Asgari ücret 380 YTL, yabancı şirketler ülkeyi parsel parsel satın almış kimsenin umrunda değil kimse isyan etmez tepki göstermez, ADSL için internet için eylem yapalım bilmem ne.
allah kahretsin bunları yeter artık ya 256 gibi dünyanın en yavaş internetiyle sürünüyoruz indirim dahi kabul etmiyolar o kadar para haram olsun!
İşta TT'nin bizlere 1 Nisan şakası bu arkadaşlar. Acı ama gerçek.
TTnet'in SuperOnline gibi diğer ADSL sağlayıcılarıdan farkı nedir ki ben onu anlamadım hepsi tt ye bağlı sonuçta
Oynatmaya az kaldı doktorum nerde. Gereksiz TT yüzünden çıldıracağııım
Bende dün superonline adsl bağlatmıştım. 19 YTL Gençtürkcell ile ödüyordum aktivasyonla beraber aylık 24.75'ti sanırım dahada ucuza girecem nete öyle gözüküyor.
Yaşasın süperonline.
Az önce baktım ne süperonline ne smile ın web sayfalarında bir değişiklik yok...
Cümleten geçmiş olsun millet.2007 Adsl yılı olacak oleyy!
Telekom...
..................................
iyi ttnetin yükü azalır cumartesi pazar baglantı kaldırmıyodu ülkeyi
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Asgari ücret 380 YTL, yabancı şirketler ülkeyi parsel parsel satın almış kimsenin umrunda değil kimse isyan etmez tepki göstermez, ADSL için internet için eylem yapalım bilmem ne.
Anladilar yaptiklari 1,5ytl indirimlerini geri yolluyacagimizi ondandir
Dediler nasil olsa kufru yedik parayida geri yollayacaklar bosverin demislerdir
Bu telekomu satanida alanida mudurunude bi lazim sonra
Adamlar resmen bize bunu yapti.
malesef sene başında 1 yıllık sözleşme ile aldık modem beleş diye ama bitsin kablo nete geçiyorum...ttnete göre çok daha ucuz hele bi bitsin şu sözleşme...512 lik sınırsıza ben 89 weriyorum kablonette aynısı 64 e mi ne geliyor tam hatırlamıyorum ama ttnetten ucuz olduğuna eminim
Adam gibi serbest piyasa olsaydı,bunlar olmazdı,telekom hala tekel
quote:
Orjinalden alıntı: jxoch
quote:
Orjinalden alıntı: guvenkab
ttnet ananıda al git lan
ALMIŞKEN AKP YİDE ALIP GİTSİN.
yav ayıptır valla nedir bu ya tamda 6 gb kotalık'a geçmege karar vermiştim yapılır la bu yapılırmı benim gibi adama