Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Adı üstüne kamulaya her şey dahil kampanyası. Bu bir tarifedir arkadaşlar bunun neyini anlayamıyorsunuz?

Ayrıca bir smsle tarife değişmez diyen arkadaşlar hiç telekomu tanımamış. 3 sene önce bölgemize uydunet geldiği için il telekom müdürlüğünden annemin üzerini olan hattı annemin nezaretinde bizzat kapattım. Sonra ki 2 ay boyunca her gün evimizi arayıp devam edebilmemiz için ellerinden geleni yaptılar 2 ay sonra abimin hanımı evdeyken onun açtığı telefona evet demesi sayesinde telekom aboneliğimiz tekrar başlamış oldu. Fakat kullandığın kadar öde paketiymiş, 3 yıldır hala telekom abonesiyiz kurtulamadık. Bir smsle ne olur demeyin bir smsle kredi çekiyorsunuz. Tc kimlik no kişiye özeldir ve kafanıza göre paylaşamazsınız.

evet aynı durum benimde başıma geldi telefondan 2 yıl sözleşmeli olarak başlattılar tam ttneti kapatıcaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Adı üstüne kamulaya her şey dahil kampanyası. Bu bir tarifedir arkadaşlar bunun neyini anlayamıyorsunuz?

Ayrıca bir smsle tarife değişmez diyen arkadaşlar hiç telekomu tanımamış. 3 sene önce bölgemize uydunet geldiği için il telekom müdürlüğünden annemin üzerini olan hattı annemin nezaretinde bizzat kapattım. Sonra ki 2 ay boyunca her gün evimizi arayıp devam edebilmemiz için ellerinden geleni yaptılar 2 ay sonra abimin hanımı evdeyken onun açtığı telefona evet demesi sayesinde telekom aboneliğimiz tekrar başlamış oldu. Fakat kullandığın kadar öde paketiymiş, 3 yıldır hala telekom abonesiyiz kurtulamadık. Bir smsle ne olur demeyin bir smsle kredi çekiyorsunuz. Tc kimlik no kişiye özeldir ve kafanıza göre paylaşamazsınız.

Kredi çekiliyor demişsiniz fakat o sadece başvuru oluyor yine bankaya gidip imza atıyorsunuz hocam.

Aynen ttnet de ne tarife nede yeni abonelik mümkün değil sms le olmaz hat sahibinin ebesinin doyadına kadar sorup teyit alırsa ancak bazı işlemleri kısıtlı ölçüde yapar gerisi hep ıslak imza gerektitir

• Şimdi kodu aldım gidiyorum Carrefour a umarım aksilik çıkmaz istediğimizi alıp kasada mı gösteriyoruz

• soyken kullanıcısına yanıt
    Mesaj, Ttnet'e kayıtlı olmayan telefondan da gönderilse şifre geliyor, ben öyle aldım. Yani adamın biri benim kimlik numaramı SMS atacak ve benim tarifem değişecek. Bu iş bu kadar kolay olursa Ttnet dava manyağı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprock88

quote:

Orijinalden alıntı: gncali

Bende aradım sistemde bir hata olabileceğini söyledi dedim tarife değişikliği falan yapmayın sonra kod sistemdeki hata dan dolayı tüm müşterilere gidiyor olabilir dedi önemli olan kasada kabul edecekler mi o var dedi kasada kod kabul olursa bi sorun olmaz dedi

Bu kodu kullanabiliyor olduğumuz aşikar tek soru sonrasında abonelik veya tarife değişikliği olup olmuyacağı

%50 Risk ya hatadır bu açıktan faydalanmış oluruz ya da ya da farklı tarife veya abonelik
    İnş sistemde açık oluşmuştur ben bu riske giremicekler arasındayım

Görüşenler olursa paylaşsın diyorum çünkü eminim herkeze farklı şeyler söyleyecek m.hizmetleri

Hem riske girmeyecem diyorsun hem de 2 kez müşteri hizmetlerini aradım diyorsun.Riske girmeyeceksen neden 2 kez arayıp herşeyi anlatıyorsun
    Zaten bu müşteri hizmetlerini arayanlar yüzünden bu kampanyalar bitiyor ya..

• 1 - Tarifenin değişmesi veya başlaması için kamu kimliği gerekiyor
    2 - Tarifede seçenekler var onlardan biri seçilmesi gerekiyor (hiper,ultra,yalın vs vs )
    3 - Sözleşmeye imza atmadan taahhüt olmuyor

• Bana gelen kodun başında  bu harf var. Türkçe karakterler görünmüyor sorunlu yani. Sizce ne olabilir bu şapkalı a ?
  • Kod u aldım kullanmadan biraz bekleyeyim bakalım neler olacak....

Tam turknete geçiş arifesinde basimiza ttaahhüt belasi almayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: ertan_16

quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Nautilus Carrefour'da yarın başlıyor kampanya diye geri gönderdiler. Sinir bozucu bi durum.

şimdi oradan geliyorum sorunsuz kullandım

arkadaşlar kasiyere söylüyorsunuz kodu düşüyor toplamdan

Tarife değişikliği vb olmuyor dimi bir sıkıntı çıkmasın

• Beyler haftaya pazar taahhütüm bitiyor. Kapattiracagim. Son bir vurgun yapabiliyor muyuz? Yeni taahhüt gözüken var mı sistemde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Bana gelen kodun başında  bu harf var. Türkçe karakterler görünmüyor sorunlu yani. Sizce ne olabilir bu şapkalı a ?

Bendeki de aynı başında sapkali A var sonra 16 tane rakam

• üniversite kampanyasındaydım ilk mesajı okur okumaz gönderdim aldım kodu.altlara indikce biyerlerim tutuşmaya başladı değişmesin şimdi benim tarifem
    tarifem değiştiği zaman tekrar üniversite kampanyasına dönüş şansım yok mu ki ?
  • Arayıp killandırmayın telekomu kullanın paşa paşa
    Sms le ne tarife deyişir nede üyelik başlar
    Farklı bir tc kimlik no ile şifre isteyince ttnet abonesi olunması lazım diyor yani ttnet abonesine şifre veriyor burda bir hata var belli

• Kabul görmeyip 'İyiki ttnetliyim fırsatlarından yararlanmanız için üye olun' gibi mesaj geldiğine göre, şimdilik kamu görevlileri için yapılan bu kampanya ilerde iyiki ttnetliyim fırsatları altında tüm ttnet üyeleri için açılabilir. Bu yüzden tüm sms'lere kod gönderiyor olabilirler...

Bazı TTnet kampanyaları var burada
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/ttnetlilereozel/Sayfalar/Iyi-ki-TTNETliyim.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

quote:

Orijinalden alıntı: alprock88

quote:

Orijinalden alıntı: gncali

Bende aradım sistemde bir hata olabileceğini söyledi dedim tarife değişikliği falan yapmayın sonra kod sistemdeki hata dan dolayı tüm müşterilere gidiyor olabilir dedi önemli olan kasada kabul edecekler mi o var dedi kasada kod kabul olursa bi sorun olmaz dedi

Bu kodu kullanabiliyor olduğumuz aşikar tek soru sonrasında abonelik veya tarife değişikliği olup olmuyacağı

%50 Risk ya hatadır bu açıktan faydalanmış oluruz ya da ya da farklı tarife veya abonelik
    İnş sistemde açık oluşmuştur ben bu riske giremicekler arasındayım

Görüşenler olursa paylaşsın diyorum çünkü eminim herkeze farklı şeyler söyleyecek m.hizmetleri

Hem riske girmeyecem diyorsun hem de 2 kez müşteri hizmetlerini aradım diyorsun.Riske girmeyeceksen neden 2 kez arayıp herşeyi anlatıyorsun
    Zaten bu müşteri hizmetlerini arayanlar yüzünden bu kampanyalar bitiyor ya..

Özetle söylüyorum aradım yararlanıp yararlanamayacığımı sordum ikinci kez aradım kodu kullanırsam tarifem değişirmi veya neler olur dedim söylenenler bu şekilde hiçbirimiz istemez kampanya sonlansın veya kodu kullananlar mağdur olsun
    ama ben yinede söylenenleri yazmak istedim karar sizin müşteri hizmetlerine güveniyormuyum hayır bence aranıp ttnet den gelecek farklı farklı gelecek cevaplara göre tavır almamız gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ZAViRA

Valla bende en sonunda dayanamadim attim yarin gider sigarami alirim bi sikinti olursada geri oderiz en kotu :)

hocam böyle bir koşul var sorun çıkmasın. Elektronik çekler; alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları, altın ve mağazalarda satılan hediye kartı alışverişlerinde geçerli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Mesaj, Ttnet'e kayıtlı olmayan telefondan da gönderilse şifre geliyor, ben öyle aldım. Yani adamın biri benim kimlik numaramı SMS atacak ve benim tarifem değişecek. Bu iş bu kadar kolay olursa Ttnet dava manyağı olur.

bencede biri tc sallasa tuttursa tarifen değişse itiraz etme hakkın var.kurumsal firmalar adını böyle şeylerle lekeletmez
  • 22 Kasım – 7 Aralık tarihleri arasında Kamuluya Her Şey Dahil kampanyasına başvuran aboneler tüm
    abonelerimiz hediye çeki faydasından yararlanma hakkına sahiptir. Hediye çeki şifresini öğrenmek için
    müşterinin 24KASIM bir boşluk TCKimlikNo” yazıp 6606’ya SMS göndermesi gerekmektedir. Hediye çeki şifreleri
    tüm CarrefourSA (hiper, süper, express, gurme, mini) mağazalarında, 31 Ocak 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    Hediye çeki şifreleri, mağazalarda kasada gösterilerek kullanılabilir. Çıkış alınarak veya kod söylenerek
    kullanılamaz. SMSi ibraz eden hak sahibidir. Elektronik çekler; alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL
    yükleme harcamaları, altın ve mağazalarda satılan hediye kartı alışverişlerinde geçerli değildir. Elektronik
    çekler tek kullanımlık olup bölünerek kullanılamaz. Çekler karşılığında nakit ödeme yapılamaz, çekler nakde
    çevrilemez ve iade edilemez. Hediye çeki şifresinin gönderilmemesi durumunda müşterilerimiz çağrı
    merkezimiz aracılığıyla şikayet kaydı oluşturabilir. Ayrıntılı bilgi için 444 0 375.

Koşullarda bir açık var gibi. " Kamuluya Her Şey Dahil kampanyasına başvuran aboneler tüm
    abonelerimiz hediye çeki faydasından yararlanma hakkına sahiptir." diyor. " tüm
    abonelerimiz" diye ayrı bir ifade var ki sadece başvuranlar değil tümünün hakkı var anlamına geliyor.

Ayrıca "Hediye çeki şifresini öğrenmek için" SMS gönderin diyor herhangi bir şeye başvuru için değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nabiaga kullanıcısına yanıt
    sayenizde akşama bıcı bıcı yapacağız
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.