Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tane aldım.saat 9 gibi yazmıştım ne olur ne olmaz diye gittim kullandım.şimdi kayfemi içiyorum.
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    başlığa bitti yaz hocam. millet boşuna sms masrafı yapmasın.
    Dh Team, bir sıcak fırsatı daha düdükledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 23 Kasım 2014; 23:55:19 >
  • Aynen başlık sahibi bitti diye not düşsün.
    Fırsat sıcaktı ama bitene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memmet77 kullanıcısına yanıt
    Bence alınan kodlar kullanilacak

• Kaçırdığıma en üzüldüğüm sıcak fırsatlardan birisi oldu işte..! TTnet ten bi 50lik kapsak fenamıydı..
  • Acilen başlıgı ve içerigi degiştirin şu an kullanılamıyor boşu boşuna sms ücreti ödemesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozel2121

Bence alınan kodlar kullanilacak

İptal ederler gibi geliyor..ama satanlar neye gore satyor

• Kodu aldım da ne olur ne olmaz bugünden kullansam mı derken ilk korktuğum şey oldu kod dağıtımı kapandı , ikinci korktuğum yarın olacak gibi yani alınmış olan kodlar sadece öğretmenler için geçerli diye uyduruk bir sebep bulup iptal olacak gibi bari iptal olmasında yarın hemen bişeyler alak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drarter

Kodu aldım da ne olur ne olmaz bugünden kullansam mı derken ilk korktuğum şey oldu kod dağıtımı kapandı , ikinci korktuğum yarın olacak gibi yani alınmış olan kodlar sadece öğretmenler için geçerli diye uyduruk bir sebep bulup iptal olacak gibi bari iptal olmasında yarın hemen bişeyler alak.

hocam 3.ihtimali unutmussun kullanımdan sonra ücret alınması :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankizmir

quote:

Orijinalden alıntı: drarter

Kodu aldım da ne olur ne olmaz bugünden kullansam mı derken ilk korktuğum şey oldu kod dağıtımı kapandı , ikinci korktuğum yarın olacak gibi yani alınmış olan kodlar sadece öğretmenler için geçerli diye uyduruk bir sebep bulup iptal olacak gibi bari iptal olmasında yarın hemen bişeyler alak.

hocam 3.ihtimali unutmussun kullanımdan sonra ücret alınması :)

Onun olacağını sanmıyorum da yarın ''kamuluya herşey dahil'' kampanyasını mevcut tarifeniz desteklemediği için elektronik çekiniz iptal edilmiştir . diye sabahın köründe bir sms alabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 24 Kasım 2014; 0:15:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler, %55 ile birleştirdim dehşet-ül vahşet oldu oh olsun ttnet'e..........
  • Kod var iyi guzel de yarın kasada kod geçersiz olup trink 50 TL vermek de var hiç hesapta yokken .

• Geldik Bir Sıcak fırsatın (veya açığın) daha sonuna..

Mh arayan arkadaşlar geleneği yine bozmadılar..

Sonraki fırsatlarda görüşmek üzere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Acilen başlıgı ve içerigi degiştirin şu an kullanılamıyor boşu boşuna sms ücreti ödemesinler

en başa not ekledim..
  • 6 Kişiyi faydalandırdım ama bazıları bulundukları yerlerde işgüzar personel yüzünden bugün kullanamadı bulundugum yerdeki carfurda bile kullanamayacaktım biraz tartışma ile sorunu çözdük bize bilgi gelmedi deyip başlarından savacaklardı ben de kasaya kod girme bölümünden kodu girin kodu kabul ederse zaten sorun yok eger kabul etmezse sizhak lısınızdy iorum bana hala bize bilgi gelmedi diyorlar ben de müdürü çagırttım bi yeri aradı tamam kabul ediyoruz dedi.
  • Aldım da kullanmadım iptal oşmazsa yarın kullanırız artık

• MH lerini arayarak "aaa 50 TL lik kod dağıtıyormuşsunuz,hem de kamulu olmadan sadece TTNETli olmak da yetiyormuş doğru mu? diyenler varsa pes artık diyorum onlara..
    Gün itibari ile siteye giremedik canım canım 50 TL yi kaçırmışız..
    GNCTRKCLL ile Dominos fırsatından yediğimiz pizzalar bize ödetiliyordu göya o zaman da..
    zamanlamadan dolayı kaçımışız valla
    TTNETi uyandıranları da

• quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler, %55 ile birleştirdim dehşet-ül vahşet oldu oh olsun ttnet'e..........

bencede oh olsun ttnet e fakat uyuz kasiyer toptancılar gelip boşaltıyorlar filan diyerekten aldığım miktarı 4 e düşürdü en fazla 4 ürün alabilirmişiz bende başka ürünlere yöneldim ne yapayım
    ama iyi fırsattı yılın son bombası gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 24 Kasım 2014; 0:52:24 >

• ben alışverişimi yapınca kasiyere gittim bana dediki ögrtmenler günü kampanyası yarın başlıyor. telefonu uzattım bu kod geldi dedim . haa bu başka dedi. girdi şifreyi faydalandım. lakin yarın başka kampanyamı var acep :D
  • Umarim 50 tl yi faturaya yansıtmazlar.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.