Şimdi Ara

TTNET AYRINTILI FATURADAKİ GARİP AYRINTI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TTnet' in ayrıntılı faturalarını pek incelemezdim ama şöyle bir bakayım dedim.

son dört faturayı inceledim
    Kasım ayında : 22 kez
    Aralık ayında : 25 kez
    Ocak ayında : 25 kez
    Subat ayında : 26 kez

12:00:00 ve 12:00:01 saat şeklinde hatırı sayılır girişler ve download olmuş.

bu kadar denk gelir mi acaba diye sorgular oldum, ekte görüntülerini görebilirsiniz.

Bu durum Eylül ayı gibi başlamış ( 5 defa )

Var mı bu konuda bilgi sahibi yardımcı olursa çok minnettar kalacağım. Hafiften paranoya olmuş gibiyim

teşekkürler

TTNET AYRINTILI FATURADAKİ GARİP AYRINTI? TTNET AYRINTILI FATURADAKİ GARİP AYRINTI? TTNET AYRINTILI FATURADAKİ GARİP AYRINTI? TTNET AYRINTILI FATURADAKİ GARİP AYRINTI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnnk -- 7 Mart 2016; 16:29:37 >

• Tahminimce 12 saatlik kullanım kotası o anlarda yansımış
  • Nokata kullanıcısına yanıt
    açıkçası ilk benim aklıma gelen o, fakat 12 saatte bir olmuyor 10 saat veya 11 saatte giriş olduğu da görünüyor. Turk telekom ofisine yetişemedim bu akşam
    yarın cevabı bulurum düşüncesindeyim.

dipnot : durumu TTNET müşteri servisine açıkladığımda Genel müdürlük ile görüşmeniz gerekmekte cevabını aldım.
    telefon numarasını verin dedim BİZ BİLMİYORUZ DEDİLER, bu normal birşey mi diye soruyorum dedim insan çalıştığı şirketin genel müdürlük numarasını nasıl bilmez?

gidin simit satın onurlu yaşayın dedim.... TTNET 'TEN İNCİLER ANLAYACAĞIN
  • Bu ay takip edin, bilgisayarda güncelleme vs. yapılıyor olabilir. Kota güncelleme döngüsü o saatlerde işliyor olabilir. Ama bazen kota yanlış girildiği de oluyor. Komşunun kotasını size, sizinkini komşuya mesela. Bir ay olmuştu bizde de ama önemli bir şey değildi. Aslen bu kota takip sistemi anlık çalışıyor, Vodafone'da anlık olarak toplam tüketim ve o bağlantıdaki tüketim görülebiliyor.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Evde laptop nadir açılıyor, devamlı İpad iphone falan bağlı. Dün akşam hepsinin Mac adreslerini kaydettim modeme ayrıca takipte edeceğim.
    Evin internet kullanımı son üç ayda 130 gb - 175 gb arasında internet cafe olmuş ev haberim yok:)
  • 12 saat modeminiz açık kalıyor ona göre log tutuluyor.Saatler ise farklı görünüyor şu anlık bir sorun göremiyorum kotanızı modemden takip edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi casus bir yazılımla datalarınızı uzak bir lokasyona (kendi serverına) aktarıyor olabilir. Düşük bir ihtimal ama olmaz diye bir şey yok.

Ama işin doğal döngüsü içinde TTNet ile ilgili bir durum olma ihtimali daha yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    İlk izlenim onu veriyor, böyle log tutma olayı varsa bende Eylül ayından itibaren başlamış, eylül ayında 5 defa log tutulmuş takıldığım nokta burası aslında koca ayda 5 kere mi 12 saat boyunca açık kaldı modem?
    (benim modemim pek kapanmaz ve sürekli kullanan vardır) Kota durumunu modemden takibe aldım, teşekkürler
  • edo E kullanıcısına yanıt
    Asıl takıldığım nokta burası önlem olarak modeme bağlı olan cihazların Mac adreslerini kaydettim önler mi bilmiyorum
  • Konu dışı olacak ama bu detaylı rapor için ne yapmamız gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde TTnet online işlemlerden alabiliyorsun, fakat daha detaylı işlem için bağlı olduğun telekom müdürlüğüne müracaat etmen gerekiyor.
    (dijital çağda olduğumuzu düşünürsek aslında bunların kullanıcın rahat bir şekilde ulaşması gerektiğini düşünüyorum) Telekom müdürlüğüne bu iş için
    en az 1 günü heba etmek gerekecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.