Şimdi Ara

ttnet hipernet 24mbps gectim halen 800k ile download yapiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dalga mi geciyor bu adamlar? Halen eski paketimin hizi olan 800k ile download yapiyorum.
    24Mbps hipernet bilmemne paketine gecis yaptim, modem bugun geldi ayarlari otomatik aldi vs. ee? Bu ne boyle?
    Ping desen rezalet 100 uzeri online oyunlarda.

Benim ayrica modemde bir sey yapmam mi gerekiyor?

Degerleri de paylasiyorum bilen anlayan biri varsa yardimci olsun lutfen.

ttnet hipernet 24mbps gectim halen 800k ile download yapiyorum!

• Hattin hala adsl ve 8 mbit. Hocam bi arayip sorun neden hala vdsl port a aktarmamislar.
  • Arkadaşımızın dediği gibi hattında şuanda adsl sinyali var arayıp kontrol edin veya online işlemlerden bakın hangi paket kullanımda şuanda.
  • emre060606 E kullanıcısına yanıt
    Santralle araniz ne kadar mesafede hocam vdsl2 ye gecirdiklerine gore ?
  • Hipernet için geçişiniz şuanda yapılmamış, online işlem merkezine girip işlem geçmişim bölümüne bakarmısınız paket geçişi açık olarak görünüyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Vallahi bilmiyorum kardesim bolgemde fiber var mi diye sordum var deyince gectim. Yarin 444'ten arayip hatti guncellemelerini isticem cevaplar icin tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Hipernet için geçişiniz şuanda yapılmamış, online işlem merkezine girip işlem geçmişim bölümüne bakarmısınız paket geçişi açık olarak görünüyor mu.

Evet islem gecmisi ikinci sayfada soyle bir satir var:
    Kampanya Katılımı/Degisikligi 28/05/2015 Online Satış Kanalı 28/05/2015 Açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre060606

quote:

Vallahi bilmiyorum kardesim bolgemde fiber var mi diye sordum var deyince gectim. Yarin 444'ten arayip hatti guncellemelerini isticem cevaplar icin tesekkurler.

Bana olur oluyor demislerdi sonra iptal ettiler geçişi mi 550 metre mis santralle mesafem cok dediler. Bilmiyorum ne kadar dogru..
    Tamamdır işleminiz yarın gün içinde halledilir. Anında geçiş yapılmıyor 24 saat içinde geçişiniz yapılır.

Edit: İşlemin hızlanması için Türk Telekom müdürlüğüne gidip görüşebilir konu hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 1 Haziran 2015; 22:19:58 >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    550 metreden Vdsl2 alınabilir, ben alıyorum.

Saha dolabında Vdsl2 hizmeti verilmiyorsa iptal edilmiş olabilir.
  • quote:

550 metreden Vdsl2 alınabilir, ben alıyorum.

Saha dolabında Vdsl2 hizmeti verilmiyorsa iptal edilmiş olabilir.

Santrale gittim iptal olduktan sonra vdsl2 kartlar var burda bana iş emriniz geldikten sonra hemen aktaririm hattinizi vdsl2 ye dedi. Ama ne oldu kim niye iptal etti bilmiyorum.. Ttnet e sordum neden iptal edilmis basvuru diye onlarda hepsi bir birinden habersiz goremiyoruz dediler. Kaldi oyle saha dolabi mi ne o eski tip dolaplar dan var caddenin girisinde. Birde benim üst cadde de fibernet kullananlar var binalarinda fibernet kutulari var. Üst cadde de fiber kullaniyor insanlar bana vdsl hizmeti bile verilemiyor çok garip..
    Hattınız eski tip teneke dolaba bağlı ise iptal edilmesi normaldir, sıkıntıyı araştırmak gerekir..
  • quote:

Hattınız eski tip teneke dolaba bağlı ise iptal edilmesi normaldir, sıkıntıyı araştırmak gerekir..

Eski tip caddenin basinda o kutu var cunku. Nasil bi arastirma yapmak lazim.
    Senin bölgeye hizmet vermiyordur ankastrede yazan kodla orada yazan kod eşleşiyormu bak.
    Hattınızın hangi dolaptan hizmet aldığını öğrenmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Senin bölgeye hizmet vermiyordur ankastrede yazan kodla orada yazan kod eşleşiyormu bak.

Benim bina daki siyah kutu da yaziyor bi kod da saha dolabinda eski oldugu icin disinda yazan bi kod falan yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Benim bina daki siyah kutu da yaziyor bi kod da saha dolabinda eski oldugu icin disinda yazan bi kod falan yok.

Alıntıları Göster
    TTNet musteri hizmerlerini aradim. Hipere gecis 2 ila 15 gun arasi surer diyorlar. Dag basinda olsa anlarim da baskent burasi be kardesim..yuh!
    Bari ping duzelse.

Dün akşamda yazmıştım. İşlemin hızlanması için Türk Telekom müdürlüğüne gidip görüşebilirsiniz.
  • quote:

Dün akşamda yazmıştım. İşlemin hızlanması için Türk Telekom müdürlüğüne gidip görüşebilirsiniz.
    paketim hipernete gecisi yapildi.
    Iste TTNet kendi hiz testi sitesinden, Ankara'dan Ankara sunucusuna olan sonuc:
    [image]http://i.imgur.com/5OaxT37.jpg
    [/image]
    Allah seni bildigi gibi yapsin TTnet!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre060606 -- 3 Haziran 2015; 17:53:00 >
    Sinyal adsl mi vdsl mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.