Şimdi Ara

TTnet AKN yi sıfırladım diyor ama hızım hala aynı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar, geçtiğimiz ay akn ye takıldığımdan dolayı hız sınırlaması yemiştim hızım 3mb/s ye düşmüştü. Bugün büyük bir heyecanla speedtest.net e girdim fakat hızım artmamış... Akabinde 444 0 375 i sayısız kere aradım saat 1 den 5 e kadar her türlü yeniden yapılandırmaları gönderdikleri sinyal hızlarını denedik fakat 2.85 in üzerine çıkamadık burdan hız sınırlandırmamın kaldırmadığı varsayımında bulunarak söylediğimde mh lerine bununla ilgili bilgileri olmadığını söylüyorlar. Bu düpedüz dolandırıcılığa giriyor...
     TTnet AKN yi sıfırladım diyor ama hızım hala aynı TTnet AKN yi sıfırladım diyor ama hızım hala aynı

• Modemi kapatıp açtınızmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defalarca hem kapatip actim hem reset attim (yeniden kurdum)

• Selam. Ben de gece takılıyorum misal. 00:00'den sonra hızım sıfırlanmadı. 3mbit kullanmaya devam ettim. Sorun etmedim.
    Bir şey indirmeyecektim zaten ve 1 saat sonra da uyudum.
    Şimdi baktım sıfır tabi.

Yaşadığınız bölgede sorun olup olmadığını sordunuz mu? Genelde sorun yok derler.
    Komşunuzdan bilgi alabilirseniz iyi.
  • valla komsularimla bu konuyu hic konusmadim, aile apartmani bildigim bi ttnet kullanicisi var oda 65 yasinda bi amca. Bu yöntemde olumsuz benim icin. Daha once başınıza gelip duzeldiyse benim icinde umut var demektir :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırcaalilili -- 1 Aralık 2015; 19:06:56 >
  • İnternet hızını bile büyük bir heyecanla bekleyen bir millet olduk yaww
  • benim akk erken sıfılandı 23:30 veya 23:40 gibi
     TTnet AKN yi sıfırladım diyor ama hızım hala aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 1 Aralık 2015; 20:38:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala durumda bi düzelme yok sikayetime donuste yok

• 30 Kasım saat 22'den önce modemi kapattım ve 1 Aralık'ta işten gelince saat 16 civarı modemi açtım. Tarayıcıda web sayfası açmaya çalışırken TTNET'in AKK'yi aştınız sayfası karşıma çıktı. Müşteri hizmetlerini arasam onlara laf anlatana kadar ömür biter. Birşey indirmeyeceğim için aramadım müşteri hizmetlerini.

• Hala AKK kalkmadı. TTNET'in akk sayfası hala modemi kapatıp açınca karşıma çıkıyor. Müşteri hizmetleri kesinlikle kabul etmiyor akk'nin kalkmadığını. Zorla kayıt açtırdım. 1 saat sonra sorun bulunmamaktadır diye mesaj atmışlar. Bu nasıl iştir arkadaş!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Hala AKK kalkmadı. TTNET'in akk sayfası hala modemi kapatıp açınca karşıma çıkıyor. Müşteri hizmetleri kesinlikle kabul etmiyor akk'nin kalkmadığını. Zorla kayıt açtırdım. 1 saat sonra sorun bulunmamaktadır diye mesaj atmışlar. Bu nasıl iştir arkadaş!!!

Bende sene başlarında aynı durumu yaşamıştım.2 ay düzelmedi.Kayıt alıyorlar ve hızınız şu kadar diyip duruyorlardı.

Türk Telekom Merkez Şubesine gittim,müdürüne kadar derdimi anlattım,yine tınlamadılar,en son btk kayıt bıraktım.

Müdürlükten tekrar çağırdılar falan,en son bunların mühendisleri ile görüştüm.Sorunun kendilerinden kaynaklandığını kabul etti.Mail falan attı biryerlere.Ancak o şekil düzeldi.

Yani demem o ki,çok az rastlanan ve bu yüzden kimsenin olmadığını söylediği bir sıkıntı.Allah kolaylık versin,inandırana kadar canın çıkacak.Bence hiç 4440375 falan uğraşma,direk git konuş.Ya da btk şikayet oluştur.

Veya en kolay yol,başka servis sağlayıcısına geçmek.Çünkü olay tamamen bunların kota koyan yazılımındaki bir sıkıntı.Servis sağlayıcı değişince adsl no falan herşeyin değişecek.

• nfsworld kullanıcısına yanıt
    DonanımHaber TTNET Destek sayfasından sorunumu yazdım ve sağolsunlar hallettiler. Müşteri hizmetleri gerçekten işe yaramıyor. AKK kalkmadı diyorum efendim DNS ayarlarınızı beraber yapalım diyorlar. DNS ile indirme hızının alakası ne diyorum cevap yok. Kablosuz bağlanıyorsanız kablolu bağlantı yapın diyorlar. Evde telefon, tablet, bilgisayar hepsi kablosuz bağlanırken kesinlikle kablolu bağlanamam diye tersledim artık.
  • Duzeldi mi ? Benimkini konuyu actiktan 1gun sonra duzelttiler ben sikayet kaydi birakmistim sanirim o etkili oldu zaten zogu musteri hizmetleri temsilcisi durumu anlayamamakta 10gorusmemden birinde bilen birine denk gelmistim cok sukur

• Aynı problem bende de mevcut.Ay başı zor bela hızımı eski haline getirdiler.Dün akşam tekrar aynı sıkıntı başladı.Aradım arıza kayıt aldı.Şimdi de hiç bir sorun yok diye dönmüşler. ne kadar yoldan geçen varsa hepsini bilgili diye toplamışlar.Sorun çözemiyoruz.
  • bu sorunu hala devam ettiriyorlar akk nedir 50 mb 10 günde bitiyor sonra hız yavaşlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.