Şimdi Ara

TTnet aradı bugün..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar beklediğim şey sonunda oldu. Bu adil kota kullanımının ''eşitlik'' dışında herşey olduğu söylenebilir. TTnet tabikide bu sayede insanlardan daha fazla para koparmayı amaçlıyor, daha öncedende yaptıkları gibi insanları daha çok sömürmeyi amaçlıyorlar. Bir temsilci bugün arayıp bana internet paketinizi değiştirmek istermisiniz diye sordu ve şöyle bir seçenekle karşıma çıktı.. 2 yıllık taahütle 83 liraya ya da taahütsüz 90 liraya ''adil kota kulllanımınızı'' 100gigabyte'a çıkaralım dediler.Bir de 15 lira sabit telefon var oh oh yemede yanında yat... Yani gerçekten insanın suratına üstü kapalı bir şekilde küfür ediyorlar ve bundan hiç gocunmuyolar. Kapattırmayı düşünüyordum zaten, bu telefondan sonra yarın ilk işim gidip kapattırmak ve alternatifleri düşünmek..

• Oha diyorum artık 30 lira fazla verip 50 gb kota daha mı alacağım yok artık
  • 90 liraya 100 gb AKK mi olur, hayret bişey..bu bi anlamda AKK yi 1 haftada değil 2 haftada doldurun hızınızı 2 hafta sonra 1 mbps ye düşürelim teklifi
  • bu durumuda btk ya şikayet edebilirsiniz.adil kullanımmın amacı buydu ama para verdikçe kotası yükseliyor nasıl adillik bu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frightfull

Evet arkadaşlar beklediğim şey sonunda oldu. Bu adil kota kullanımının ''eşitlik'' dışında herşey olduğu söylenebilir. TTnet tabikide bu sayede insanlardan daha fazla para koparmayı amaçlıyor, daha öncedende yaptıkları gibi insanları daha çok sömürmeyi amaçlıyorlar. Bir temsilci bugün arayıp bana internet paketinizi değiştirmek istermisiniz diye sordu ve şöyle bir seçenekle karşıma çıktı.. 2 yıllık taahütle 83 liraya ya da taahütsüz 90 liraya ''adil kota kulllanımınızı'' 100gigabyte'a çıkaralım dediler.Bir de 15 lira sabit telefon var oh oh yemede yanında yat... Yani gerçekten insanın suratına üstü kapalı bir şekilde küfür ediyorlar ve bundan hiç gocunmuyolar. Kapattırmayı düşünüyordum zaten, bu telefondan sonra yarın ilk işim gidip kapattırmak ve alternatifleri düşünmek..

100 gb lık limiti de mi yapmışlar vay be

• Dalga geçiyorlar iyice artık kullanıcılarla
  • zaten mevcut kullandigimiz tarifelerin min kotasi 100gb olmasi gerekiyordu bide utanmadan 90 tl istiyorlar buna sasilacak sey insallah benide ararlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün BİMCELL ALMAYA GİTTİM VE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benide arasalarda bi sövsem
  • Benide aradılar aynı şekilde...İnternet hızımı istiysun ver 30 kağıt daha 1 hafta daha kullan ne dersin... Şekline dönüştürdüler olayı artık eğer talep görürse bu kampanya (Ki bu kampanyayı okeyleyecek kadar gerzek biride yoktur herhalde) 150 gb akk lı olanı da sürerler piyasaya... Artık benim canıma tak etti ben bu ay sonu kapatıyorum... Yeter bunların cebini doldurduğumuz..
  • Ben diyorum hep. Bunlar kotadan vazgeçmez.
  • ben de heyecanla aramalarını bekliyorum. bi arasalar da lafları dizsem. enayi arıyorlar işte. belki boşluğuna gelir birilerinin de kabul eder falan diye düşünüyorlardır. herkes bizler kadar bilinçli değil sonuçta
  • 10 lira daha ver limitsiz kullan 8 mbps
  • Yıl olmuş 2012 adamlar kota satıyorlar, bu zihniyet devam ettikçe akk falan kalkmaz boşuna heveslenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

10 lira daha ver limitsiz kullan 8 mbps

Bahsettiğin hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preszsbuild

quote:

Bahsettiğin hangisi ?

http://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/ucretlendirme

115TL olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwGExE

quote:

quote:

Bahsettiğin hangisi ?

http://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/ucretlendirme

115TL olan

Çok kazık . Rekabetin artması lazım . TTNetin tekel olması çok kötü oldu .

• Beni aramıyorlar ki. Bu durumu btk'ya şikayet edin, bu ne yüzsüzlük, ayrı bir rant kapısı açmışlar, parayla kota mı satılır.
  • Böyle firmadanda bu beklenir zaten. Sonları yakın olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 2 Mayıs 2012; 19:56:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bu durumuda btk ya şikayet edebilirsiniz.adil kullanımmın amacı buydu ama para verdikçe kotası yükseliyor nasıl adillik bu diye

BTK'ya şikayt edip olumlu sonuç alan birileri var mı? Benim başuruma geri dönüş dahi yapmadılar. TTNet A.Ş.'yi tüketici, bunları da idare mahkemesine verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwGExE

quote:

quote:

Bahsettiğin hangisi ?

115TL olan

TTnet aradı bugün..

100,8 lira

ttnet diğer sağlayıcılardan her zaman daha pahalıdır kendimizi ttnet ile şartlandırmamıza gerek yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.