Şimdi Ara

TTnet aradı bugün.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SENE OLMUŞ 2012 BİZE BU KAZIĞI ATTIRAN HÜKÜMETE NE DEMELİ ? SEÇİM ZAMANI ONA GÖRE OY WERELİM ARKADAŞLAR..
  • benide arasalarda aradıklarına pişman etsem bi
  • allah belalarını versin demekki amaçları buymuş parayla kota satıyor şerefsizler ama bu yaptıklarına pişman olacaklar. en iyi örnek nokia 5 para etmez telefonlarını millete kakalıyorlardı faiş fiyatlarla şimdi iflasları oynuyorlar. allah büyük illaki birgün bir alternatif çıkacak
  • 2gunde bir arıyorlar 115 lik tarıfeyi onerıyorlar bana

benım sıze bir onerim var dedım

64 tl ye 16mb sınırsız/limitsiz/kotasız ve daha once bana teklıf eetıgınız gıbı telefonu:! ınternetı kullandıgım surece bedava verıceksenız

bu sekılde actırırım ınternetımı aksı halde turk telekomla ve ttnet le ısım olmaz...bu konusmalar ımızıda yonetıcılerınıze dınletın guzelim dedım (gayet alaycı

bir sekılde) yuzune kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 3 Mayıs 2012; 1:09:39 >
  • TTNET nitelikli bir dolandırıcıdır. Hala utanmadan TTNET bayii lerinde LİMİTSİZ internet 39,90 yazıyor.
  •  TTnet aradı bugün..

yetti artik limitli internetmi olurmuş tez elden ttnet sözleşmeyi iptal ettirip 150 cezasini verecem gidip biri adsl den 125 tl ye tam sinirsiz 16 mgbit alacam yalin adsl ile birlikte kullanacam sözleşmede imzalamiyacam akli olan sözleşme imzalamasin kisa vadede getirisi var ama memnun olmazsan götürüsü baya çok 65 tl modemi 100 itelemek gibi :D

siz ne düşünüyorsunuz sisteme boyun eğiyimmi geri kafali ttnet sitesinde 16 mgbit tam sinirsiz tarifesi bile yok :D araplara vereceğime vodofone veririm daha iyi sonunda vodofonede bizi sirtimizdan vurmazsa iyidir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kobra90

TTnet aradı bugün..

yetti artik limitli internetmi olurmuş tez elden ttnet sözleşmeyi iptal ettirip 150 cezasini verecem gidip biri adsl den 125 tl ye tam sinirsiz 16 mgbit alacam yalin adsl ile birlikte kullanacam sözleşmede imzalamiyacam akli olan sözleşme imzalamasin kisa vadede getirisi var ama memnun olmazsan götürüsü baya çok 65 tl modemi 100 itelemek gibi :D

siz ne düşünüyorsunuz sisteme boyun eğiyimmi geri kafali ttnet sitesinde 16 mgbit tam sinirsiz tarifesi bile yok :D araplara vereceğime vodofone veririm daha iyi sonunda vodofonede bizi sirtimizdan vurmazsa iyidir :D

ben ttnet ı kapattırdım ....bende senın gibi 16 mb inı dusunuyorum ttnet serefsızı ne para kalıyormu bu biri int nı actırsam

eger actırırsan 1 ay kullanıp memnunmusun degılmısın banada haber verırmısın

tesekkurler....

• yahu zaten akn sistem yorulmasın herkese hız gitsin diye yapılıyor ama ayın 15inden sonra herkesin interneti yavaşlıyor sistem boşta kalıyor santral boş yere çalışıyor, ayın ilk 10 günü herkesin kotası sıfırlandığı için millet yükleniyor sistem zorlanıyor gene internet yavaş oluyor. download sıralaması yapsalar yoğunluk arttığı zaman en çok indirme yapandan başlayarak hızları düşürseler yoğunluk azalınca geri hızı verseler 1 saatlik mesela.
  • Söylenilen fiyatı görünce AKK aklıma gelmedi, limitsiz, kotasız, 8Mbit fiyatı sandım yazının sonuna doğru kara haberi aldım. Hakkatten küfür etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

yahu zaten akn sistem yorulmasın herkese hız gitsin diye yapılıyor ama ayın 15inden sonra herkesin interneti yavaşlıyor sistem boşta kalıyor santral boş yere çalışıyor, ayın ilk 10 günü herkesin kotası sıfırlandığı için millet yükleniyor sistem zorlanıyor gene internet yavaş oluyor. download sıralaması yapsalar yoğunluk arttığı zaman en çok indirme yapandan başlayarak hızları düşürseler yoğunluk azalınca geri hızı verseler 1 saatlik mesela.

aslında adil kullanımın mana bu tüm kullanıcılar yüklendiğinde hızların eşit oalrak azaltılması yada paylaştırılması artık nasıl sisteme uygunsa.ama sonrasında yeni herkese taahüt edilen hız veirlmeli.
  • Bu gün bende gidip sözleşme iptalinde ne kadar ödeyeceğimi öğreneceğim.Eğer 150,200 TL derse anında kapattıracağım.Bıktım artık bu TTNET'ten.
  • Çözüm: 16 mit tamamen sınırsız olan bir internet ve sistem yavaşlamaya başlarsa, aşırı download vs gibi nedenler ile, hızlar o gün için otomatik 4 mbit gibi bir rakama inecek
    adamların önünde harita gibi birşey düşünün, bazı bölgeler kırmızı olacak(hatların yoğun olduğu bölgeler) buraların hızlarını 4-5 mbite düşürdüğün zaman bütün sorunu çözeceksin. Nasıl olsa tarife ismin 16 mbite kadar.. 16 dan aşağıyı sınırsız şekilde verirsen kimsenin gıkı bile çıkmaz.
    İşte sana çözüm ttnet. yiyorsa uygula.. ama nerdeeeeee sende o delikanlılık
  • Resmen dalga geçiyorlar. Yazık ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remzi_izmir

Çözüm: 16 mit tamamen sınırsız olan bir internet ve sistem yavaşlamaya başlarsa, aşırı download vs gibi nedenler ile, hızlar o gün için otomatik 4 mbit gibi bir rakama inecek
    adamların önünde harita gibi birşey düşünün, bazı bölgeler kırmızı olacak(hatların yoğun olduğu bölgeler) buraların hızlarını 4-5 mbite düşürdüğün zaman bütün sorunu çözeceksin. Nasıl olsa tarife ismin 16 mbite kadar.. 16 dan aşağıyı sınırsız şekilde verirsen kimsenin gıkı bile çıkmaz.
    İşte sana çözüm ttnet. yiyorsa uygula.. ama nerdeeeeee sende o delikanlılık

bnm netım 1.75 mbit hızı geçmiyor avcılar dayım modemim eski olabilirmi acaba aradığımda hızın 4-5 mbit gitmesi lazım diyorlar yoksa yalanmı atıyorlar

• 1 Ay önce akk uygulamaya koyulduğunda da söyledim yine söylüyorum 49 tl ye 1 mbit limitsiz hat en avantajlısı diyordum yine diyorum...

TTnet aradı bugün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 3 Mayıs 2012; 16:07:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

1 Ay önce akk uygulamaya koyulduğunda da söyledim yine söylüyorum 49 tl ye 1 mbit limitsiz hat en avantajlısı diyordum yine diyorum...

TTnet aradı bugün..

1 mbit kullanıp 50 lira veriyorsunuz üstüne 15 TL hatta veriyorsunuz bunun neresi avantajlı? Adam bir 480p youtube klip izlerken bile kansere bağlıyor. Kotasız olsa ne yazar olmasa ne.. 2012 yılında 65 liraya 1 mbit kotasız internet çok komik bir durum. 65 liranın hakkı bu değil. 16 mbit kotasız olmalı. Bu bile dünya piyasasına göre pahalıdır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.