Şimdi Ara

TTNET 'HP G62-b16ST' Dizüstü Bilgisayar Kampanyası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ilk mesajım olarak merhaba herkese...

Ttnet'in pc kampanyasını birçoğunuz duymuşsunuzdur. Dell kampanyasına yetişemedim, şu anda da Hp markasıyla ilgili kampanyası olduğunu söylediler. Şu ana kadar Toshiba kullanıyordum laptop olarak ama laptopu yenilemek için güzel bir alternatif olur düşüncesiyle aklıma yattı. Bilgisayarı işimde ve genel,bilindik şeylerde kullanıcam. Bunun dışında evde zaten oyun/program/yazılım için özellikleri yüksek olan bir masaüstü bilgisayarım var.

Öğrenmek istediğim nokta Hp' nin bu modelini tavsiye edermisiniz, bilhassa kullananlar varsa ve hatta ttnetin bu kampanyasından alıp kullanmaya başlayanlar varsa onların düşüncelerini & tavsiyelerini çok merak ediyorum.
    Ürün ttnet'ten 36 taksitle aldığım haliyle piyasa fiyatının 150-200 tl fazlasına geliyor bunu hesapladım ve o kadar uzun vadede sorun olacağını sanmıyorum bence normal ama aklıma takılan nokta ürünün özellikleri, muhtemel çıkarabileceği sorunlar veya memnuniyet durumunuz.

Bu konuda aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    Ek olarak bilgisayarın özelliklerinide aşağıya ekliyorum.

Marka & Model HP G62-b16ST Dizüstü Bilgisayar

İşlemci türü: Intel® Core™ i3-370M İşlemci (3M cache, 2.40 GHz)
    İşletim Sistemi: Orijinal Windows® 7 Home Basic
    Dahili bellek: 320GB HDD
    Bellek kartı aygıtı: 3 GB DDR3
    Ekran boyutu: 15.6"
    Ekran çözünürlüğü: 1366x768
    Grafik kartı: ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı (1GB DDR3)
    Harici G/Ç bağlantı noktaları: 3xUSB, 1xVGA,1XHDMI, RJ45,stereo kulaklık çıkışı,1 mikrofon girişi
    Dahili sürücü: DVD±R/RW
    Web kamerası: Tümleşik Mikrofonlu web kamerası (VGA)
    Hoparlörler ve mikrofon: Altec Lansing hoparlörler
    Ağ arabirimi: Tümleşik 10/100BASE-T Ethernet LAN Geniş bant kablosuz 802.11 b/g/n
    Güç kaynağı türü: 90W Pil türü 6 Cell
    Garanti: 2 Yıl
    Ürün rengi: Prizma desenli Biscotti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trappaniler86 -- 29 Kasım 2010; 20:35:01 >

• bu hp nasıl bilmiyorum ama ben iş yerindeki hattımın üstüne dell r15 modelini aldım suanda onu kullanıyorum ve cok kullanıslı memnunum ev hattım 3 ay oldu alalı 3 ay sonra bi leptop daha alacam ama bunu bilmiyorum
  • bende bu kampanyayı araştırıyorum..kampanyadan hp alan oldumu veya alınırmı?
  • bende bu laptopla ilgileniyorum. Kullanan arkadaşlar varsa ürünle ilgili bilgi verirse çok mutlu olurum.
    ayrıca bende ACER 23" H235HBMID lcd ekran var. HDMI ile ekranı bilgisayara bağlayabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vautrin -- 7 Aralık 2010; 3:49:41 >
  • bu notebook alınır mı arkadaşlar ? performans olarak falan nasıl acaba ? şu an centrino duo 1.7ghz 1.5gb ram bi laptoptayım da.. baya eskidi bu alet, değiştirmenin vakti geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

bu notebook alınır mı arkadaşlar ? performans olarak falan nasıl acaba ? şu an centrino duo 1.7ghz 1.5gb ram bi laptoptayım da.. baya eskidi bu alet, değiştirmenin vakti geldi :)

kendi soruma kendim cevap vereyim :)

yaklaşık 2 saat önce aleti aldım, bugüne kadar neredeymişim dedim kendi kendime :) çok şık bir cihaz, malzemesi klavye tuşları vs kaliteli duruyor.. bir önceki laptopum toshiba olması itibariyle toshiba kadar kaliteli olmasa da bence gayet güzel ;)

zamanla oyun oynadıkça merak edilen performansını da test etmiş olurum muhtemelen :)

kalın sağlıcakla..
  • oyun olarak da cok rahat oynarsın sahsen ben bu oyunu oynadım

İşletim Sistemi: Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7
    İşlemci: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
    Ram: 2 Gb
    HDD: 6.5 Gb
    Ekran Kartı: nVidia GeForce GT 240/ ATI Radeon HD 3850

bu üründe ekran kartı benimkine göre daha yüksek hayri hayri oynarsın :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama nakin bu oyunu oynamada sıkıntı cok yasadım benim üründe ürünümün özellikleri ise

İşletim türü Intel® Core™ i3 -350M işlemci (2.26 GHz, 3MB Cache)
    İşlemci Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic
    Dahili bellek 320GB
    Bellek kartı aygıtı 3GB DDR3 1333Mhz
    Ekran boyutu 15.6"
    Ekran çözünürlüğü 1366x768
    Grafik kartı 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470

bu oyunda ise cok sıkıntı yasadım sahsen oynayamadım desem yeri var

Minimum sistem Gereksinim;
    İşletim sistemi: Windows XP
    İşlemci: Core 2 DUO @ 2 GHz işlemci
    RAM: 2 GB RAM
    Sabit Disk alanı:15 GB boş alan
    Ekran kartı: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900) Ekran kartı
    DirectX Compatible ses kart
    DirectX: 9.0c

Tavsiye edilen sistem değerleri;
    İşletim sistemi: Windows Vista veya Windows 7
    RAM: 2 GB RAM
    Sabit Disk alanı:15 GB boş alan
    Ekran kartı: 512 MB (NVIDIA GeForce GTX 260) Ekran Kartı
    DirectX Compatible ses kart
    DirectX: 10

• arkadaşLar bunLar kazık yemeyin bu pc Ler cimri comda faLan 55 - 60 tL daha ucuz resmen kazıkLıoLar oyuna geLmeyin
  • cimri.com da yer alan siteler kredi kartı vs.. istemeden 36 ay taksit yapıyor da biz mi bilmiyoruz acaba ?
  • arkadaşlar bende birşey sormak istiyom çanakkale bölgesinde hp elinde mevcut olan bayi varmı bildiğiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.