Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "22 Kasım – 7 Aralık tarihleri arasında Kamuluya Her Şey Dahil kampanyasına başvuran aboneler tüm abonelerimiz hediye çeki faydasından yararlanma hakkına sahiptir. "

Ttnetin sayfasındaki bu koşullar kısmındaki ifade önceki saatler tarih olarak bu tarihleri göstermiyordu sanırsam. Daha geniş bi tarih aralığı vardı..
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katiliyorum 24 Kasim yazip TC numarasini yazinca kod geliyor bu mesajla ne tahahhut olur ne faturaya yansima bakin keyfinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tüm abonelerimiz ibaresini görünce mesaj attım. Kod geldi. Ama malum, saat itibariyle kullanma ihtimalim olmadı. Eğer ki sadece Kamu kullanabiliyorsa, burada TTNET'in büyük bir hatası bulunmakta. Sadece o kampanyadaki telefon numaralarını ya da TC numaralarını kabul etmesi gerekirdi. Yarın %55 kampanyasının son günü. 50 TL çek ile birleştirmeyi düşünüyorum. Ama bu konunun aydınlığa kavuşması lazım. Diğer aboneler de faydalanabiliyor mu? Sonradan çıkacak bir sorunda 50 TL için boş yere rezil olmaya gerek yok.
  • Abonelerden 50'yi geri alır faturayla ama rasgele numara sallıyanlar nolcak.
    Aboneden alsa bi türlü. mesaj çekeni nerden bulcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tendertendere -- 23 Kasım 2014; 22:04:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kodu almayacak olan varsa yazmasın buraya gelip milletin içine kurt düşürmekle elinize ne geçiyor alan alır almayan almaz bu kadar net kendi kafanızdan senaryo yazıp milleti korkutmayın
  • Teşekkürler az önce aldım kodu yarın kullanırım.
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    %55 kampanyası nedir hocam ?
  • Gencler 21.20 de 50 liralik alisveris yaptim. Alkol ve sigarada gecerli degilmis. 1 sise jb alaydik iyidi aslinda :)

• Başvuru Kanalları

Kampanyaya başvurmak içinwww.ttnet.com.tr, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri, Türk Telekom Ofis ya da TTNET Bayisine uğrayın, TTNET İnternet ve TTNET Alo sahibi olun.

Size en yakın TTNET Satış Noktası'nı öğrenmek için tıklayın!

bu tarifeye geçiş için başvuru kanallarında sms göremedim ben beyler ?
  • IYI KI TTNET 'LIYIM firsatlarindan sadece TTNET musterileri yararlanabilmektedir. Hemen TTNET musterisi olmak icin 444 0 375'i arayin.

50 kurusum bos gitti :((( su an agliyorum

• Sms ile tarife falan degismez korkutmayin milleti. Ben aldim alisverisimi yaptim sobiyetimi yedim kafam rahat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kampanyada bir cok acik var bence ihtiyaci olan bi denesin yasakli urunlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

IYI KI TTNET 'LIYIM firsatlarindan sadece TTNET musterileri yararlanabilmektedir. Hemen TTNET musterisi olmak icin 444 0 375'i arayin.

Aynı cevabı bana da verdi TTNET müşterisi olmama rağmen. Kapattılar heralde açığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

%55 kampanyası nedir hocam ?

Carrefour'da kişisel bakım ürünlerinde %55 indirim var. Yarın son gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

IYI KI TTNET 'LIYIM firsatlarindan sadece TTNET musterileri yararlanabilmektedir. Hemen TTNET musterisi olmak icin 444 0 375'i arayin.

Aynı cevabı bana da verdi TTNET müşterisi olmama rağmen. Kapattılar heralde açığı.

2.cıye alırkende bana böyle dedi kapattılar herhalde.

• Alinan kodlar gecerlimi acaba

• vermedi ttnet abonesiyim kıl payı kaçırdık galiba :D
  • Valla n11 batmadıysa hala (en iyi fiyat) ttnetin batacağını hiç sanmıyorum. Türkiye çapında faal bir şirket sonuçta. 50tlden 10000 kişi alışveriş yapsa açık kapanana kadar 500bin yapar. O para mı koyacak ttnet'e :D En fazla olacak dedikleri gibi faturaya yansır. Veya bu açığa sebebiyet olan elemana bb derler
  • bundan yararlanmak için sadece ttnet kullanmam yeterli mi yani bu mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

bundan yararlanmak için sadece ttnet kullanmam yeterli mi yani bu mudur ?

artık degil :))
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.