Şimdi Ara

TTNET Fiber Harita (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler bende de "Burada Türk Telekom fiber altyapısı bulunmaktadır. İşaretlediğiniz bina Türk Telekom santraline çok yakın bir mesafededir." diyor. Şu an Yalın NETLİMİTSİZ 8mbps 50 gb adil kullanım kotalı pakete 63 lira veriyorum. Şu an 8 mbps den çok güzel randıman alıyorum, hızda düşüş yaşamadım sizce 20 mbps fibere geçmeli miyim ani düşüşler falan oluyor mu ya da herhangi bir dengesizlik?

Edit: birde fiberkablo için duvar muvar deliceklermi binada pislik falan oluyor mu biraz bilgilendirirseniz sevinirim.(sitede değil, apartman dairesinde oturuyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 5 Mayıs 2013; 14:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Sorgulama yaparken hat kesildi..

• Gelen yoğun şikayetlerden dolayı Fiber Sorgulama sistemi tamamen yenilendi :)

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/Sayfalar/TTNET-Fiber-Nerede.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Gelen yoğun şikayetlerden dolayı Fiber Sorgulama sistemi tamamen yenilendi :)

Saçmalama katsayılarında artış var haritada bölge bazında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet230023

Arkadaşlar TTNET fiber harita güncellenmiş.Hatalarını düzeltmişler.Eskiden bizim sokakta fiber görünüyordu şimdi 15 mbpsye kadar alabilirsiniz diyor ki ben MH'den doğrulattım..
    Bu adresten bakabilirsiniz...

girilen doğrulama kodunu düzeltsinler ilk önce de sonra nerde fiber olduğunu söylesinler bize

• hiper net alabilirsin denmekte 200 mtr aşağıda saha dolabı ne hiper neti çakma vds 2 fibernet varesi gerekmezi
  • lanet olsun ttnete. sürekli kesiliyor net.
  • İlk sorguladığımda fiber ver diyordu şimdi yok diyor. Hadi buyur. :) Olsada almam ayrı konu.
  • İlk önce fiber var diyordu şimdi adsl var diyor
  • Captcha çok uzun. :)
  • Tekrar Güncellenmiş.

TTNET HİPERNET
     TTNET Fiber Harita
  • Olayı çözdüm turktelekom da fiber var görünüyor. Tintininette yok görünüyor. :) haberileri yok birbirlerinden.
  • Geçenlerde Baktığımda Fiber Var Dedi, Bugün Tekrar Baktım Hiper Çıktı
  • ben sorguladım bazı yerlerde seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır derken bazı yerlerde ise seçtiğiniz lokasyonda ttnet adsl paketleri alabilirsiniz diyor yani buralar santralin olduğu bölgelermi oluyor.varmı bir fikri olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <<dogan>>

haritada yazan:Burada Türk Telekom fiber altyapısı bulunmaktadır. İşaretlediğiniz bina Türk Telekom santraline çok yakın bir mesafededir.
    TTnet müşteri hizmetlisinin dediği:Bulunduğunuz adreste fiber altyapısı bulunmamaktadır.

hangisine inanalım

aynen bende bu durumu yaşadım.ne yapmak lazım başvuru için acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.