Buyrun işte nedir bu çektiğim yaw 5mg dosyayı 10dk da indiriorum 4.2kb/s ile çile resmen bıktım arkadaslar sorun ne olabilir ttneti aradım adam santral desteklemiyor dedi kampanyaya geçmeden önce aradılar beni ttnetten işte kampanya var...flan filan bende kaul ettim nereden ettiysem arayan kadın bana santrale uzaklıgınız 300m dedi hattınız 8mgbit destekliyor dedi bende kabul ettim işte ilk 2 gün dl hızı 700-800 arası idi.şimdi 5-10 arası değişyor.sahtekarlık mı yoksa hattan mı anlamadım bi çözm yolu varsa yazın lutfen
Eski Net Hızım:2mgbit Sınırsız Şimdiki Hız:8mgbit Sınırsız
Üsteki resimde şimdi ölçtüğüm adsl hızım.. şimdiden tesekkurler
Hız bu resimdeki gibi çıktı ancak 4.5 kb/s ile mi çekiyorsun..İndirdiğin yerin serverlarıyla ilgili bi problem de olabilir ancak öyle bile olsa 70-80 kb arasında değişmesi gerek
evet bole chrome kullanıyorum ordan iniyor ie denedim 25 lere cıktı anca:D 1 hafta once 7 lere kadar cıkıyodum mgbit şimdi 4 lere indi
Ccleanerla temizleme yap modemi kapat yarım saat filan kapalı tut hızlanır daha önce bendede olmuştu
ccleaner kullanıyorum zaten tmm saolun yartım saat kapatıp acıcam bakalım nolcak tesekkuerler..
Bu hızla bu kadar download yapıyorsan indirdiğin yerde bir sorun var demektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme