Şimdi Ara

TTNet A.Ş. Nihayet Kabul Etti İnidirimi...[Yeni Haber] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TT Kabul Ettiii....TT Kabul Etti...Site Güncellendi...Oooooooooooooollleyyyyy

http://www.ttnet.net.tr/basinbulteni1.htm
  • ya ne oluyor ben birsey anlamadım bu zaten dun soylenen tarifeler neyi kabul etmedi neyi etti
  • quote:

Orjinalden alıntı: turexx

ya ne oluyor ben birsey anlamadım bu zaten dun soylenen tarifeler neyi kabul etmedi neyi etti

Dün etmemişti bugün etmiş
  • allah belalarını versinn 256 da indirim yok
  • dalga geçiyorlar ya
  • 1mb 3 gb kotalı tarifeyi 1gb arttırmışlar fiyat aynı kalmış öylemi.aylardır beklediğimiz gelişme meğersem sadece 1gb'mış.şu yorumu yazmam bile 35-40 kb ne diyeyim ki
  • DOANY: 2007 YILI ADSL YILI OLACAK

DOANY CENAZENDE BULUNUP ARKANDA SAF TUTMAK İSTERDİM

Yanlış anlaşılmasın, sadece rahmetliyi nasıl bilirdiniz diye sorduklarında şu anda içimden geçenleri diyeceğim....

Ha diyeceksiniz ki bu adam Yahudi - Musevi, e siz görün onu yakında o da İslam ım der Dönmeler safına geçer

• Kafa mı buluyolar lan bunlar.
  • Beyler 256 da inidirm yok dikkatiniz çekti mi bilmem...Bu ikidir böle....İki kez inidrm yapıldı ikisinde de 256 ya bi **** yok....
  • 100 mbit hızı 10 ytl yapacam.
    ......................................Cem uzan
  • hayır akıl sağlığımdan olucam adam gibi bir açıklama yapmıyorlar şimdiye kadar kaçtane haber çıktı hepside birbirinden alakasızdı şimdide böyle bi haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

100 mbit hızı 10 ytl yapacam.
    ......................................Cem uzan

Her eve bedava adsl, hatta bilgisayarı olmayanlara da bilgisayar temin edilecek.
  • insanın telekoma ve pol efendiye bir methiye düzesi(!) geliyor ama ban yerim şimdi
  • İşte Protesto Başlıyor: Sessiz KALMA GÜCÜNÜ GÖSTER!

http://forum.donanimhaber.com/m_12813354/mpage_1/key_/tm.htm

• 256'ya 1,5 ytl lik çekirdek/kola indirimi vermişlerdi onlarla ağzımızı oyalayıp küfür ettirmeyelim diye..

onu da çok görmüşler..

gülmekten öldüm ya.ayrıca sinirlendim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 9 Mart 2007; 18:30:09 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.