Bildirim
TTnet hat zayıflama değerleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
destekler senin hattın 12 ye kadar yolu var. -
Eğer tarifen 8 ise rahat alırsın, git braz şikayette bulun.Bulunduğun telekoma git, ordan internet hız problemi de seni data bölümüne yönlendircekler.Ben 2-3 ay önce öyle yaptım bi daha da aramadım telden.yoksa her ay 2 kez arardım yok 4 sabitlemişer yok 6 ya sabitlemişler. -
bulunduğun telekomun numarasını biliyosan(google arama yap bilmiyosan) telefondan ara gitmeye üşeniyosan; ama 444 0 375 i arama. -
8mbit net 12-16mbit hattın durumuna bağlı olarak alabilirsin seni kandırmış servisten gelen şahsiyetler.8mbit için oldukça yeterli seviyede. -
yorumlarınızı için teşekkür ederim ama sorun bizdeymiş cat5 kablo var ama yinede bizde bana yöntemleri söylermisiniz neler yapmam lazım bu konuyla ilgili sırf şubat-mart bu 2 ayda 10 kere aramışımdır ve sadece 1 kere geri dönüş oldu oda arıza kaydını kapatmak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqron -- 29 Mart 2012; 11:32:00 > -
arkadaşlar acaba burdan arıza kaydı açsam halledebilirlermi?
https://ett.turktelekom.com.tr/etmh/ariza/ArizaSSMisafir.do?method=bildirimGiris -
olur herhalde.Ya da twitter, facebook, donanım ttdestek var.Ha bi de ttnet online işlemler değişmiş teknik destek arıza filan yazıyodu, orayada bi bak derim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- los ışığı yanmıyor
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- türk telekom hipernet nedir
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- ağda kayıtlı değil ne demek
- ağda kayıtlı değil samsung
- cep magnet nedir
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X