Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayirdir kardes senin Türklere ilgili bir sıkıntın mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj geldi ttnet ten yoğun ilgiden teşekkür ediyorlar kullanılmayan kodları iptal etmişler:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şimdi müşteri hizmetlerini aradım şikayet kaydı oluşturdum. her 24 kasımda öğretmenlere bir çok vaat verilir. 25 kasımda unutulur. sizin yaptığınız daha kısa sürdü 25 kasım geçseydi bari dedim::))) taraflarına henüz bir bilgi gelmemişmiş fln fıstık bilgisi yok tabi müşteri temsilcisinin. şikayet kaydı oluşturdu. mutfağa gideyim de bir bardak su içeyim. kampanyadan yararlanan arkadaşlara vesile olduk diyelim.
  • Adamların iyi niyet ile Öğretmenlere yaptığı kampanyayı kötü niyet ile sömürüyorsunuz, sistemlerinde bunu görüp önlem alıyorlar sonra bir ton gereksiz laf ediyorsunuz!!! Nasıl davranış bu, Yaptığınız etik birşey mi ! nasıl hak aramak bu anlayamıyorum
  • Rica ederiz ttnet çok iyi geldi
  • mylove kullanıcısına yanıt
    Neden sadece ogretmnelere yapiyorlar
    yanlis bence herkese yapsinlar ben olmasam ogretmen olur mu olmaz yani sadece ogretmen bir hictir. Kampanyalarda meslek din irk buyuk kucuk ayirt edilmemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Adamların iyi niyet ile Öğretmenlere yaptığı kampanyayı kötü niyet ile sömürüyorsunuz, sistemlerinde bunu görüp önlem alıyorlar sonra bir ton gereksiz laf ediyorsunuz!!! Nasıl davranış bu, Yaptığınız etik birşey mi ! nasıl hak aramak bu anlayamıyorum

Amma iyi niyetliler. Hatta iyilik elçileri. Her sene milyarlarca kar yapıp dünyanın en pahalı internetini satan. 2 ayda bir açma kapatma bedeli diye 19.99 geçiren, yaşlılara ve konudan habersizlere arayıp taahhüt imzalatan bu adamlar değilmi ? yav he he biz tanımıyoruz ttneti sen tanıyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

kampanyayı duyurup da ne de olsa kullanırım derken kod elimde patladı

Hadi ya :/ üzüldüm hocam, sayenizde ben kullanabildim :)

• 1 günlük kampanyami olurmuş. Hani ocak 2015 ti. Yuh yaniiii

• carfoura gittim dedim çekim var geçerlimi rasgele bi ürün alayım şifreyi vereyim kontrol edin. baktı kız evet 50 tl var dedi. iyi iptal ettirip ihtiyacımı aldım kasaya gittim çekte para yok dedi .:) bende su aldım çıktım. hemde soğuk
  •  TTNeT 50tl Carrefoursa kodu

Gelen mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

carfoura gittim dedim çekim var geçerlimi rasgele bi ürün alayım şifreyi vereyim kontrol edin. baktı kız evet 50 tl var dedi. iyi iptal ettirip ihtiyacımı aldım kasaya gittim çekte para yok dedi .:) bende su aldım çıktım. hemde soğuk

keşke onu aysaydın hocam iade edip başka ürün alırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

carfoura gittim dedim çekim var geçerlimi rasgele bi ürün alayım şifreyi vereyim kontrol edin. baktı kız evet 50 tl var dedi. iyi iptal ettirip ihtiyacımı aldım kasaya gittim çekte para yok dedi .:) bende su aldım çıktım. hemde soğuk

keşke onu aysaydın hocam iade edip başka ürün alırdın

hocam anlık bişey nasıl bilinebilirdiki. insanda şans olucak dakikayla bi fırsatda kaçarmı. kız bile şaşırdı alla alla diyo burda 50 lira vardı 0 olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 25 Kasım 2014; 18:53:13 >
  • Kod elimde patladı

• valla ögretmenlerin haricinde kasaya gidip elinde çeki olup geçersiz çıkanlara iyi güldüm. ne rezil olmuşsunuzdur uyanıklar :D

• Tam davalık olayda neyse üç kez ilanı değiştir , olmadı kod vermeyi kapat, olmadı verilen kodlarıda son kullanma tarihi 31 ocak olmasına rağmen iptal et neme lazım ttnet batar bu kadar hiMet alan insanına 50 tl çok fazla yuh olsun taahütün bitmesini bekliyorum gerçi bana mesaj gelmedi ama kamulu olup ttnette olan arkadaşlar denediler mi hiç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

valla ögretmenlerin haricinde kasaya gidip elinde çeki olup geçersiz çıkanlara iyi güldüm. ne rezil olmuşsunuzdur uyanıklar :D

kod saten haydan gelmişti huya gitti. ben yine 2 çek kullandım. kardeşiminkini kullanamadım .
    ayrıca içimi dökeyimmi ögretmenlere falanda uyuz oluyom. ben mühendisim 700 lirayla başladım işe ne yaptıgım belli değildi. adamlar otobüs para verme 3 ay yat hafta sonu yat hafta içi 3 gün öglene kadar git. hafta sonlarıda her çeşit sınava seçim vs gir para al ekders. sonra isyan ediyolar. ücretli ögretmenlikte yapmıştım zamanında gördüm mütiş rahatlar.
  • Toplu imza falan oluşturup rezil edelim şu ahlaksızları. Tüketici hakem heyetine başvuralım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtl_lgn

quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

kampanyayı duyurup da ne de olsa kullanırım derken kod elimde patladı

Hadi ya :/ üzüldüm hocam, sayenizde ben kullanabildim :)

Nasip kismet hocam. Kullanan arkadaşlara hayirli olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

valla ögretmenlerin haricinde kasaya gidip elinde çeki olup geçersiz çıkanlara iyi güldüm. ne rezil olmuşsunuzdur uyanıklar :D

kod saten haydan gelmişti huya gitti. ben yine 2 çek kullandım. kardeşiminkini kullanamadım .
    ayrıca içimi dökeyimmi ögretmenlere falanda uyuz oluyom. ben mühendisim 700 lirayla başladım işe ne yaptıgım belli değildi. adamlar otobüs para verme 3 ay yat hafta sonu yat hafta içi 3 gün öglene kadar git. hafta sonlarıda her çeşit sınava seçim vs gir para al ekders. sonra isyan ediyolar. ücretli ögretmenlikte yapmıştım zamanında gördüm mütiş rahatlar.

Cevap vermek istemiyordum ama dayanamadim hafta sonu hem yatip hem de sinava nasil girilir hocam bir anlatsan. Otobüs parasiz mi neresi orasi söyle de tayin isteyelim. 3 ay tatil mi resmi tatilimiz 1 temmuz 1 eylül sen muhendismissin 3 ay mi yapiyor. arti çok şükür ağlayan sizlayan yok nerden cikardin. Uyuz hastaligini ücretli öğretmenlik yaparken mi kaptin. Benim anlamadigim herkes neden bu kadar öğretmenle ugrasir anlamis ddeğilim.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.