Şimdi Ara

TTNET den modem değişikliği teklifi [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün türk telekom dan arayıp modeminizde yavaşlık tespit ettik değiştirmemizi ister misiniz demişler ben evde yoktum bu yüzden anneme reddetmesini söyledim. Doğru yapmış mıyım bana garip bir uygulama gibi geldi güvenemedim ne yapmamı tavsiye edersiniz. 8 megabit'e kadar NETLimitsiz kullanıyorum değerlerim gayet iyi gibi ben mi yanlış görüyorum
    He bir de bu bölgede kablo mu ne değiştiriyorlarmış annem böyle bir şey daha söyledi

http://www.speedtest.net/result/1929625806.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dor-iomin -- 3 Mayıs 2012; 14:28:32 >

• Hocam keske onaylatsaydin.Cunku evet modemleri ve kablolari degistiriyorlar.Yani soyle diyiyim ttnet kolay kolay modem degistirmez.
  • Bence kabul etseydin arkadaşa da aynısı oldu bedavadan modem aldı modem kaliteli yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dor-iomin

Arkadaşlar bugün türk telekom dan arayıp modeminizde yavaşlık tespit ettik değiştirmemizi ister misiniz demişler ben evde yoktum bu yüzden anneme reddetmesini söyledim. Doğru yapmış mıyım bana garip bir uygulama gibi geldi güvenemedim ne yapmamı tavsiye edersiniz. 8 megabit'e kadar NETLimitsiz kullanıyorum değerlerim gayet iyi gibi ben mi yanlış görüyorum
    He bir de bu bölgede kablo mu ne değiştiriyorlarmış annem böyle bir şey daha söyledi

http://www.speedtest.net/result/1929625806.png

Hocam seni Fibernet'te geçirmişler ve şuanki kullandığın modemle en çok bu değeri alabilirsin modem değişikliğini kabul etseydin hiz testinde 24MBps çıkacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EinsteininTorunu -- 3 Mayıs 2012; 17:25:56 >

• Arkadaşlar tavsiyeniz üzerine ttnet'i aradım bu hakkımın devam ettiğini bölge müdürlüğüne başvurmam halinde alabileceğimi söylediler. Peki bunun kurulumu normal modem kurulumu gibi mi kendim kurabilir miyim yoksa onlar tekrar gelmeliler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dor-iomin

Arkadaşlar tavsiyeniz üzerine ttnet'i aradım bu hakkımın devam ettiğini bölge müdürlüğüne başvurmam halinde alabileceğimi söylediler. Peki bunun kurulumu normal modem kurulumu gibi mi kendim kurabilir miyim yoksa onlar tekrar gelmeliler mi?

kendin yapabilirsin yinede modemi alırken bayiye sorabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.