Şimdi Ara

ttnet bıktım artık senden okuyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukardaki mesajımda belirtmiştim arkadaşımın netide gece 00.30 da kopmuştu fakat hız değerleri değişmemişti ama dün gece tekrar o saatte kopmuş ve hızı düşmüş. sanırım ttnet yavaş yavaş hız düşürmeye başlayacak zaten 5 mbit altına düşerse kullanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksaw1 -- 24 Mayıs 2011; 7:44:13 >
  • Bende de kopmalar başladı 19 dakikada bir net gidiyodu aradık yine hızı düşürdüler :S ADSL Hızı: 799 / 5989 kbps bundan sonra download da haram bana artık.Acayip moralim bozuldu bilinçli mi yapıyorlar aceba.İlk 8 limitsize geçince 2 ay falan kullanıyorsun.Sonra yine kopmaya başlıyor.Aramamı bekliyorlar arayınca da bahane hazır hattınız desteklemiyor hızınızı düşürdük.Amq ne hatmış ya. 2006'dan beri TTnet abonesiyim hatta pol deni yokken biz vardık :)) O yıldan beri verdiğim paraların % 10 nunu ayırsalar şimdiye kadar eve 50 kez fiberoptik hat döşerlerdi.
  • Çok pahalı...Ben öğrenciyim bir halta yaramıyor internet.Hiçbirşey yapamıyorum.Kota hemen doluyor.Yahu ne oluyor, ne bitiyor anlamıyorum,öyle youtube,facebook a bile girmem.Videyo filan seyretmemeye özen gösteririm.Siteler arası gezerim.Haberlerdi.Spordu filan.Öyle indirmede yapmam.Ay sonu bir bakıyorum gene sınırda.Anlamadım ben bu işi. Oyun oynayamıyorum,film izleyemiyorum. Ayrıca bu telefon parası da canımıza okuyor.Aaah uydu net gözünü seviyim.Ucuz internet. İnsan yapmalı ayda interneti sınırsız 1mb bari 30tl.Ne yani Uydu net enayi mi. Herkes kullansın.Sırf internet için Ayda 30 lirayla 55 lira arsında yarı yarıya fark var.Telefonu da katarsan çık işin içinden. Allah seni bildiği gibi yapsın TTnet... Çözüm bilen varsa yazsın.Bizde ona göre kullanalım. Yahu özgürlük çağı diyoruz.Kaldıralım kotaları,sınırları, en azından internette bari. Valla tanıdığım çoğu arkadaşım öğrenci olduklarından dolayı ve kotalı da işlerine yaramadığından internet bağlatmıyorlAR evlerine. Galiba evimden bu internet zımbırtısını kaldırtacağım.Zaten öğrencilik durumları elde yok ,avuçda yok.Telefon için verdiğim para bile başlı başına kapatma nedeni.Dünya nereye gidiyor ,biz nelerle uğraşıyoruz. Ulan bu firma Türk de değil bizi sömürmekten zevk mi alıyor şüpelenmeye başladımHayır ,fiyatları indirseler internetsiz ev kalmaz.Benim çevremde bile fiyatların yüzünden internet kullanmayan çok.Yahu bende bu gidişle internetimi kapatıcam.Enayi gibi hissediyorum kendimi.
    DÜNYANIN EN PAHALI İNTERNETİNİ KULLANIYORUZ. 4 ŞUBAT 2011 TARİHLİ CNNTÜRK HABERİ.AYRICA BU VB. PEKÇOK HABER BULABİLİRSİNİZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolu1989 -- 21 Eylül 2011; 4:30:19 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.