Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet rahat devam ediyorum alış verişe :))
  • 100 liralık alışveriş yapıldı

+ 4 kişiye daha ulaşması saglandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 23 Kasım 2014; 20:26:58 >
  • Evet beyler şu an 48 tllik alışveriş yapıp çıktım hiçbir sorun olmadı iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu sms i gönderenler kamuluya her şey dahil kampanyasına abone oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprock88

Ben müşteri hizmetleriyle görüştüm ttnet fibernet limitsiz paketim var söz konusu kampanya mesajını atsam 50tl yi kullansam ne olur dediğimde
    ttnet herşey dahil aboneliği başlatmış olursunuz dedi :)

üzerinize 2. Abonelik açılır bunun içinde mesaj yeterli olur dedi
    Evraklar eve gelir kamu personeli Değilseniz başvuru gerçekleşir faturaya yansır dedi eğer kamudaysanız zaten sorun yok dedi

hocam ne diyonuz kullandık bile al başımıza belayı.
  • Yeni veya kampanya yürürlüğe girdikten sonra gerçekleşen abonelik iptali üzerinden en az 3 (üç) ay geçmiş kamu çalışanları ya da emeklileri kampanyaya dahil olan TTNET İnternet paketlerine 24 ay taahhüt vererek ve aşağıdaki şartları sağlayarak kampanyadan yararlanabilir.

Yeni müşteri olmak,

Kamu kimliği ile başvurmak,

Sistemsel bir açık olduğunu düşünüyorum. Belki de Öğretmenler Günü hediyesidir?
  • 2. ve 3. kez nasıl yapıyorsunuz alışverişi ? 1 hatta 1 den fazla alınıyormu kod ? başka telefonlarla falan ?
  • konuyu açan arkadaş olarak 4 kişi carrefourdan geldik yeni...

sms i hediye 50 tl kod için atıyoruz..

'' 22 Kasım – 7 Aralık tarihleri arasında Kamuluya Her Şey Dahil kampanyasına başvuran aboneler tüm abonelerimiz hediye çeki faydasından yararlanma hakkına sahiptir. Hediye çeki şifresini öğrenmek için müşterinin 24KASIM bir boşluk TCKimlikNo” yazıp 6606’ya SMS göndermesi gerekmektedir.''

bu ifadelerdeki Tüm abonelerimiz ifadesine dikkat edeliim..
  • Kodu aldım ama taahhüt işi varsa kullanmayayım ama nasıl iptal edicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: alprock88

Ben müşteri hizmetleriyle görüştüm ttnet fibernet limitsiz paketim var söz konusu kampanya mesajını atsam 50tl yi kullansam ne olur dediğimde
    ttnet herşey dahil aboneliği başlatmış olursunuz dedi :)

üzerinize 2. Abonelik açılır bunun içinde mesaj yeterli olur dedi
    Evraklar eve gelir kamu personeli Değilseniz başvuru gerçekleşir faturaya yansır dedi eğer kamudaysanız zaten sorun yok dedi

hocam ne diyonuz kullandık bile al başımıza belayı.

Hocam hemen içiniz kararmasın müşteri hizmetleri net cevap veremiyor görüşülen başka bi temsilci başka bilgi veriyor hiç birşey net değil bana söylenen bu ve pek emin olarak söylenmedi

• Bana en yakin carrefour super market var.kaçta kapaniyor bilen varmi.

• kapalı olan aboneliğim içinde kod aldım mevcut aboneliğim içinde. (ikiside ayrı kişi üzerine kayıtlı)

az önce alışverişimi yaptım hatta 50 tl nin üstünde tuttu, şifreyi girince ekstra ödeme yok dedi kasiyer, yani 100 tl lik çek ile 108 tl lik alışveriş yaptım :) sizde deneyin, bence çeklere limitte tanımlamamışlar.
  • Normalde 10da kapanir hepsi

• ttnetin sitesinden baktım pakette değişme falan yok netlimitsiz di aynı duruyor, yarın belli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

kapalı olan aboneliğim içinde kod aldım mevcut aboneliğim içinde. (ikiside ayrı kişi üzerine kayıtlı)

az önce alışverişimi yaptım hatta 50 tl nin üstünde tuttu, şifreyi girince ekstra ödeme yok dedi kasiyer, yani 100 tl lik çek ile 108 tl lik alışveriş yaptım :) sizde deneyin, bence çeklere limitte tanımlamamışlar.

yok hocam o kadar da değil, 80 liralık alışverim vardı 50 lira indirim oldu 30 lirasını ben ödedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Beyler haftaya pazar taahhütüm bitiyor. Kapattiracagim. Son bir vurgun yapabiliyor muyuz? Yeni taahhüt gözüken var mı sistemde?

ben kodu alıp arayıp iptal ettirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

konuyu açan arkadaş olarak 4 kişi carrefourdan geldik yeni...

sms i hediye 50 tl kod için atıyoruz..

'' 22 Kasım – 7 Aralık tarihleri arasında Kamuluya Her Şey Dahil kampanyasına başvuran aboneler tüm abonelerimiz hediye çeki faydasından yararlanma hakkına sahiptir. Hediye çeki şifresini öğrenmek için müşterinin 24KASIM bir boşluk TCKimlikNo” yazıp 6606’ya SMS göndermesi gerekmektedir.''

bu ifadelerdeki Tüm abonelerimiz ifadesine dikkat edeliim..

Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Kamuluya Her Şey Dahil kampanyasına başvuran aboneler ve tüm abonelerimiz hediye çeki faydasından yararlanma hakkına sahiptir. burada sadece VE eksik olmuş. onu da ben tamamladım. bence herkes yararlanabilir anlamı çıkar.

• Bende kullandim ama tam elli degil 49.99tl dustu :)

Tarife konusunda endiselenen arkadaslar ben tarife degisecegini sanmiyorum sonucta benim telefondan hanimin tcsini yazdik tarife degisikligi gibi konularda sisteme kayitli telefon olmasi ve ayrica bilgilendirme mesaji ve onay verilmesi gerekio

• ne yapacaksanız bugün yapın, yarın işbaşı, uyanır ttnet, uyanmadan yolun

• Bir kod da ben aldım. Bilgilendirme için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.