Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık kapandıktan sonra kod ile alışveriş yapan varmı geçerlimi kodlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar değişen hiçbir şey yok dün gece nasılsa şartlar aynı . sadece öğrenci resmi eklemişler dün gece o da yoktu ::::)) korkan çekinen varsa sonradan tarifem değişir ekstreme 50 tl yansır diye koşullar bölümünün en son maddesini göstererek şartları sağladığınızı ispat edersiniz ve prtscn yaparak resimini gösterebilirsiniz. resimlerini alın her ihtimale karşı.
     TTNeT 50tl Carrefoursa kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsn33 -- 23 Kasım 2014; 22:40:14 >

• Alakası olmadıgı halde müşteri hizmetlerini arayan arkadaşlar var ya onlara diyecek bir şey bulamıyorum. Adamlar durduk yere uyandırdı.
  • KAMPANYA BİTTİ beyler başlığı güncelleyin boşuna mesaj parası vermesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierkan -- 23 Kasım 2014; 22:52:45 >
  • Ne vardı aradınız sanki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibisiniz arkadaşlar, kimi kandırdığınızı sanıyorsunuz bu zamanda kim kime 50tl verir.

5 lira için haciz gönderen TTNET sizde o 50tl'yi bırakırmı sanıyorsunuz. Kampanya şartlarına uymadan 50tl'yi harcayan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun en iyi ihtimalle gelecek ayın faturasında 50 tlyi görürsünüz, kötü ihtimali ise söylemiyorum bile hayal gücünüzü çalıştırın....
  • Konuyu okumadan mesajı attık kodu aldık ama başka arayan soran var mıdır, bir sıkıntı çıkmasın? Tahattüt zaten var ama 2. abonelik açma muhabbeti canımı sıkan konu.
  • Kampanya bitmeden aldığımız kod bakalım geçerli olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk26faruk

Konuyu okumadan mesajı attık kodu aldık ama başka arayan soran var mıdır, bir sıkıntı çıkmasın? Tahattüt zaten var ama 2. abonelik açma muhabbeti canımı sıkan konu.

yok öyle bişey hocam merak etmeyin
    herkez rahatça kullansın kodunu problem olacağını zannetmiyorum
  • Arkadaş niye senaryolar yazıyorsunuz ttnet artik kendine beyaz bir sayfa açmış olamaz mı :D

• Şimdi mesaj göndersem kod alabiliyor muyum?

• az önce bende msj attım ama ttnet abonesi olmanız gerekiyor diye bir msj geldi. Maalesef kaçırdık. Ttnet e üye tc no yu msj atmama rağmen kod gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertaga

az önce bende msj attım ama ttnet abonesi olmanız gerekiyor diye bir msj geldi. Maalesef kaçırdık. Ttnet e üye tc no yu msj atmama rağmen kod gelmedi.

Ben şimdi TT Net abonesi olmama rağmen kendi telefonumdan kod alamaz mıyım yani?

• faruk26faruk kullanıcısına yanıt
    helvan fıstıklı mı olsun fıstıksız mı ?
  • KAMPANYA BİTTİ !!!!!
  • ttnet başımıza bi çorap örmesinde sonra. Akıl mantık alır şeyde değil bütün abonelere 50tl.. durduk yerde.. En yakın zamanda kodları harcamaya bakın heran iptal olabilir kodlar
  • TTNET in kampanyayı bitirip artık kod göndermemesi bence önceden kod alanların bir sıkıntı yasamayacağını, ttnetin kısa süreli bir açık verdiğini onaylıyor die düşünüyorum
  • yıllarca sen öptün ttnet sıra bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Şaka gibisiniz arkadaşlar, kimi kandırdığınızı sanıyorsunuz bu zamanda kim kime 50tl verir.

5 lira için haciz gönderen TTNET sizde o 50tl'yi bırakırmı sanıyorsunuz. Kampanya şartlarına uymadan 50tl'yi harcayan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun en iyi ihtimalle gelecek ayın faturasında 50 tlyi görürsünüz, kötü ihtimali ise söylemiyorum bile hayal gücünüzü çalıştırın....

ya arkadaşım şakamısın sen biz kullandık harcadık diyemi huzurumuzu bozmaya çalışıyorsun. banka bile birşey yapıcagı zaman kimlik bilgimizi ister anakızlık soyad cartcurt ve en son onaylıyomusun diye sorar. bu kadar basitmi yani.

• alonso35 kullanıcısına yanıt
    O açığı bilançoya zarar olarak mı yazmaları daha kolay, yoksa harcayanların faturaya X kalemi altında yazması mı?. Mantığınızla cevap verin.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.