Şimdi Ara

TTNet Adsl Devri...Ücret gayet uygun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba taşındığım apartmanda superonline ve kablo tv bulunmakta bu sağlayıcılardan birine geçip fiber internet kullanıcam bu nedenle 6 aylık taahhütü kalan internetimi devretmek istiyorum.

Yalın adsl olduğu için telefon derdi yok normalde yalın adsl sabit ücreti var onuda ödemiyosun

8 Mbps sınırsız 50 GB AKK'si olan internet için sadece 53 TL ödüyorsunuz normal ücreti 78 TL'dir.

Şimdiden teşekkürler.

• yokmu yardımcı olcak :(
  • taahütlü interneti devredemezsiniz diye biliyorum..kalan 6 ayı siz kullanın.taahüt bitince fibere geçersizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanfm

Arkadaşlar merhaba taşındığım apartmanda superonline ve kablo tv bulunmakta bu sağlayıcılardan birine geçip fiber internet kullanıcam bu nedenle 6 aylık taahhütü kalan internetimi devretmek istiyorum.

Yalın adsl olduğu için telefon derdi yok normalde yalın adsl sabit ücreti var onuda ödemiyosun

8 Mbps sınırsız 50 GB AKK'si olan internet için sadece 53 TL ödüyorsunuz normal ücreti 78 TL'dir.

Şimdiden teşekkürler.

Sabit ücret niye yok saydılar?

Kampanya yüzünden mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aygun98

quote:

Arkadaşlar merhaba taşındığım apartmanda superonline ve kablo tv bulunmakta bu sağlayıcılardan birine geçip fiber internet kullanıcam bu nedenle 6 aylık taahhütü kalan internetimi devretmek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Kampanya yüzünden mi?

Aynen öyle kampanya olduğu için sabit ücret yok ve tarife indirimli geliyor

• Teşekkürler ama kampanya şartlarında devredilebileceği belirtiyor problem yok o konuda ama devredecek kişi yok malesef :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aygun98

quote:

Şimdiden teşekkürler.

Kampanya yüzünden mi?

Aynen öyle kampanya olduğu için sabit ücret yok ve tarife indirimli geliyor

Güzel kampanya. Ben de böyle bir kampanya arıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Size devredeyim isterseniz dicektim ama banlanmışsınız :(
  • Komik bir başlık. Kimse alınmasın.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    alınmadım ama neyin komik olduğunu merak ettim :)
  • Ücret uygun derken sanki satıyomuşsunuz gibi olmuş

• Superonline geçiş yapılacak ISS'in taahhütten cayma bedelini ödüyor galiba, sordunuz mu?
  • quote:

Komik olan şey; herkes TTNET'e söverken ve Adsl hizmetinin ne derece rezil sunulduğundan yakınırken senin TTNET'i över gibi ucuzluk yaptığını vurgulaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Komik olan şey; herkes TTNET'e söverken ve Adsl hizmetinin ne derece rezil sunulduğundan yakınırken senin TTNET'i över gibi ucuzluk yaptığını vurgulaman.

evet bu gerçekten komik ama ucuz yinede normal tarifelere göre belki bir taliplisi çıkar umuduyla..zor işte ama :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.