Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

valla ögretmenlerin haricinde kasaya gidip elinde çeki olup geçersiz çıkanlara iyi güldüm. ne rezil olmuşsunuzdur uyanıklar :D

kod saten haydan gelmişti huya gitti. ben yine 2 çek kullandım. kardeşiminkini kullanamadım .
    ayrıca içimi dökeyimmi ögretmenlere falanda uyuz oluyom. ben mühendisim 700 lirayla başladım işe ne yaptıgım belli değildi. adamlar otobüs para verme 3 ay yat hafta sonu yat hafta içi 3 gün öglene kadar git. hafta sonlarıda her çeşit sınava seçim vs gir para al ekders. sonra isyan ediyolar. ücretli ögretmenlikte yapmıştım zamanında gördüm mütiş rahatlar.

Üslubunuzdan belli niyetiniz , amacınız hediye çekini kullanmak mı yoksa bir meslek grubunu rencide etmeye çalışmak mı ? Her meslek grubunun içinde işini doğru yapan hakkını veren insanlar olduğu gibi, tam tersi bir şekilde davrananlar da var. Taktığınız at gözlüğünü çıkarıp çevrenize öyle bakmayı deneyin , farkı göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani içlerinizde o kadar çok gelişime kapalı insan varki. gerçekten iyi hakkıyla hakediyo bu işi diyebileceğimiz adeta istisnaya giriyo. ögretmenler odasında birbirlerine caka atmaktan başka çogu bişey yapmıyo. ha herkes değil tabi. yahu çogu bilgisayar bile kullanamıyo. inanın konuşma yapısına bakıyon bu adam nasıl ögretmenlik yapıyor diyodum içimden. bi sınav yapılmıştı açık lise sanırım. müdür bey geldi kendi branşı olan öğretmenler cevaplasın cevap anahtarı lazım bana diyince çogu yapamadı ben yaptım. ben devlet olsam kpss de alımları azaltırım daha gelişime açık birey alırdım. ne biliyim şart koşarım en azından excel bilsinler. bu ülkede 4 yıllık üni bitirmiş o kadar insan varki asgeriye çalışıyo öyle böylede değil akşama kadarda değil geceye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

quote:

quote:

valla ögretmenlerin haricinde kasaya gidip elinde çeki olup geçersiz çıkanlara iyi güldüm. ne rezil olmuşsunuzdur uyanıklar :D

kod saten haydan gelmişti huya gitti. ben yine 2 çek kullandım. kardeşiminkini kullanamadım .
    ayrıca içimi dökeyimmi ögretmenlere falanda uyuz oluyom. ben mühendisim 700 lirayla başladım işe ne yaptıgım belli değildi. adamlar otobüs para verme 3 ay yat hafta sonu yat hafta içi 3 gün öglene kadar git. hafta sonlarıda her çeşit sınava seçim vs gir para al ekders. sonra isyan ediyolar. ücretli ögretmenlikte yapmıştım zamanında gördüm mütiş rahatlar.

Cevap vermek istemiyordum ama dayanamadim hafta sonu hem yatip hem de sinava nasil girilir hocam bir anlatsan. Otobüs parasiz mi neresi orasi söyle de tayin isteyelim. 3 ay tatil mi resmi tatilimiz 1 temmuz 1 eylül sen muhendismissin 3 ay mi yapiyor. arti çok şükür ağlayan sizlayan yok nerden cikardin. Uyuz hastaligini ücretli öğretmenlik yaparken mi kaptin. Benim anlamadigim herkes neden bu kadar öğretmenle ugrasir anlamis ddeğilim.

Meyve veren ağaç taşlanır. Umursamayın siz, o kadar öğrenciyle uğraşan bilir öğretmenliği.. Saygılar

• BİR ARKADAŞ DİĞER KONUDA PAYLAŞMIŞ..KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDEREK PAYLAŞIYORUM..

"Arkadaşlar, TTNET'i aradım sistemdeki bir hatadan dolayı kampanyayı geçici olarak iptal etmişler ancak ayın 28 ine kadar tekrar aynı kampanyadan faydalanmak üzere yeni kodlar gönderilecekmiş,yeni kod gönderilmesi için mesaj yazmak gerekmeyecek. Ayın 28'ine kadar kod gönderilmediyse 28'i itibariyle müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmamız ve yapılacak inceleme sonunda kodun verileceği söylendi. Olur mu olmaz mı zaman gösterecek. ""
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

BİR ARKADAŞ DİĞER KONUDA PAYLAŞMIŞ..KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDEREK PAYLAŞIYORUM..

"Arkadaşlar, TTNET'i aradım sistemdeki bir hatadan dolayı kampanyayı geçici olarak iptal etmişler ancak ayın 28 ine kadar tekrar aynı kampanyadan faydalanmak üzere yeni kodlar gönderilecekmiş,yeni kod gönderilmesi için mesaj yazmak gerekmeyecek. Ayın 28'ine kadar kod gönderilmediyse 28'i itibariyle müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmamız ve yapılacak inceleme sonunda kodun verileceği söylendi. Olur mu olmaz mı zaman gösterecek. ""

hocam bence kampanyayı yerine gerirenle bizim gibi alanları ayırırlar.bize yedirmezler artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

BİR ARKADAŞ DİĞER KONUDA PAYLAŞMIŞ..KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDEREK PAYLAŞIYORUM..

Evet, birinin bu mesajı yazmasını bekliyordum.Ben de saat 17:00 de TTNET'i aradım, Maltepe Carrefoursa'daydım. TTNET müşteri hizmetleri aynı şeyi bana da söyledi, 28 Kasım'a kadar gönderilecek yeni mesajın nereye gönderileceğini de sordum. Sistemde kayıtlı cep numaranıza dedi.Burdan anladığım, önceki SMS'yi gönderdiğimiz telefon numarasına değil, gönderdiğimiz mesajda T.C.'si yazılı olan müşteriye ait sistemlerinde kayıtlı telefona gönderilebilir. Bekleyip görelim.

• quote:

yani içlerinizde o kadar çok gelişime kapalı insan varki. gerçekten iyi hakkıyla hakediyo bu işi diyebileceğimiz adeta istisnaya giriyo. ögretmenler odasında birbirlerine caka atmaktan başka çogu bişey yapmıyo. ha herkes değil tabi. yahu çogu bilgisayar bile kullanamıyo. inanın konuşma yapısına bakıyon bu adam nasıl ögretmenlik yapıyor diyodum içimden. bi sınav yapılmıştı açık lise sanırım. müdür bey geldi kendi branşı olan öğretmenler cevaplasın cevap anahtarı lazım bana diyince çogu yapamadı ben yaptım. ben devlet olsam kpss de alımları azaltırım daha gelişime açık birey alırdım. ne biliyim şart koşarım en azından excel bilsinler. bu ülkede 4 yıllık üni bitirmiş o kadar insan varki asgeriye çalışıyo öyle böylede değil akşama kadarda değil geceye kadar.

Gelişime açık veya kpss ölçütünden ziyade öğretmenlerin düzenli olarak yeterlilik sınavından geçmesi lazım; gerçekten işini severek yapan, o mesleğe yüreğini koymuş, çıkar gözetmeksizin çalışan öğretmenler çok.

Fakat sistem içerisinde körelmiş, bilgisi eski veya eksik, en kötüsü de öğrencileri önemsemeyen sadece ayın 15'ine odaklanmış ve tek derdi okul bahçesine araba çekme olan mesleğinde tükenmiş öğretmenler daha çok. Bu öğretmenler devlete yük olduğu gibi ders verdiği öğrencileri de tabiri caizse bitiriyorlar.

Bu yüzden her zaman derim ki öğretmenler yeterlilik sınavına girmeli, o zaman bu verimsiz öğretmenler mecburen sınavlara çalışıp bilgi donanımı olarak yeterli seviye ye ulaşabilirler. Çünkü öğretmenlerimiz maalesef çok eksik.

Yorumumla bir öğretmen üzüldü ise şimdiden özür dilerim ama demek istediklerimi mesleğin içinde olan öğretmenler çok iyi anladı. Konuda biraz saptı kusura bakmayın.

• ergoben E kullanıcısına yanıt
    Hiç zannetmiyorum kodları iptal ettiler saçma sapan çelişkili bir mesaj attılar he şöyle olabilir gerçekten o tarihte kamuya geçenleri araştırıp yeni kod gönderebilirler yoksa bize göndermezler asla TTNET den bahsediyoruz
  • Bize birdaha yollarlarsa ne gulerim ama kod geldigi an ucarim carrefoura

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ne oldu zorruna mi gitti.sıkıysa gel viransehir de ogretmenlik yap ta goreyim.

• İlginçtir ama ben msj geldikten sonra kullandım tam 17:11 de sanırım kapanışı ben yaptım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Neden sadece ogretmnelere yapiyorlar
    yanlis bence herkese yapsinlar ben olmasam ogretmen olur mu olmaz yani sadece ogretmen bir hictir. Kampanyalarda meslek din irk buyuk kucuk ayirt edilmemeli

Ne ilgisi var ?
    Öğretmenler gününde herkese
    Anneler gününde herkese
    Babalar gününde herkese ?
    23 Nisanda herkese ? Olacak iş mi bu.
    Yani bu olayıda ayrımcılığa dayandırdınya HELAL OLSUN
  • Iyiki bugün kullandım kodu , diyodum Ünv dönünce marketten eve bişeyler alırım ama bugün gittim aldım bişeyler iyi oldu

• Software Developer kullanıcısına yanıt
    Bugün nasıl kullandınız ki ben sabahtan gittim kodlar iptal oldu dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gncali

aynen ya saat 12 gibi 8 -9 defa denedi olmadı başka kasada denedi olmadı.
  • quote:

Normal kullandım hocam gittim kariyer girdi kodu 50 tl dustu

• Bende bugün forumdan satın aldığım 4 kodu kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

aynen ya saat 12 gibi 8 -9 defa denedi olmadı başka kasada denedi olmadı.

hocam ben yetkiliyle beraber girdim koda baktım. sabah ve öglen girilenler kod geçersizdir hatası alıyodu. sonra açıldı bi ara vee herkese mesaj yolladıkları anda iptal oldu. ben o sıra marketteydim. o zaman kodu girince ise geçersiz demiyodu bakiye 0 yazıyodu.
  • Dün akşam müşteri hizmetlerini aradım TTNET'in. Bana da şöyle dediler: 28 Kasım'da sadece Kamulu olup kod almayı hak edenlere kod gönderilecekmiş yalnızca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlarım var benim -- 26 Kasım 2014; 8:06:54 >
  • bütün kodlar gitti artık geçersizdir diyebilir miyiz_? dün kullananlar var nasıl iş çözemedim
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.