Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kimse kimseye durduk yere 50 tl vermez. Ancak bi de şunu düşünün Türkiyenin sayılı büyük şirketlerinden biri kelime oyunlarıyla insanları mı kafalayacak.Cümle açık Bu faydadan yararlanabilmek için 24KASIM bir boşluk TC Kimlik No yazıp 6606’ya SMS göndererek hediye çeki şifrenizi alabilirsiniz. diyor. Bunu delil gösterip bizi yeni abone yapmak direk dolandırıcılıktır. Ttnetin böyle bir hamle yapacağını şahsen düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

O açığı bilançoya zarar olarak mı yazmaları daha kolay, yoksa harcayanların faturaya X kalemi altında yazması mı?. Mantığınızla cevap verin.

Ne açığı ne zararı üstad ? bu adamlar reklam giderleri için dünyanın parasını harcıyor. Üstelik bu işte tek başına da değil carrefour da reklamını yapıyor. O harcadıkları reklam kalemleri arasında bunun lafı bile olmaz. Ha diyelimki faturaya 50 tl ekledi. kaybedeceğim bişi yok ki sonuçta ihtiyaçlarımı aldım.
  • Ttnet faturaya falan yansitamaz o 50 lirayi. Mahkemelik oluruz. Kullanmayan arkadaslar su icsinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verseler ne olur yıllardır milleti sömürüyorlar zaten, 5 liralık neti 50 liraya satsam bende 40 yılda bir 50 lira dağıtırdım sanırım.
  • Bir maceranında burada sonuna geldik. Yeni maceralarda görüşmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

TTNET in kampanyayı bitirip artık kod göndermemesi bence önceden kod alanların bir sıkıntı yasamayacağını, ttnetin kısa süreli bir açık verdiğini onaylıyor die düşünüyorum

bende aynı fikirdeyim
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    Bana niye içleniyorsun arkadaşım yaptığınız yasal birşey değil ki?. Bir açık bulmuş tırtıklamışsınız. Bende diyorum ki TTNET gibi yılların tilkisi bunu sineye çekmez o parayı sizde bırakmaz.

Kampanyaya başvurdunuz ama kampanyaya geçiş yapmadınız yada şartları sağlamadınız diyip keser cezayı. Bu senenin ilk 6 ayındaki 1.18 milyar liralık karını müşteri memnuniyetinde zirve yaparak kazanmadılar.
  • yarın kodu kullananlar sonucu buradan yazsın madem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_delibas

quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

TTNET in kampanyayı bitirip artık kod göndermemesi bence önceden kod alanların bir sıkıntı yasamayacağını, ttnetin kısa süreli bir açık verdiğini onaylıyor die düşünüyorum

bende aynı fikirdeyim

Asıl kampanya 7 aralıga kadar devam etseydi o zaman durum riskli ve düşündürücüydü. Bu yaptıkları kodları alıp kullananlar için rahatlatıcı bi hamle oldu tıpkı malum trendyolun kupon + visa + genç indirim kombosunu bir anda bitirmesi gibi bir durum oldu zannedersem

• Valla kodu alıp kullananlar şimdi ellerini ovuşturup enfes türk kahvelerini hazırlayıp içsinler :)
    Ttnet hatasını anladı kod alımı bitirdi
    Kullananlarda açıkdan fıstık gibi faydalandı:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağıra bağıra gitmiş kampyan geç kaldık. :(
  • müşteri hizmetlerini arayıp uyandıranlar yazmaya başladı .ve yarın daha çok yazacaklar.kampanyayı kaçırdık diye.korkunun ecele faydası yok.
  • Geçmiş olsun

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 24 Kasım 2014; 10:55:49 >
  • nasıl kaçırmışız ulan
  • alonso35 kullanıcısına yanıt
    Benimde aklıma o geldi trendyol konusunu ben açmıştım ama trendyol böyle 1 günde ayıkmamıştı yüzbinlerce sipariş verilmişti bence orda olay ayıkma değildi adamlar kaldırmadı o kadar siparişi. Bakalım bundan sonra ttnetin tutumu ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Bana niye içleniyorsun arkadaşım yaptığınız yasal birşey değil ki?. Bir açık bulmuş tırtıklamışsınız. Bende diyorum ki TTNET gibi yılların tilkisi bunu sineye çekmez o parayı sizde bırakmaz.

Kampanyaya başvurdunuz ama kampanyaya geçiş yapmadınız yada şartları sağlamadınız diyip keser cezayı. Bu senenin ilk 6 ayındaki 1.18 milyar liralık karını müşteri memnuniyetinde zirve yaparak kazanmadılar.

Yaptığımızın yasal olmadığının kararını nasıl ne neye göre veriyorsunuz anlamadım ? Ayrıca tırtıklamak kelimesini burdaki kod alana arkadaşlara nasıl yakıştırıyorsunuz ? Olay çok basit . Kampanya koşullarında yeni abonelerimiz ve tüm abonelerimiz diye belirtilmişti. E bizde tüm aboneler içindeyiz. Bunun neresi yasal değil izah ederimisin ?
    Ha sonra adamlar kampanya şartlarını değiştirip ana sayfadakini sadece yeni üyeler dedi ve kod gönderiminide durdurdu. Burdaki arkadaşları lütfen zan altında bırakmaya çalışmayın.

• Geçmiş olsun

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 24 Kasım 2014; 0:04:24 >
  • Ya hep bu tip kampanyaları firmayı telefonla arayıp "bedava fırsat kodu veriyorsunuz" gerçekmi? diye kıllandıran arkadaşlar sona erdiriyor. Birde nedense bir kesimde mikro ölçekte düşünüyor: "günah", "firma batar" vs. diye. Arkadaşlar burada paylaşılan bir çok fırsatdaki firma büyük mükellef. İnanılmaz vergi ödemeleri, giderleri ve gelirleri olan firmalar. O yüzden bu fırsatlar firmaya reklamın ötesinde zarar vermez. Zaten herşeyi gider yazıp vergiden de düşüyorlar!
  • Bugün Pazar kim uyanacak TT Net'ten dedik. Konuyu takip ederken bitti kampanya Neyse nasip değilmiş demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: gncali

Benimde aklıma o geldi trendyol konusunu ben açmıştım ama trendyol böyle 1 günde ayıkmamıştı yüzbinlerce sipariş verilmişti bence orda olay ayıkma değildi adamlar kaldırmadı o kadar siparişi. Bakalım bundan sonra ttnetin tutumu ne olacak

Hocam trendyolda yüzde 30 40 da olsa bir ödeme yapıyorduk. Burda alt limit felan da yok. adam direk 50 liralık çek veriyor o yüzden herkes kuşkulanmakta haklı. İzleyip görecez sonrasını
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.