Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

Haram

Vay arkadas millet fetva vermeye de basladi. Dostum kampanya linkinde tüm abonelerimiz yararlanabilir diye belirtiyordu. E bizde tum aboneler arasindayiz.sirket derseki ya bu adamlar yasal olmadan bu kodları aldilar o zaman önce gider ben iade ederim 50 tlyi. Haram olmayan birşeye haram demek te haramdir. Haram deilse vebaline razimisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun kesin kullanabiliyormuyuz simdi Son durum nedir

• quote:

Haram

Vay Arkadaş millet fetva vermeye de basladi. Kampanyada acikca tüm abonelerimiz yararlanabilir diye belirtilmişti. E bizde tum abonelerden biriyiz. Ha firma derseki bu kod alanlar yasal olmadan haksiz kazandilar o zaman önce ben gider iade ederim 50 tl yi. Haram olmayan birşeye haram demek te haramdir. Haram deilse şayet vebaline razimisin?

• Şimdi enistem geldi kullanmis kodu gelmiş.Sıkıntı yok.

• Kod geçerli arkadaşlar sorgulattım. Şimdi alışveriş yapıyorum

• quote:

Haram

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

quote:

Haram

Vay arkadas millet fetva vermeye de basladi. Dostum kampanya linkinde tüm abonelerimiz yararlanabilir diye belirtiyordu. E bizde tum aboneler arasindayiz.sirket derseki ya bu adamlar yasal olmadan bu kodları aldilar o zaman önce gider ben iade ederim 50 tlyi. Haram olmayan birşeye haram demek te haramdir. Haram deilse vebaline razimisin ?

Bırak bu işleri kimi yiyorsun hocam sen madem vardı şimdi niye kaldırıldı sen de biliyordun ki mantıklı değildi ve adamın gönül rızası olmadan kulklandın işte etik değil mantıklı ver aklıselim düşündüğünde bu böyle kendini kandırma

• Ankara köroğlu'ndan bu sabah alışveriş yaptım iki tane kod birden çaktım :))))
  • annemi babamı rahatsız etmek istemedim. arada kampanya koşulları değişmiş. hiç değilse g930 dün kü karım oldu.
  • Turk telekom 4440375 arayıp duruyor açmadım açıp görüşen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehdrive -- 24 Kasım 2014; 11:34:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

quote:

Haram

Bırak bu işleri kimi yiyorsun hocam sen madem vardı şimdi niye kaldırıldı sen de biliyordun ki mantıklı değildi ve adamın gönül rızası olmadan kulklandın işte etik değil mantıklı ver aklıselim düşündüğünde bu böyle kendini kandırma

Sadece gülüyorum. Adamin gönül rizasi mi ? Cekememezlik yapmayın kardesim.kimseden zorla birsey alınmadı. Sirket kodlar aleyhinde aciklama yapana kadar kimse haram diyemez. Haram olmayan seye haram demekte vebaldir.manevi hassasiyetim en az senin kadar var merak etme.

• 1 adet kod satıyorum. Burda Courfoursa olmadığı için
    15 tl fiyatı
  • Elektronik te deneyen oldumu ?
    Yeni kod alabilirmuyiz bittimi ?

• Türk telekomdan aranıp konuşan varsa yazsın lütfen ne konuştular

• o 50 tl hediye ceki 2-3 ay sonra faturalara misli ile yansyyacaktyr :D
  • bende sımdı mesaj attım ama sadece tt net musterılerı bu kampanyadan yararlanabılır dıyor.. ama ttnet musterısıyım aslında sorun nedır acaba..
  • Hep TTNET üzerinden konu?uluyor ama belki de Carrefour'un stok fazlasy var? Bunlary eritmek istiyor? Bunu dü?ünen hiç olmamy?. ?urada kullanan olsa olsa en fazla 100 ki?idir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehdrive

Turk telekom 4440375 arayıp duruyor açmadım açıp görüşen varmı?

Açsaydın hocam yine aynı hesaba gelecek tabi sallama TC filan yapmadiysaniz .

• Alışveriş yapıldı kodlar geçerli. Gönül rahatlığı ile kullana bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: mehdrive

Turk telekom 4440375 arayıp duruyor açmadım açıp görüşen varmı?

Açsaydın hocam yine aynı hesaba gelecek tabi sallama TC filan yapmadiysaniz .

Hazırlıksız yakalandım ondan açmak istemedim sallama yapmadim ama ayni hatla arkadaşların tc kimliğiyle de aldim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.