Şimdi Ara

TTNeT Hipernet(20 Mbps) ve TpLink 300 Mbps Wireless N Adsl2+ Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar. bundan 7 sene almış olduğumuz usrobotics tek lan çıkışlı modemin kondansatörlerinde çıkan sorun ve wirelessının olmaması babamı ve özellikle beni modem arayışına sokmuştu. mayısa kadar komşunun verdiği modemle idare ettik. mayıs sonunda dönemi bitirip memlekete döndüğümde modemin değişmiş olduğunu gördüm(başlıkta yazdığım gibi). iyi güzel hoş dedim wireless ayarı çekip geçtim laptopa. 1-2 hafta sorunsuz devam etti. ama daha sonra masaüstü ve laptopun aynı anda bağlı olduğu zamanlar kopmalar meydana gelmeye bşaladı. akşam 19.30-20.00 civarı nete giriyosam 21.00a doğru bi net kesilmesi oluyor daha sonra 30-50 dk aralıklarla bu saate kadar devam ediyor. hatta bu yazıyı yazarken yine resetledi şettirdiğim modemi. ttnetin hatlarında sorun var deseem aşağıya link koydum 20 mbit sorunsuz tıkır tıkır. modeme bakıyorum kendini resetleyince "kablosuz" özelliği etkin görünse bile benim bilgisayarımda görünmüyor. kabloyla bağlanıp kablosuz ayarlarına bişey yapmadan kaydet dediğimde anca görebiliyorum. salaklık modemde mi bağlantıda mı sorunu çözemedim. yarın akşam 20.00a kadar cevapları alayım ona göre ya ttnete kaynıcam ya da modemi aldığım komşu bilgisayarcıya..
    şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..

http://www.speedtest.net/my-result/2847568940

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PinkFreud_ -- 19 Temmuz 2013; 23:49:03 >

• yok mu bilen ?
  • Hipernet icin adsl+2 modem degil, vdsl+2 modem kullanmaniz gerekiyor. Sorununuz bu. Hattiniz adsl degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLoft

Hipernet icin adsl+2 modem degil, vdsl+2 modem kullanmaniz gerekiyor. Sorununuz bu. Hattiniz adsl degil.

ne modemi veren bilgisayarcımın ne ttnetin ne de benim aklıma geldi. yakın zamanda değiştirmeye çalışcam. yorum için teşekkürlerl..
  • Hocam merhabalar ben hipernet hakkında bilgi almak istiyorum sizden, kendim adsl kullanıyorum ttnet altyapım fiber desteklemiyor hiperneti destekliyormuş acaba hız olarak nasıl iyi mi kötü memnun musun ? Yardımcı olursan çok sevinirim.
  • aynısını yaşadım, inatla bana sorun olmadığını söylediler.. hatta duruma göre tek bilgisayardan da yüklenince kopuyordu internet

"hat desteklemiyor, sizi fiber'den tekrar adsl hızına ****" dediler, kabul ettim. yine arada sırada kopmalarım oldu, bazen internetim hiç olmadı, saniyede kopuyordu. sonunda ne yaptılar bilmiyorum ama nazar değmesin 8mbit olarak çalışıyor şu an.
  • Hipernet hizmeti VDSL2 sinyali üzerinden veriliyor ve VDSL2 uyumlu br modem kullanılması gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 mbit güzel. 2 mb/s rahat görüyor.
  •  TTNeT Hipernet(20 Mbps) ve TpLink 300 Mbps Wireless N Adsl2+ Modem

TTNeT Hipernet(20 Mbps) ve TpLink 300 Mbps Wireless N Adsl2+ Modem

adsl2+ ve vdsl2 aynı altyapı ile mi veriliyor tam olarak anlayamadım ama hipernet paketinin fiber altyapıyla bi ilgisi olmadığını sanıyorum.
    eğer telefon altyapısıysa modem değerlerime göre benim 20 mbitlik pakete başvurabilmem gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 29 Ağustos 2013; 16:50:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _fatall_

quote:

Orijinalden alıntı: TheLoft

Hipernet icin adsl+2 modem degil, vdsl+2 modem kullanmaniz gerekiyor. Sorununuz bu. Hattiniz adsl degil.

ne modemi veren bilgisayarcımın ne ttnetin ne de benim aklıma geldi. yakın zamanda değiştirmeye çalışcam. yorum için teşekkürlerl..

evet aynen.bende adsl+2 modem almıştım.telekom vdsl+2 olacak dedi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.