Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drarter

quote:

Orijinalden alıntı: ankizmir

quote:

Orijinalden alıntı: drarter

Kodu aldım da ne olur ne olmaz bugünden kullansam mı derken ilk korktuğum şey oldu kod dağıtımı kapandı , ikinci korktuğum yarın olacak gibi yani alınmış olan kodlar sadece öğretmenler için geçerli diye uyduruk bir sebep bulup iptal olacak gibi bari iptal olmasında yarın hemen bişeyler alak.

hocam 3.ihtimali unutmussun kullanımdan sonra ücret alınması :)

Onun olacağını sanmıyorum da yarın ''kamuluya herşey dahil'' kampanyasını mevcut tarifeniz desteklemediği için elektronik çekiniz iptal edilmiştir . diye sabahın köründe bir sms alabiliriz

hocam bence kasaya gidipte geçerli değil denmesi çok gıcık olur.onun için en iyisi bekleyip duruma göre hareket etmek.

• Ya ne garip insanlar var basvuruda bile 24 kasim geciyo ogretmenlere kamuya ozel belli. Tutup acik bulup somurmekle kalmayip isi ticarete dokuyonuz. Buyuk ihtimal iptal olur. Eger verirse ttnet faturaya isler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanmayanlar çekememezlik yapıyorlar net... eğer bişi çıkarsa bunu öngörüyorlardır zaten kullananlar...
  • Neyse hocam pendiktensiniz saygılar. Hayırlı geceler tartışmayada gerek yok yakında sonucu göreceğiz zaten..
  • Faturaya falan gecemez rahat olun. Tamam hukuk sistemimiz pek iyi olmayabilir ama muz cumhuriyetide olmadik daha. En fazla kodlari iptal ederler, kullananlarin yanina kar kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben ogretmenim.kodu aldim burda carrefour olmadigi icin forumdan bi arkadasa 30 tl ye sattim.hep ttnet mi milletten yiyecek.biraz da millet yesin.yiyene de afiyet olsun

• Yav muhteremler benim tadım kaçmaz. Siz sıcak fırsatçılara gelmişsiniz niye bu fırsatı kullandınız diyorsunuz ve sanki illegal bişeymiş davranıyorsunuz. Buna gerek yok kardeşim. Kullananlar sonucunu göze aldı kullandı diyorum. Kullanmayan arkadaşlar da kullanmasın kenardan izlesin. Niye kod alanların gıyabında yorum yapıonuz onu ifade etmeye çalışıyorum. yoksa kimseye cevap vermek tartışmak tarzım değil ve hiç de yapmadım. şuanda yaptığımı düşünmüyorum. sadece yanlış bi tavır içinde oldgunuzu izah etmeye çalışıyorum. Adamlar geride alablir 50 yi mesele değil. Kimseyi kırmak ve germek istemem kardeşlerim.
  • (Offline) Bu TCKN ile baska telefondan kod alinmistir.

Simdi yolladim bu geldi biri adima almis galiba azicik arastirayim .

• Yarını bekliycez artik

• 3 tane aldim ucunude ayrı marketlerde kullandim.3 adet daha kodum var onlarida kullanacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Benim gibi yap hocam birsey almadan önce kasaya gidip kodu kontrol ettir sonra al

• Ben kampanyadan yararlanmadım anca ttnet üyesi olmayan TC numarasına da mı kod verdiler öyleyse efsane kampanya olmuş
  • Ne tarzda konuştuğumu benden iyimi bileceksin aç hepsini oku. Demediğim şeyleri kendine göre yorumlayıp hakaret ettin dalga geçiyorsun dersen cavap hakkım doğar. Yazdıklarımda senin izahatına gerek olacak bir gizlilik yok gayet açık ve net.

Cevap hakkı doğuracak mesajlar atmayın cevaplamayayım. Anlamadığınız için aynı şey döne döne yazmayayım. Kaldıki iş işten geçti kodu kullanan kullandı top TT'de 6 gün sonraki kesilecek faturada herşey ortaya çıkar daha uzatmanın alemi yok.
  • valla bende ttnet bir şekilde alır diye düşünenlerdenim. sabahtan beri çelişkideydim kod alsam mı almasam mı diye, sonunda almadım. bakalım nasıl gelişecek olaylar. inşallah kod alan arkadaşlar bir sıkıntı yaşamazlar. pişman değilim açıkçası, kafam rahat.
  • Ben yine de şansımı deneyim dedim kod gönderdim. TTNET abonesi olmak için xxx'i arayın diye mesaj gönderdi.

Ama ben TTnet liyim
  • Kod bitti yollamayın boşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 24 Kasım 2014; 8:37:12 >
  • Çeki alanlardan TTNet in geri almaı gibi bir durum olamaz arkadaşlar rahat olun, bir şeyler biliyorum da söylüyorum.. kaçırdım ama fırsatı şimdi görüyorum, üzgünüm
  • TTnetin pek birşey yapabileceğini sanmıyorum, yaparsa da zaten az olan prestijini kaybeder.
  • TTNET için verdikleri çek devede kulak .SMS kodu ile ne abonelik ,ne tahahhüt ile yapamaz.Kaldı ki öyle bişey yazmıyor.Heriflerin amacı yeni yolacakları abone bulmak ,elindeki aboneyi kaçırırmı hiç ,ticaret mantığında böyle bişey varmı.
  • Dün akşam kod gelmişti.Umarım bugün kullanabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.