Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sertaga

Ya hep bu tip kampanyaları firmayı telefonla arayıp "bedava fırsat kodu veriyorsunuz" gerçekmi? diye kıllandıran arkadaşlar sona erdiriyor. Birde nedense bir kesimde mikro ölçekte düşünüyor: "günah", "firma batar" vs. diye. Arkadaşlar burada paylaşılan bir çok fırsatdaki firma büyük mükellef. İnanılmaz vergi ödemeleri, giderleri ve gelirleri olan firmalar. O yüzden bu fırsatlar firmaya reklamın ötesinde zarar vermez. Zaten herşeyi gider yazıp vergiden de düşüyorlar!

Hayir madem kullanmaktan tirsiyosun niye arayip uyandiriyorsun adamlari. Iyi ki ben kodu alip hemen gittim carrefoura yoksa benim kodda yanardi yarina kalsa belkide. Cesareti olmayanin sicak firsatlarda isi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kod var arkadaşlar şu anda bende bakalım yarın deniyecem.Sonucu yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya hep bu tip kampanyaları firmayı telefonla arayıp "bedava fırsat kodu veriyorsunuz" gerçekmi? diye kıllandıran arkadaşlar sona erdiriyor. Birde nedense bir kesimde mikro ölçekte düşünüyor: "günah", "firma batar" vs. diye. Arkadaşlar burada paylaşılan bir çok fırsatdaki firma büyük mükellef. İnanılmaz vergi ödemeleri, giderleri ve gelirleri olan firmalar. O yüzden bu fırsatlar firmaya reklamın ötesinde zarar vermez. Zaten herşeyi gider yazıp vergiden de düşüyorlar!

+100 .
  • Tictoc da 50 tl cek dagitti ayrica piyasada yeniydiler bence sikinti cikmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

quote:

Hayir madem kullanmaktan tirsiyosun niye arayip uyandiriyorsun adamlari. Iyi ki ben kodu alip hemen gittim carrefoura yoksa benim kodda yanardi yarina kalsa belkide. Cesareti olmayanin sicak firsatlarda isi yok

+1
    Ben bu tip arkadaşlara kimse de kusura bakmasın "gerzek" diyorum. Alacaksan al, almayacaksan da bari almamıza engel olma. Ama işte türlü türlü insan mevcut. Yapacak bir şey yok.

• 7 aralığa kadar geçerli olan kampanyayı 3-5 saatte çökettiniz be
  • An itibariyle kod verilmediği gibi, yarın itibariyle kodu kullanmaya çalışacaklarda arkasına baka baka çıkacak. Kısaca bugün alan ve kulanan, alıp kullandığıyla kalacak. öyle faturaya yansıtma vs. gibi arkasını getirecek uygulamalar olmayacaktır. Yani OLDU-BİTTİ.
  • 2 adet kod satılıktır arkadaşlar 40 ardan 80 lira istiyorum.para peşinse 70 e de bırakırım.😁😁 Şaka şaka kod var ama kullanmaya çekiniyorum yarın kullanan arkadaşlar olursa haber versinler

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

Carrefour'un ticareti başlamış bile

http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/filt_11488/tt.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/mpage_3286/tm.htm

kod baronları boş durmuyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

Kod var arkadaşlar şu anda bende bakalım yarın deniyecem.Sonucu yazarım.

Takip

• Alınan kodlar geçerlidir. Tarifeye geçen-geçmeyen ayrımı yapamazlar. Bence elinde kodu olanlar gönül rahatlığı ile kullanabilirler.
  • hakketen çok sıcak bi fırsattı. sıcak fırsatcılıktadenebilir :D
    bunun üstüne şimdi Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 Surround Sound alınır artık .
    ne alaka diyceksiniz paranın istikameti kaydı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 23 Kasım 2014; 23:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Bana niye içleniyorsun arkadaşım yaptığınız yasal birşey değil ki?. Bir açık bulmuş tırtıklamışsınız. Bende diyorum ki TTNET gibi yılların tilkisi bunu sineye çekmez o parayı sizde bırakmaz.

Kampanyaya başvurdunuz ama kampanyaya geçiş yapmadınız yada şartları sağlamadınız diyip keser cezayı. Bu senenin ilk 6 ayındaki 1.18 milyar liralık karını müşteri memnuniyetinde zirve yaparak kazanmadılar.

Ne alaka, Şartları sağlayınca sağlayanlarA verseymiş kodu
    Oho o sizin dediğiniz gibi olsa bu işler neler olurdu neler "mantık !

Alıp kullananlara aldıkları bal şeker olsun
    _biz geç kalmışız :(

• Kodların çalışmama gibi bir durumu olacağını düşünmüyorum. Bugün gerçekten çok ilginç bir olaya şahit olduk. Üstelik TTNET tarafından Öğretmenler Günü hediyesine. Yarın kişisel bakım ürünlerinde %55 indirimin son günü. Bu kod ile birleştirince enfes bir kampanya olur. Aklınızda bulunsun.
  • Bir öğretmen olarak bu kampanyayı kaçırdım hatta 50 Krş mesaj param da gitti. Ttnet bir şeyi de düzgün yapsa zaten dişimi kırarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

An itibariyle kod verilmediği gibi, yarın itibariyle kodu kullanmaya çalışacaklarda arkasına baka baka çıkacak. Kısaca bugün alan ve kulanan, alıp kullandığıyla kalacak. öyle faturaya yansıtma vs. gibi arkasını getirecek uygulamalar olmayacaktır. Yani OLDU-BİTTİ.

ilk haber veren bendim kodu aldıktan sonra bugün hava soğuk diye çıkmadım. kod elimde patlarsa kampanyanın bitmesine vesile olanlara dua ederim. şaka bir yana kısmette varsa 31 ocağa kadar harcarız yoksa zaten benden çıkan birşey yoktu. haydan geldi haya gitti derim. alanlar kullananlar benden onlara tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsn33 -- 23 Kasım 2014; 23:40:16 >
  • Satildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 24 Kasım 2014; 0:14:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vay be elimde 4 adet var diyenler, 6 adet var diyenler. ne yağmalamış millet şok oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

quote:

Vay be elimde 4 adet var diyenler, 6 adet var diyenler. ne yağmalamış millet şok oldum

6 adet diyen yok be :) biri 4 adet demiş. o da şüpeli son kullanma tarihi bile yanlış halbuki ocak sonu bitiyo hepsi.
    2-3 alanda vardır ama niye olmasın kardeşiinin adına bile alsa 2 ediyo zaten.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.