Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veysim47

sms atanlar online işlemlerden işlem geçmişine bakabilir mi?
    ben de mesaj attım şifre geldi fakat bugün tarihli bir ürün iptali görünüyor

Bende anormal bişey yok bugün tarihli bişeyde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar görüşmeyi paylaşabilirim sorun yok ama bilgileri ayıklamam lazım baya bilgi verdim ama söylediğim gibi tabi müşteri hizmetleriyle sık sık görüşen biri olarak kesin bi bilgi olmadığına emin gibiyim ttnet merkeze gidip detaylıca öğrenicem ama bana söylenen buydu
    Bu kadar basit olamaz abonelik açmak ama bilginiz olsun diye paylaştım

• alprock88 kullanıcısına yanıt
    Bi kere sms le abone olunmuyor Online başvuru olabiliyor ondada ttnet arayıp teyit ediyor ve sizden gerekli bilgileri istiyor eve mng ile sözleşme geliyor sen imza atmazsan abonelik başlamaz ayrıca kamu kimliği de şart ya sen hikaye yazıyorsun yada m.hizmetleri

• Az önce ankara köroğlu carfurdan 100 liralık kıyma aldım 50*2 şeklinde :)

• TTnetin gözü kör olsun. Beleş verseler kullanmam artık. Sözleşmenin bitmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprock88

Arkadaşlar görüşmeyi paylaşabilirim sorun yok ama bilgileri ayıklamam lazım baya bilgi verdim ama söylediğim gibi tabi müşteri hizmetleriyle sık sık görüşen biri olarak kesin bi bilgi olmadığına emin gibiyim ttnet merkeze gidip detaylıca öğrenicem ama bana söylenen buydu

u bilgiyi beceriksiz ttnet müş. hiz. mi verdi :) adı üstünde neyin ne olduğunu bilmeyen kendi kafasına göre birşey zırvalayan onlar kampanyadan %98 in haberi yoktur. Öyle birşey olsa o zaman yeni abonelikte açılırdı. TTnet aboneliği olması gerekiyor diye mesaj gelmezdi değilmi.

Herşeyi geçtim aynı telefon numarası üstünden 2 tane internet paketi açılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinless34 -- 23 Kasım 2014; 19:13:34 >
  • Arkadaşlar 5tl harcayabiliyor muyuz geri kalanı sonra harcasak?

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Az önce ankara köroğlu carfurdan 100 liralık kıyma aldım 50*2 şeklinde :)

Sadece şifreyi söylemek yeterli mi? Başka bilgi istiyorlar mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

quote:

Orijinalden alıntı: alprock88

Arkadaşlar görüşmeyi paylaşabilirim sorun yok ama bilgileri ayıklamam lazım baya bilgi verdim ama söylediğim gibi tabi müşteri hizmetleriyle sık sık görüşen biri olarak kesin bi bilgi olmadığına emin gibiyim ttnet merkeze gidip detaylıca öğrenicem ama bana söylenen buydu

u bilgiyi beceriksiz ttnet müş. hiz. mi verdi :) adı üstünde neyin ne olduğunu bilmeyen kendi kafasına göre birşey zırvalayan onlar kampanyadan %98 in haberi yoktur. Öyle birşey olsa o zaman yeni abonelikte açılırdı. TTnet aboneliği olması gerekiyor diye mesaj gelmezdi değilmi.

Herşeyi geçtim aynı telefon numarası üstünden 2 tane internet paketi açılmaz.

Hocam görüştüğüm kişinin ismi var ikinci açılabiliyor dedi bana biraz bilmiyorum dememek için bişeyler türetti gibi geldi ama söylenenler bu şekilde yinede emin olmakda fayda var insanlar dikkatli olsun diye yazdım ttnet bu bedava para dağıtmaz

Başka Görüşen olursa farklı bilgiler gelicektir mutlaka beceriksiz m. hizmetlerinden paylaşmasını rica ederim:)

• arkadasiniza gelen ms kodunu kullanmak icin arkadasinizin adini 6606 yapin.. arkadas size sms atsin kodu aynen.. kasiiyer sorarsa telefonu mesaji gosterin

• Adı üstüne kamulaya her şey dahil kampanyası. Bu bir tarifedir arkadaşlar bunun neyini anlayamıyorsunuz?

Ayrıca bir smsle tarife değişmez diyen arkadaşlar hiç telekomu tanımamış. 3 sene önce bölgemize uydunet geldiği için il telekom müdürlüğünden annemin üzerini olan hattı annemin nezaretinde bizzat kapattım. Sonra ki 2 ay boyunca her gün evimizi arayıp devam edebilmemiz için ellerinden geleni yaptılar 2 ay sonra abimin hanımı evdeyken onun açtığı telefona evet demesi sayesinde telekom aboneliğimiz tekrar başlamış oldu. Fakat kullandığın kadar öde paketiymiş, 3 yıldır hala telekom abonesiyiz kurtulamadık. Bir smsle ne olur demeyin bir smsle kredi çekiyorsunuz. Tc kimlik no kişiye özeldir ve kafanıza göre paylaşamazsınız.
  • alprock88 kullanıcısına yanıt
    Bende aradım sistemde bir hata olabileceğini söyledi dedim tarife değişikliği falan yapmayın sonra kod sistemdeki hata dan dolayı tüm müşterilere gidiyor olabilir dedi önemli olan kasada kabul edecekler mi o var dedi kasada kod kabul olursa bi sorun olmaz dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Adı üstüne kamulaya her şey dahil kampanyası. Bu bir tarifedir arkadaşlar bunun neyini anlayamıyorsunuz?

Ayrıca bir smsle tarife değişmez diyen arkadaşlar hiç telekomu tanımamış. 3 sene önce bölgemize uydunet geldiği için il telekom müdürlüğünden annemin üzerini olan hattı annemin nezaretinde bizzat kapattım. Sonra ki 2 ay boyunca her gün evimizi arayıp devam edebilmemiz için ellerinden geleni yaptılar 2 ay sonra abimin hanımı evdeyken onun açtığı telefona evet demesi sayesinde telekom aboneliğimiz tekrar başlamış oldu. Fakat kullandığın kadar öde paketiymiş, 3 yıldır hala telekom abonesiyiz kurtulamadık. Bir smsle ne olur demeyin bir smsle kredi çekiyorsunuz. Tc kimlik no kişiye özeldir ve kafanıza göre paylaşamazsınız.

Arkadaşa katılıyorum. TC no ile kredi çekebileceğinize inanıyorsunuz da tarife değişkliği yapılacağına neden inanmıyorsunuz.? Herkeste bir telaş bir heyecan görüyorum. yarın yeni tarife online işlemlerde hesabınıza yansıdığında ağlama duvarına dönmesin burası?

Tttnetin 15 yıldır karşılıksız çöp verdiğine şahit olmadım. 3-4 yıl önce daha evvelki taahhüt bozmadan ötürü alınan paraları iade etmişlerdi. oradan bir 17 tl almıştım ttnetten çok değerliydi benim için :)

• quote:

Adı üstüne kamulaya her şey dahil kampanyası. Bu bir tarifedir arkadaşlar bunun neyini anlayamıyorsunuz?

Kredi çekiliyor demişsiniz fakat o sadece başvuru oluyor yine bankaya gidip imza atıyorsunuz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Az önce ankara köroğlu carfurdan 100 liralık kıyma aldım 50*2 şeklinde :)

Ben de yarın sabah oradan kullanmayı düşünüyordum. Sorun çıkmadı galiba?
  • Hem kendim hem arkadaşım adına aldım , bakalım ne olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncali

Bende aradım sistemde bir hata olabileceğini söyledi dedim tarife değişikliği falan yapmayın sonra kod sistemdeki hata dan dolayı tüm müşterilere gidiyor olabilir dedi önemli olan kasada kabul edecekler mi o var dedi kasada kod kabul olursa bi sorun olmaz dedi

Bu kodu kullanabiliyor olduğumuz aşikar tek soru sonrasında abonelik veya tarife değişikliği olup olmuyacağı

%50 Risk ya hatadır bu açıktan faydalanmış oluruz ya da ya da farklı tarife veya abonelik
    İnş sistemde açık oluşmuştur ben bu riske giremicekler arasındayım

Görüşenler olursa paylaşsın diyorum çünkü eminim herkeze farklı şeyler söyleyecek m.hizmetleri

• Valla bende en sonunda dayanamadim attim yarin gider sigarami alirim bi sikinti olursada geri oderiz en kotu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşın yazdığı gibi kamuluya geçerli kamulu olmayan biri bundan yararlanıyor ise o ttnet in promlemi olur,
    Misal benim 24 ay tahahütüm var tekekom merkezine gittim onlarca evrak imzakadım tahahüt verdim,
    Şimdi sms attım diye tarifem ve tahahütüm bozulcak öylemi birde kamu mensubu yapsınlar oldu olacak:)

Sistemde bir sorun var muhtemelen yararlanan yararlancak.

Ayrıca kasalarda sadece kodu söylemek yeterli

• Ttnete güvenmiyorum. En fazla yapabileceği faturaya 50 TL yi yansıtmak olacaktır. SMS ile yeni tarife baslatamaz. denemeye değer.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.