iyi aksamlar, gecen hafta türk telekom dan arayan bir bayan bana D smart üyeliğimi telefonla onaylattığımı ıslak imza olmadığından süre dolmadan bizim firmamıza geçin hiç bir şekilde D smarta ücret ödemeyeceksiniz dendi ben kaç kere bakın 11.ayda bitiyor benim sözleşmem sıkıntı yaşayacaksak 11. aya kadar bekleyelim dedim ama çok inandırıcı bir konuşma ile beni resmen dolandırdı. dün D smartan arayan arkadaslar 300 tl ücret çıkardılar sözleşme bitmeden iptal ettirdiğim için ve tekrar türk telekomu aradığımda 300 tl istiyor diğer firma dediğimde sizin aranızdaki sözleşmeye biz karışamıyoruz deniyor resmen ağrımayan başımızı ağrıttık .TT nete geçeli daha 2 gün olmuş interneti kullanmadım bile iptal edelim diyorum sözleşme yaptık telefonda iptal ederseniz bize de para deniyor komedi resmen... nereye nasıl şikayet te bulunabilirim bilmiyorum ama sonuna kadar takipçisi olacağım bu mağduriyetimin hakem heyetine pazartesi gideceğim bakalım ne diyecekler daha ilerlerse savcılığa gidip nitelikli dolandırıcılık davasını bile düşünmüyor değilim. böyle telefon konuşmalarına sakın inanmayın arkadaşlar resmen müşteri den pirim almak için yalan yanlış konuşuyorlar...
kirpi26K
kullanıcısına yanıt
Sizi arayan numara kim? Büyük ihtimalle taşeron satış yapan çağrı merkezi aradı, prim uğruna soylemedıklerı yalan yoktur. Arayan numara, tarih ve saat bilgileriyle btk'ya şikayet edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
bunundamı taşeron firması var bilmiyordum:S daha nelerle karşılaşacaz bakalım BTK ya biraz önce yazılı olarak şikayetimi ilettim gelişmeleri paylaşırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme