariyle aboneliğimi nasıl sonlandırabilirim? Tam son gün gidip iptal başvurusu yapsam, biliyorsunuz ikna etmeye çalışıyorlar ve birkaç gün zaman kaybediyoruz. Bu zaman dilimi içinde taahhüdüm otomatik olarak yenilenirse, bu sefer yenilenmiş olan taahhüdü bozmuş gibi görüneceğimden korkuyorum.

Benzer şekilde taahhüdüm bitmeden birkaç gün önce gidip iptal başvurusu yapsam, bu sefer de mevcut taahhüdümün son günlerinde taahhüdü bozmuş gibi görüneceğim.

Ne zaman iptal başvurusu yapsam ki hiçbir ceza ödemeden, temiz bir şekilde aboneliğimi sonlandırsam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.