Bildirim
ttnet 3 lü kampanya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam ben 6 yıldır ttnet teydim gittim başvuru yapmaya ve eski üyeliği iptal edip yeni bir üyelik verdiler
farketmiyor yani yeni eski birtek telefon no değişiyor birde yeni hizmet no veriliyor ttnet için -
Aynen bende bugün başvurdum 20 mbps kadar sınırsız fibere (49 liralık sözde ) , üyeliğimi iptal ettiler yeni üyelik açtılar. Tel numaram değişti. İlk faturada 55 + 14 lira ödeyecekmişim sonraki 11 ay 55 lira sabit. Sabit tel ücreti kalkmış birde. Bakalım gelişmeleri yaşdıkça belirtirim. -
@M_o_N_u_R Eski aboneliğiniz iptal edilmeden İKNA kampanyası olarak da alınabiliyor, başvuru için: TT müdürlüğü İPTAL bölümü.
NOT: TTNET'in sitesinde yalnızca yeni aboneler için yazıyor, bu bilgi İPTAL bölümünden edinilmiştir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=67591385
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X