Şimdi Ara

TTNET hipernet HIZ ÇOK DÜŞÜK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kablolu bağlanmak neden imkansız onu anlamadım... al uzun bir kablo çek pc'ye bu kadar basit. kablo ile kaç mbit aldıysan onu alırsın, wireless gibi hız düşmez.
  • sieve S kullanıcısına yanıt
    22_23 Mbps kablo ile alabilirsin ama kablosuzda max 18mbps alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorununuz düzelmiştir belki ama ben yine de bildiklerimi yazayım.

Ben de 24 mbit hipernet kullanıyorum ve 13 bin nüfuslu bir ilçededeyim. Hat değerleriniz mükemmel, bizim hat değerleri hipernet alabilmek için sınırda ama kopma olmadan bağlanıyor. Zaten 24576 bağlantı hızı varsa ve kopma olmuyorsa teorik olarak bu hız gelir.

Amaaa, bizim bir ay öncesine kadar, ilçenin altyapısının artık aşırı yetersiz gelmesi ve yenilenmemesi nedeniyle akşam saatlerinde gerçek hız 1 mbitin bile altında oluyordu.Ancak gece 1'den sonra el ayak çekilince test yaptığımda 20 küsürlerde çıkıyordu. Şikayetler iyice artınca santralde iyileştirmeler yapıldı ve şu an her saat 23 mbit hızı görebiliyorum ve de kablosuz bağlantıyla. Bilgisayar ile modem arasında hız 72 mbps zaten, ve modem yakında sinyal kuvvetliyken sonuna kadar alabilir illa ki kablolu bağlantıya gerek yok.

Sizin de bulunduğuz yerde yoğunluk saatlerinde sıkıntı yaşanıyordur, sizin gibi sorun yaşayanlar baskı kurarsa iyileştirme yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sieve

TTnet hipernet aldım 24 mbps'ye kadar hız ile ancak hız testi yaptırdığımda en fazla 12mbps çıkıyor hız.Yani yarısı değerinde.En azından bi 20 mbps olmasını nasıl sağlayabilirim?İlla gidip TTNET i arayıp sayıp sövmek mi gerekiyor bir şeyler yapmaları için?

bugun çattım hocam bende mh ye ya kapatın dedim yada düzeltin akşam 1 mbps sabah 24 mbps şaka gibi hep kayıt alıyo birşey yok diyip kapatiyolar...
  • Cevap yazmayı unutmuşum konuya.

İlk bağlandığında internet kopmalar ve ani hız düşüşleri oluyordu ama sonradan iyice azaldı ve şuanda neredeyse hiç yok sorun.Kablolu yerine kablosuz kullanmaya başladım modemi ve eğer indirme yaptığım server da iyiyse saniyede 2mb'yi görebiliyorum.Genelde saniyede 1mb civarı download hızım var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.