Şimdi Ara

Ttnet Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet'ten internet bağlattım. Ilk dakikadan beri arıza sebebiyle hiç kullanamadım. Arıza kaydı oluşturuldu, sürekli aranacağıma dair mesajlar geldi ancak ne arıza giderildi ne de arayan oldu.

Dört gün oldu, bugün aradım ve hizmet alamadığım için kapattırdım. 750 TL kadar fesih bedeli çıktı ve ödemem gerektiği söylendi. Sen bana arızalı malı sat, hiç hizmet vereme ve gel bir de 750 TL para iste. Artık olay mahkemede sonuçlanacak. Ttnet pişmanlıktır.

Zaten Şikayetvar.com'a bakın neredeyse her dakika ttnet için yeni bir şikayet yapılıyor, anlarsınız kaliteyi.

Ek: Az önce Ttnet ile görüştüm. Arıza giderilmediği ve hiçbir şekilde bilgilendirilmediğim halde "arıza giderildi" denilerek arıza kaydı kapatılmış. Yeniden arıza kaydı oluşturmam isteniyor. Anlaşılan aynı süreç tekrar tekrar yaşanacak. Sonu ne olacak bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuzuruArayanAdam -- 18 Eylül 2017; 13:7:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evinde internet bağlatıcağın zaman her daim aklında bulunsun, evine hizmet yani adam modemi ve gerekli sözleşme evraklarını alıp gelsin interneti bağlasın ondan sonra sende evrakları imzala... önce internet sonra imza...
  • ayrıca ilk 15 gün bedelsiz bir şekilde iade etme hakkına sahipsin diye biliyorum 10 günde olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.