Şimdi Ara

TTnet fiber olan yerde Superonline Fiber neden yok? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanlış anlamayın ama bende fiber gelsin diye yalvarıyorum hangisi gelirse gelsin sizde diğer sağlayıcıya geçmeyi planlıyorsunuz vay be (istanbul bahçelievler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 22 Ocak 2016; 15:50:16 >
  • size başımdan geçen olayı ekran görüntülü olarak paylaşayım;
    önce vdsl ye geçmek istedim müşteri hizmetlerini aradım sonra bana bulunduğunuz bölgede hizmet verilebilir ancak türk telekom a gidip port açtırmanız gerekiyor denildi tamam kabul vazgeçtim, adsl den devam edeyim dedim yalın adsl e geçeyim dedim telefon+adsl imi FİBER gelene kadar idareten kullanırım dedim telefon parası bari ödemeyeyim tek yerden internet alayım dedim yeniden kayıt oluşturdum ve yalın adsl e geçmek istediğimi söyledim kampanya var 3 ay bedava sonrasında normal ücretle kullanıma devam edecektim belki FİBER gelir bu arada onu da bekledim sonra bir daha kayıt oluşturdum çünkü müşteri hizmetlerinin beni arayacağı yok aradan bir gün geçti müşteri hizmetleri beni hala aramadı bu sefer ben aradım dedim ki benim tarife değişikliğimin akıbeti ne oldu ? hala arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor...
    sizin taahhüt ünüzü alana kadar a kadar her şey güllük gülistanlık ama artık müşterisi olduktan sonra bekle ki probleminizi çözsünler ben burdan bütün forumu kullananları uyarmakla kendimi mükellef görüyorum ne ttnet in kendisinden ne de süperonline dan adsl veya başka bir hizmet almayın mümkünse turknet, doping, voafone, d smart, digirurk, biri, uydu netten gibi firmalardan alın sakın ama sakın bu firmalardan hizmet almayın size ekran görüntüsü olarak da paylaşıyorum açtığım şikayet kayıtlarının tarihlerine bakın

TTnet fiber olan yerde Superonline Fiber neden yok? TTnet fiber olan yerde Superonline Fiber neden yok? TTnet fiber olan yerde Superonline Fiber neden yok?

üzerinde durmak istediğim bir nokta daha var

TTnet fiber olan yerde Superonline Fiber neden yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 22 Ocak 2016; 16:30:16 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.